Veelgestelde vragen


Hoe groot moet onze groep zijn voor een personeelsuitje?
U kunt bij ons terecht voor een personeelsuitje met groepen vanaf 10 personen. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?
Absoluut. U kunt bij ons al personeelsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!


Wij willen graag een personeelsuitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?
Dat kan zeker. Vanzelfsprekend zijn niet alle personeelsuitjes geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


Hebben jullie ook personeelsuitjes met teambuilding?

Jazeker, veel van onze personeelsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze uitjes zijn gericht op het verbeteren van de sfeer en communicatie in het team. Tevens wordt er nadruk gelegd op samenwerking. Neem eens een kijkje tussen onze teambuildinguitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.

Personeelsuitje Eindhoven

Eindhoven kunnen we gerust een van de meest innovatieve steden van Nederland noemen. Een prachtige toneel voor een personeelsuitje. Ga je voor een technisch bedrijfsuitje zoals de Windmolen Challenge waarbij jezelf een een werkende windmolen gaat bouwen. Of wil je op een zeer originele manier meer van je collega's te weten komen tijdens Ranking The Stars. Meer zin in een culinair uitje kies dan voor de Oester Proeverij of een heerlijke Bierproeverij. Ook buiten de stad kunnen wij leuke activiteiten organiseren zoals de bijvoorbeeld een Slipcursus of Offroad Dag. Er is genoeg te doen in en rondom Eindhoven.

Neem nu contact met ons op voor een op maat gemaakt aanbod.

Getoond 1–50 van 1551234