Reviews

Vanessa (Centric Netherlands)

Goede uitleg van het spel en een toplocatie! Zeker een aanrader voor grote groepen!

Ton (RET)

Een gezellig uitje met een in tweeën gedeelde groep van veertien personen. door de duur van het evenement leuk als starter voor een etentje.

Dyana (OBS Pierre Bayle)

Geweldige dag, waar nog steeds over nagepraat wordt. We moesten echt goed samenwerken om alle puzzels en raadsels op te lossen. Echt een aanrader!

Cherry (Politie Amsterdam)

Leuk en gezellig uitje voor een kleine groep van 13 personen. De uitdaging, teamwork en de gezelligheid is goed tot zijn recht gekomen. Bij de escape room werden wij heel vriendelijk en enthousiast ontvangen. Iedereen heeft het reuze naar zijn zin gehad. Ook de mensen die iets minder mobiel waren. Dank je wel.

Fausto (The Louisiana Lobstershack)

Erg leuk. Escape Room was top, echt een goede team building.

Meer reviews

Marielle (Integralis)

Relaxte sfeer!

Marc (RET)

"Zowel de escape room en the phone paste precies in ons onderwerp
(communicatie)"

Eliz (Bestseller)

We hebben met zijn allen een topdag gehad! Leuke activiteiten en leuk contact gehad met de mensen van MonsterEvents!

Bedankt!

Escape Room: Let's play a Game...

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Escape Room

Weten jullie binnen de tijd alle raadsels op te lossen en de code te kraken? Verlaten jullie de Escape Room op tijd of wordt het een race tegen de klok?

Het spel

Durven jullie het aan om één van de Escape Rooms te betreden? Samen met je collega’s, vrienden of familie lopen jullie naar beneden. Eenmaal aangekomen worden jullie opgesloten in één van de spectaculaire Escape Rooms.

 

Hebben jullie de stalen zenuwen die nodig zijn tijdens het oplossen van de raadsels? Kan uw team goed samenwerken en is er iemand met het juiste inzicht? Dan zou het zomaar kunnen dat jullie de Escape Room op tijd verlaten.

 

Thema’s

Monsterevents biedt verschillende Escape Rooms aan door heel Nederland met verschillende thema’s. Bent u een echte horror fan? Monsterevents heeft de Escape Rooms waar uw haren van overeind gaan staan.

 

Toch liever een minder spannende kamer? Monsterevents heeft voor iedereen wat wils. Jong of oud, een grote of kleine groep, avontuurlijk of op zoek naar een gezellige activiteit. Voor elke groep bieden wij de juiste Escape Room aan!

 

Om een idee te krijgen hoe uw Escape Room arrangement eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 14.45 uur      Ontvangst met koffie/thee (optioneel)

• 15.15 uur      Start Escape Room

• 16.15 uur      Einde Escape Room

• 16.30 uur      Aansluitende borrel (optioneel)

• 17.30 uur      Aansluitend diner (optioneel)

 

De klok telt af. De zenuwen lopen op. Iedereen wil ontsnappen. Jullie hebben maximaal een uur de tijd om uit de Escape room te komen. Natuurlijk is het maar een spel… of toch niet?

 

Zijn jullie in staat om de zenuwen te beheersen en met elkaar alle lastige raadsels en puzzels op te lossen? Het is een race tegen de klok. Wie kraakt de codes, wie lost de moeilijke puzzels op en wie neemt de leiding op zich?


Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, high tea, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Luxe Cruise door Amsterdam

2. The Phone

3. Tuk Tuk Rally


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Escape Room: Let's play a Game...

v.a. € 25.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.