Teambuilding Leiden

Leiden, ook wel bekend als de Sleutelstad, is een bruisende stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland. Met zijn diverse aanbod is Leiden de ideale locatie voor een onvergetelijke teambuildingsactiviteit. Deze stad staat bekend om haar rijke geschiedenis, met een prachtige oude binnenstad, sfeervolle grachten, monumentale gebouwen en gezellige hofjes. De grachten lenen zich perfect voor onze populaire activiteiten, zoals De Sloepen Game of Stand up Paddle. Zo ontdek je de stad eens vanaf het water. Als je liever met beide benen op de grond blijft, zijn onze stadsspellen de ideale keuze. Wat dacht je van The Phone, CSI Real Life Moordzaak, Help! De directeur is ontvoerd, Ontmasker de Mol of Een dag vol goede daden?

Bij Monsterevents ben je aan het juiste adres voor sportieve, creatieve en culinaire teambuildingsactiviteiten in Leiden. Voor de fanatiekelingen bieden we activiteiten zoals de Ultieme Zeskamp, Missie Geschikt of Ongeschikt, Een dag als marinier of Expeditie Robinson. Als je liever in een gemotoriseerd voertuig stapt, raden we de Daf 33 tocht of de 4×4 adventure day aan. Wat je ook kiest, het wordt een dag die lang in herinnering zal blijven. Hebben jullie een eigen locatie in Leiden? Dan zijn de Office Battle of de Escape Room Box op Locatie perfecte opties. Wil je gaan voor een spectaculair uitje? Stuntman of vrouw voor een dag is een teambuildingsactiviteit in Leiden waar nog lang over nagepraat zal worden. Na een actieve dag biedt Leiden talloze mogelijkheden voor een heerlijke maaltijd en een drankje. Geniet samen met je collega’s van al het moois dat Leiden te bieden heeft.

Ons team van adviseurs staat klaar om je te helpen bij het organiseren en samenstellen van jullie teambuildingsactiviteit in Leiden. Neem contact met ons op en laat ons weten wat je voor ogen hebt. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke dag te creëren!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Kies je teambuilding activiteit

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Het is belangrijk om een teambuilding programma te kiezen die aansluit bij de probleemstelling binnen jullie bedrijf. Is samenwerken bijvoorbeeld een aandachtspunt, dan kan je kiezen voor programma’s zoals Expeditie Robinson, een CRM workshop of misschien wel Gehackt of de ontvoering van de directeur.

  Waarom teambuilding?

  Teambuilding is gericht op het verbeteren van de prestaties en de effectiviteit van een team. Een teambuilding activiteit zijn een belangrijke factor in goede communicatie en samenwerking.

  Door middel van teambuilding activiteiten krijgt de sfeer in het team een oppepper en zal de samenwerking van het team ook op de werkvloer verbeteren.

  Top 5 teambuilding activiteiten

  Crew Resource Management Workshop
  Een uitdagende challenge voor jouw team gaat daarvoor zorgen. We zetten jouw team in een situatie die het uiterste van alle teamleden vergt als het gaat om de 7 non-technical skills.

  Expeditie Robinson
  Stel zelf je unieke dag samen door te kiezen uit verschillende expeditie-onderdelen. Een combinatie van durf, behendigheid en kracht zijn cruciaal. Doordat je een keuze kunt maken uit de verschillende onderdelen stel je zelf een unieke dag samen.

  Help, de directeur is ontvoerd!
  Probeer in teams jullie directeur vrij te kopen. Jullie samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid worden hierbij op de proef gesteld.

  Een paralympische sportdag
  Welk team past zich makkelijk aan in nieuwe situaties en weet middels communicatie, samenwerken en teamspirit de paralympische spelen te winnen?

  Sloepen Game Amsterdam
  Om succesvol te zijn in de Sloepen Game is een goede taakverdeling een vereiste! Wie heeft de zeven zeeën al bevaren en kan de sloep door de nauwe grachten van Amsterdam manoeuvreren?

  Teambuilding door heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vindt u altijd een arrangement dat het beste past bij u en uw collega’s.

  Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wilt u liever de kennis van uzelf en uw collega’s testen? Dan kiest u uit één van onze vele quizzen en spellen.

  Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Word bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op onze extreme Airsoft terreinen

  Teambuilding uitje boeken

  Een geschikt teambuilding uitje voor uw bedrijf vindt u door uw wensen te filteren. Geef aan welk thema uw teambuilding activiteit moet hebben, wat uw budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats zal vinden.

  Komt u er niet uit? Laat ons team u dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij uw team en doelstellingen.

  Heeft u vragen of wilt u advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Gevarieerde teambuilding in Leiden

  Of u nu met een grote of kleine groep wilt werken aan de teamspirit. Wij bieden voor ieder wat wils. Niet alleen kunt u kiezen voor een teambuilding door middel van een stadsspel. Ook biedt Monsterevents teambuilding in de vorm van rondleidingen door de stad of een museum, proeverijen van zowel bieren als bijvoorbeeld kazen of workshops van schilderen tot het maken van een eigen lipdub.

  Teambuilding Leiden Winter Outdoor Skyline Uitzicht

  Uw teambuildingsdag begint bij Monsterevents. Wij helpen u graag verder bij het vinden van uw teambuildingsactiviteit. Bel of mail ons en wij gaan direct voor u aan de slag.

  Contact Monsterevents Leiden

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio