Teambuilding Enschede

Ben je op zoek naar een leuke teambuildingsactiviteit in Enschede? Bij Monsterevents helpen we je graag bij het samenstellen van een dag vol plezier en samenwerking. Deze veelzijdige stad in de Twentse streek en de provincie Overijssel biedt talloze mogelijkheden voor teambuildingsactiviteiten. Wil je de stad verkennen en tegelijkertijd je collega’s op een andere manier leren kennen? Dan zijn onze stadsspellen perfect voor jullie teambuildingsactiviteit in Enschede. Kies uit een van onze nieuwste stadsspellen, zoals Expeditie Robinson in de stad, Hunted – The City Game Experience, The Masked Colleague, of Een dag in de onderwereld. Natuurlijk hebben we ook de klassieke stadsspellen van Monsterevents, zoals Ontmasker de Mol, Ik Hou Van Holland, of Help! De directeur is ontvoerd.

Naast teambuildingsactiviteiten in Enschede organiseert Monsterevents ook teamuitjes, personeelsuitjes en bedrijfsuitjes. Een voorbeeld van een maatschappelijk verantwoorde activiteit is de Superhero for a Day. Tijdens deze activiteit help je mensen in de buurt, zoals het opknappen van schooltuinen, koken voor ouderen of het spelen van spelletjes met kinderen die niet op vakantie kunnen. Als jullie op zoek zijn naar meer spanning tijdens jullie teambuildingsactiviteit in Enschede, kies dan voor Stuntman of Vrouw voor een dag, CSI Real Life Moordzaak, of ga voor de Escape Room Box op Locatie.

Voor de creatieve onder ons bieden wij verschillende workshops aan. Denk aan de Bob Ross Schilderworkshop, Naaktmodel schilderen of een workshop Verfgooien. Maar ook een dansworkshop behoort tot de mogelijkheden. Een Salsa workshop of Haka dansen zijn één van de meest populaire keuzes.

Onze adviseurs staan voor je klaar om een onvergetelijke dag te organiseren. Neem gerust contact met ons op en samen zorgen we ervoor dat jullie teambuildingsactiviteit in Enschede een dag wordt waar nog lang over nagepraat zal worden.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Kies je teambuilding activiteit

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Het is belangrijk om een teambuilding programma te kiezen die aansluit bij de probleemstelling binnen jullie bedrijf. Is samenwerken bijvoorbeeld een aandachtspunt, dan kan je kiezen voor programma’s zoals Expeditie Robinson, een CRM workshop of misschien wel Gehackt of de ontvoering van de directeur.

  Waarom teambuilding?

  Teambuilding is gericht op het verbeteren van de prestaties en de effectiviteit van een team. Een teambuilding activiteit zijn een belangrijke factor in goede communicatie en samenwerking.

  Door middel van teambuilding activiteiten krijgt de sfeer in het team een oppepper en zal de samenwerking van het team ook op de werkvloer verbeteren.

  Top 5 teambuilding activiteiten

  Crew Resource Management Workshop
  Een uitdagende challenge voor jouw team gaat daarvoor zorgen. We zetten jouw team in een situatie die het uiterste van alle teamleden vergt als het gaat om de 7 non-technical skills.

  Expeditie Robinson
  Stel zelf je unieke dag samen door te kiezen uit verschillende expeditie-onderdelen. Een combinatie van durf, behendigheid en kracht zijn cruciaal. Doordat je een keuze kunt maken uit de verschillende onderdelen stel je zelf een unieke dag samen.

  Help, de directeur is ontvoerd!
  Probeer in teams jullie directeur vrij te kopen. Jullie samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid worden hierbij op de proef gesteld.

  Een paralympische sportdag
  Welk team past zich makkelijk aan in nieuwe situaties en weet middels communicatie, samenwerken en teamspirit de paralympische spelen te winnen?

  Sloepen Game Amsterdam
  Om succesvol te zijn in de Sloepen Game is een goede taakverdeling een vereiste! Wie heeft de zeven zeeën al bevaren en kan de sloep door de nauwe grachten van Amsterdam manoeuvreren?

  Teambuilding door heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vindt u altijd een arrangement dat het beste past bij u en uw collega’s.

  Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wilt u liever de kennis van uzelf en uw collega’s testen? Dan kiest u uit één van onze vele quizzen en spellen.

  Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Word bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op onze extreme Airsoft terreinen

  Teambuilding uitje boeken

  Een geschikt teambuilding uitje voor uw bedrijf vindt u door uw wensen te filteren. Geef aan welk thema uw teambuilding activiteit moet hebben, wat uw budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats zal vinden.

  Komt u er niet uit? Laat ons team u dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij uw team en doelstellingen.

  Heeft u vragen of wilt u advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Sportieve teambuilding in Enschede

  Enschede heeft een levendig stadscentrum, met name op de Oude Markt en de vele zijstraten is veel te beleven. Sportief gezien kent Enschede ook een rijke historie, zo was er de eerste voetbalwedstrijd te zien en hebben ze de oudste voetbalclub van Nederland. De ideale stad voor een teambuilding uitje dus.

  Teambuilding Enschede Boekelo

  Monsterevents organiseert het leukste en gezelligste teambuilding uitje voor u. Voor een onvergetelijk dag bent u bij Monsterevents aan het juiste adres.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio