Kaasproeverij

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Kaasproeverij
Tijdens deze kaasproeverij zullen uw smaakpapillen worden geprikkeld door de unieke smaken van de verschillende soorten kazen. 

Doordat deze kazen op de echt authentieke en natuurlijke manier zijn gerijpt is de smaak van deze kazen uniek. De complexe smaak, met een uitzonderlijk aroma, dat deze ambachtelijke kazen kenmerkt zal u niet snel vergeten.
In het net gerenoveerde proeflokaal in het hartje van Amsterdam kunt u een leuke en leerzame middag beleven en dit alles onder begeleiding van een echte kaas-proever.

De kaasproeverij zal beginnen met een korte introductie en de geschiedenis van de verschillende kazen. Vervolgens zullen er 6 verschillende kazen worden geproefd van jong tot oud en echte geitenkazen, hierbij zullen uw smaakpapillen worden geprikkeld. Bij elke kaas wordt een glaasje witte of rode wijn geserveerd die aansluit bij de smaken van de kazen.

 

Als afsluiter zal er een overheerlijk glaasje port worden geserveerd. U kunt zelf scores bijhouden voor elke kaas en na afloop bepalen welke kaas het best in de smaak is gevallen. Na de kaasproeverij wordt u beloond met een echt certificaat. Al met al een genot voor de echte kaasliefhebber.

Om een idee te krijgen hoe uw kaasproeverij er uit kan komen te zien volgt hieronder voorbeeldprogramma.

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 15.00   Ontvangst Kaasproeverij 
• 15.30   Start Kaasproeverij met 6 kazen
• 16.30   Einde programma

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, high tea, trainingen, diner,


Top 3 combinaties met dit programma

1. De Wijnroute

2. Luxe Cruise door Amsterdam

3. Escape Room


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Kaasproeverij

v.a. € 24.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.