Teambuilding

Escape Room: Let's play a Game...

v.a. € 29.50 p.p.
  • 60 minuten
  • Indoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 100 personen

Teambuilding

Escape Room: Let's play a Game...

Weten jullie binnen de tijd alle raadsels op te lossen en de code te kraken? Verlaten jullie de Escape Room op tijd of wordt het een race tegen de klok?

Durven jullie het aan om één van de Escape Rooms te betreden? Samen met je collega’s, vrienden of familie lopen jullie naar beneden. Eenmaal aangekomen worden jullie opgesloten in één van de spectaculaire Escape Rooms.

Zijn jullie in staat om de zenuwen te beheersen en met elkaar alle lastige raadsels en puzzels op te lossen? Het is een race tegen de klok. Wie kraakt de codes, wie lost de moeilijke puzzels op en wie neemt de leiding op zich?

De klok telt af. De zenuwen lopen op. Iedereen wil ontsnappen. Jullie hebben maximaal een uur de tijd om uit de Escape room te komen. Natuurlijk is het maar een spel… of toch niet?

Thema’s
Monsterevents biedt verschillende Escape Rooms aan door heel Nederland met verschillende thema’s. Bent u een echte horror fan? Monsterevents heeft de Escape Rooms waar uw haren van overeind gaan staan.

Toch liever een minder spannende kamer? Monsterevents heeft voor iedereen wat wils. Jong of oud, een grote of kleine groep, avontuurlijk of op zoek naar een gezellige activiteit. Voor elke groep bieden wij de juiste Escape Room aan!

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Marc (RET)

“Zowel de escape room en the phone paste precies in ons onderwerp
(communicatie)”

Ton (RET)

Een gezellig uitje met een in tweeën gedeelde groep van veertien personen. door de duur van het evenement leuk als starter voor een etentje.

Fausto (The Louisiana Lobstershack)

Erg leuk. Escape Room was top, echt een goede team building.

Dyana (OBS Pierre Bayle)

Geweldige dag, waar nog steeds over nagepraat wordt. We moesten echt goed samenwerken om alle puzzels en raadsels op te lossen. Echt een aanrader!

Vanessa (Centric Netherlands)

Goede uitleg van het spel en een toplocatie! Zeker een aanrader voor grote groepen!

Cherry (Politie Amsterdam)

Leuk en gezellig uitje voor een kleine groep van 13 personen. De uitdaging, teamwork en de gezelligheid is goed tot zijn recht gekomen. Bij de escape room werden wij heel vriendelijk en enthousiast ontvangen. Iedereen heeft het reuze naar zijn zin gehad. Ook de mensen die iets minder mobiel waren. Dank je wel.

Marielle (Integralis)

Relaxte sfeer!

Eliz (Bestseller)

We hebben met zijn allen een topdag gehad! Leuke activiteiten en leuk contact gehad met de mensen van MonsterEvents!

Bedankt!

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
14.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuilding programma
14.15 Start activiteit
15.15 Einde activiteit
15.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy