Teambuilding Leeuwarden

Een teambuildingactiviteit in Leeuwarden organiseren? Als start- en finishplek van de Elfstedentocht, het historische stadscentrum, de vele musea en poppodia en de imposante Sint-Bonifatiuskerk, heeft de hoofdstad van Friesland veel te bieden. Deze stad zit vol verrassingen, heeft een sfeervolle ambiance en is omringd door groen. De wateren van Leeuwarden vormen het ideale decor voor ons populaire uitje: De Sloepengame. Ga de uitdaging aan met je team op het water en voer hilarische opdrachten uit. Als je de voorkeur geeft aan een teambuildingactiviteit op het land, kies dan voor een van onze stadsspellen zoals Help! De directeur is ontvoerd, Ontmasker de Mol, Een dag vol goede daden of Expeditie Robinson in de stad.

Op deze manier leer je niet alleen je team beter kennen, maar ontdek je ook de stad zelf. Beschikken jullie over een eigen locatie in Leeuwarden? Dan zijn de Escape Room Box op locatie of de Office Battle perfecte keuzes voor jullie teambuildingactiviteit in Leeuwarden. Naast teambuildingactiviteiten in Leeuwarden biedt Monsterevents ook personeelsuitjes en diverse andere teamuitjes aan. Voor de sportievelingen hebben we onder andere de Highland Games, Missie Geschikt of Ongeschikt en de Ultieme Zeskamp. Als je liever creatief bezig bent, is onze Bob Ross schilderworkshop een uitstekende keuze. Maar ook tijdens workshops zoals Graffiti spuiten, Verfgooien of Body Art schilderen, kun je helemaal je creativiteit de vrije loop laten.

Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het samenstellen van jullie teambuildingactiviteit in Leeuwarden. Neem contact met ons op en wij kijken graag wat we voor jullie kunnen betekenen. We bieden ook de mogelijkheid om jullie teambuildingactiviteit in Leeuwarden volledig op maat te maken of de dag af te sluiten met een culinaire walking dinner, kookworkshop of driegangendiner. We horen graag van je!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Kies je teambuilding activiteit

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Het is belangrijk om een teambuilding programma te kiezen die aansluit bij de probleemstelling binnen jullie bedrijf. Is samenwerken bijvoorbeeld een aandachtspunt, dan kan je kiezen voor programma’s zoals Expeditie Robinson, een CRM workshop of misschien wel Gehackt of de ontvoering van de directeur.

  Waarom teambuilding?

  Teambuilding is gericht op het verbeteren van de prestaties en de effectiviteit van een team. Een teambuilding activiteit zijn een belangrijke factor in goede communicatie en samenwerking.

  Door middel van teambuilding activiteiten krijgt de sfeer in het team een oppepper en zal de samenwerking van het team ook op de werkvloer verbeteren.

  Top 5 teambuilding activiteiten

  Crew Resource Management Workshop
  Een uitdagende challenge voor jouw team gaat daarvoor zorgen. We zetten jouw team in een situatie die het uiterste van alle teamleden vergt als het gaat om de 7 non-technical skills.

  Expeditie Robinson
  Stel zelf je unieke dag samen door te kiezen uit verschillende expeditie-onderdelen. Een combinatie van durf, behendigheid en kracht zijn cruciaal. Doordat je een keuze kunt maken uit de verschillende onderdelen stel je zelf een unieke dag samen.

  Help, de directeur is ontvoerd!
  Probeer in teams jullie directeur vrij te kopen. Jullie samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid worden hierbij op de proef gesteld.

  Een paralympische sportdag
  Welk team past zich makkelijk aan in nieuwe situaties en weet middels communicatie, samenwerken en teamspirit de paralympische spelen te winnen?

  Sloepen Game Amsterdam
  Om succesvol te zijn in de Sloepen Game is een goede taakverdeling een vereiste! Wie heeft de zeven zeeën al bevaren en kan de sloep door de nauwe grachten van Amsterdam manoeuvreren?

  Teambuilding door heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vindt u altijd een arrangement dat het beste past bij u en uw collega’s.

  Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wilt u liever de kennis van uzelf en uw collega’s testen? Dan kiest u uit één van onze vele quizzen en spellen.

  Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Word bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op onze extreme Airsoft terreinen

  Teambuilding uitje boeken

  Een geschikt teambuilding uitje voor uw bedrijf vindt u door uw wensen te filteren. Geef aan welk thema uw teambuilding activiteit moet hebben, wat uw budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats zal vinden.

  Komt u er niet uit? Laat ons team u dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij uw team en doelstellingen.

  Heeft u vragen of wilt u advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Noordelijke teambuilding

  Leeuwarden ook wel Ljouwert in de Friese volksmond genoemd is de hoofdstad van Friesland en is tevens de start en finish locatie van de wereldberoemde elf stedentocht.

  Teambuilding Leeuwarden Winter Centraal Station

  Deze stad is ideaal voor teambuildingsactiviteiten als zeilen, GPS tochten en historische rondleidingen met spelelementen. Geniet in Leeuwarden met uw collega’s tijdens jullie teambuildingsdag.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio