Den Haag

Den Haag is de derde stad, onze hofstad en de woonplaats van onze koning Willem Alexander. Het is de stad waar het Binnenhof met de Ridderzaal is gevestigd. Het oudste parlementsgebouw ter wereld dat nog steeds in gebruik is. Andere bezienswaardigheden zijn het Mauritshuis, het Paleismuseum met de prachtige Escher tentoonstelling en natuurlijk Panorama Mesdag, het 14 meter hoge 360 graden schilderij van het de kust van Scheveningen. En nu we het toch over Scheveningen hebben, dit is het schitterende strand van Den Haag veel hippe strandtenten en het chique hotel Kurhaus. Ook het bezoeken waard is het Madurodam waar vele Nederlandse bezienswaardigheden op een schaal van 1:25 nagebouwd zijn.

Monsterevents heeft als gerenommeerde evenementen-organisator een prachtig aanbod aan speciale evenementen om de stad op een unieke manier te leren kennen.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  De leukste plekjes in Den Haag

  Brasserie Dudok

  Bij stadsbrasserie Dudok kunt u tijdens uw teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje genieten van een heerlijke lunch, afternoon tea, diner of een gezellige borrel. Dudok omarmt de kunst en cultuur van Den Haag, een levendige ontmoetingsplek!

   

  Restaurant Café Rootz

  Restaurant Café Rootz is gevestigd in een oud koetshuis in het levendige centrum van Den Haag en is verkozen tot het beste bierrestaurant van Nederland. Houd u van goed eten in combinatie met een lekker biertje, dan is Rootz de plek voor uw bedrijfsuitje.

  Bar Restaurant Pavlov

  Restaurant Pavlov biedt ruimte voor bedrijfsborrels, recepties, themadiners, bedrijfsfeesten en vergaderingen. Het restaurant heeft een ongedwongen sfeer, er wordt gekookt met veel liefde en met de beste ingrediënten.

  Bar & Restaurant Milú

  Industrieel, authentiek, robuust en zeer gezellig. Wanneer u tijdens uw teambuildingsdag, bedrijfsuitje of personeelsuitje wilt proeven van gevarieerde internationale gerechtjes, dan is Milú een echte aanrader.

  Restaurant-Café Barlow

  Barlow is eigentijds een No Nonsense Café met een stoere twist gelegen aan het altijd levendige plein in Den Haag. Hier kunt u tijdens uw uitje genieten van een eerlijk geprijsde en variërende kaart. Ook voor de beste cocktails bent u hier aan het juiste adres.

  Haagse uitjes voor u

  In de stad Den Haag zijn er genoeg mogelijkheden om uw uitje naar uw wensen in te vullen. Jong, oud, een grote of kleine groep, Monsterevents heeft voor elke samenstelling een gepast uitje.

   

   

  Den Haag is natuurlijk niet de enige stad waar Monsterevents activiteiten aanbiedt voor uw uitje met collega’s, vrienden of familie. Ook in LeidenDelft en Rotterdam bieden wij een tal van mogelijkheden aan om uw uitje tot een succes te maken.

   

  Uitjes in Den Haag zijn:

     • – Geheel verzorgd
     • – Met ervaren begeleiding
     • – Zowel indoor als outdoor

   

   

  Op deze pagina vindt u een overzicht van alle uitjes die wij aanbieden in de stad Den Haag. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen voor meer informatie. Organiseert u uw uitje toch liever in een andere provincie dan Zuid-Holland? Bekijk dan eens de mogelijkheden in onder andere Noord-HollandZeeland of Utrecht.

   

  Drie top activiteiten in Den Haag

   

  Pub Quiz in Den Haag

  Een leuk uitje met vrienden of collega’s met de Pub Quiz! Wie weet alle antwoorden en gaat er naar huis met de titel pubquizmaster? Door middel van verschillende vragen tijdens de verschillende rondes wordt de winnaar bepaald. Let the Quiz begin!

   

  Koffieproeverij in Den Haag

  Het Haagse bakkie. Deze en andere koffies kunt u proeven tijdens deze koffieproeverij. Na afloop bent u een ware koffiekenner!

   

  Escape Room in Den Haag

  Durven jullie een Escape Room te betreden? Door het oplossen van raadsels door middel van samenwerking kunnen jullie de kamer ontsnappen. Tik Tok, de tijd vliegt voorbij!

   

  Vijf Haagse feitjes

  1. Dat snoepkettingen uit je kindertijd zijn afkomstig uit Den Haag.

  2. Een derde tot een kwart van de Chinezen in Nederland wonen in Den Haag.

  3. Anouk, Direct en Shantie Mahabier zijn geboren in Den Haag.

  4. Je woont ‘op’ Scheveningen en niet ‘in’.

  5. Minister President Rutte geeft maatschappijleer op de Johan de Witt school.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio