Personeelsuitje Eindhoven

Eindhoven kunnen we gerust een van de meest innovatieve steden van Nederland noemen. Een prachtige toneel voor een personeelsuitje. Ga je voor een technisch bedrijfsuitje zoals de Windmolen Challenge waarbij jezelf een een werkende windmolen gaat bouwen. Of wil je op een zeer originele manier meer van je collega’s te weten komen tijdens Ranking The Stars. Meer zin in een culinair uitje kies dan voor de Oester Proeverij of een heerlijke Bierproeverij. Ook buiten de stad kunnen wij leuke activiteiten organiseren zoals de bijvoorbeeld een Slipcursus of Offroad Dag. Er is genoeg te doen in en rondom Eindhoven.

Neem nu contact met ons op voor een op maat gemaakt aanbod.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Door heel Nederland

  Monsterevents organiseert personeelsuitjes door heel Nederland. Wil je een personeelsuitje organiseren in Den Haag? Of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland zoals Drenthe, Overijssel, Brabant of Utrecht wij regelen het graag voor je.

  Personeelsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt personeelsuitje voor je bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het personeelsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het personeelsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Top 5 personeelsuitjes

  Om je een klein beetje te helpen bij de keuze voor een geschikt personeelsuitje, vind je hier de top 5 personeelsuitjes.

   1. Sloepen Game Amsterdam
    De Sloepen Game is een spannende competitie waarbij samenwerking centraal staat. Je vaart in een eigen privésloep met je collega’s of vrienden als bemanning. Je leert op unieke wijze kennis maken met Amsterdam vanaf het water.
   2. 4×4 Offroad Adventure
    Een uitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven.
   3. Zeilen op echte racers
    Enorme zeilen, lijnen zo sterk als staalkabels, de wind door je haren, stuurwiel in de handen: een echte zeilwedstrijd op het IJsselmeer.
   4. GPS City Battle
    Een competitief en interactief spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen, lef en gezond verstand. Overwin samen met het team de hindernissen en uitdagingen die jullie tijdens het spel tegenkomen.
   5. Ultieme Beachdag
    Ga de competitie met elkaar aan tijdens een sportieve en actieve dag op het strand. Samen met je team ondergaan jullie diverse leuke, uitdagende en semi-sportieve strandactiviteiten of diverse workshops naar keuze.

  De juiste datum kiezen

  Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk collega’s meegaan naar het personeelsuitje, is het belangrijk om een geschikte datum te prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen voor. Zo kun je een datumprikker gebruiken of een WhatsApp-groep aanmaken.

  Uit onderzoek is gebleken dat het deelname percentage aan personeelsuitjes tegen de 100% is wanneer deze op een werkdag plaatsvinden.

  De leukste plekjes in Eindhoven

  Restaurant de Galerage

  De Galerage is een unieke locatie aan de rand van het centrum van Eindhoven. De Galerage, het oudste huis van Eindhoven, het looiershuis dateert al vanaf de 16e eeuw. Hier kunt u tijdens uw uitje genieten van een heerlijk bord eten of een gezellige borrel.

  Het Stadspaviljoen

  Zoekt u een bijzondere locatie voor uw bedrijfsuitje, teambuildingsdag of vriendenuitje? Het Stadspaviljoen is een gezellige huiskamer waar wordt gelachen, gegeten, gedronken en gefeest. Een warme vertrouwde plek voor jong en oud.

  Café-restaurant Centraal

  Of u tijdens uw uitje nu komt voor een snelle lunch of een uitgebreid diner, de lekkerste speciaal biertjes of een goed glas wijn, bij Café-restaurant Centraal bent u aan het juiste adres.

  Eetcafé Spijker

  Eetcafé Spijker is een laagdrempelig en informeel eetcafé dat gevestigd is in een oude ijzerwarenhandel dat ‘Het Spijkertje’ heette. Bij eetcafé Spijker wordt een drie gangen diner al gereserveerd voor 15 euro, met een ruime keuze aan vis, vlees en vegetarische gerechten.

  Bites & Beers Barney’s

  Of het nou om een bedrijfsuitje, teambuildingsdag of vrijgezellenuitje gaat, bij Barney’s is het altijd genieten! Van lekker lunchen, heerlijk dineren of gewoon gezellig borrelen, bij Barney’s bent u altijd welkom!

  Personeelsuitje organiseren bij Monsterevents

  • Grootste aanbod personeelsuitjes in Nederland
  • Voor groepen van 10 tot meer dan 1000 personen
  • Vanaf € 14,50 p.p.

  Gezellig Eindhoven

  Een personeelsuitje is niet alleen maar voor de gezelligheid, maar ook voor teambuilding. Eindhoven heeft veel verschillende culinaire restaurants waar ook verschillende workshops kunnen plaatsvinden.

  Ook is de stad geschikt voor een Citygame, om zo alles over de stad te leren. Wordt rondgeleid door het Phillips stadion, volg de lichtjes route, neem een kijkje in de Paterskerk of bezoek de Witte Dame.

  Leer samen met uw collega’s de stad kennen en sluit u dag af met een heerlijke drie gangen diner. Bekijk snel ons overzicht aan personeelsuitjes en organiseer samen met ons een personeelsuitje in de gekste stad!

  Vijf feitjes over Eindhoven

  1. “Lichtstad” is de bijnaam van Eindhoven, niet door de Philips gloeilampenfabrieken, maar door de luciferindustrie in de 19e eeuw.

  2. “La Ville Fumée” is een oudere bijnaam en te danken aan de sigarenindustrie.

  3. De voetbalclub PSV heeft zijn clubkleuren te danken aan een flesje frambozenlimonade die tijdens de oprichtingsvergadering over een wit schrijfblok was gevallen.

  4. De slogan van Eindhoven is: ‘Eindhoven, leading in technology’.

  5. In Johannesburg (Zuid-Afrika) in de Township “Delft” ligt een wijk genaamd “Eindhoven”.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen

   

  Hoe groot moet onze groep zijn voor een personeelsuitje?
  U kunt bij ons terecht voor een personeelsuitje met groepen vanaf 10 personen. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?
  Absoluut. U kunt bij ons al personeelsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!

  Wij willen graag een personeelsuitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?
  Dat kan zeker. Vanzelfsprekend zijn niet alle personeelsuitjes geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


  Hebben jullie ook personeelsuitjes met teambuilding?

  Jazeker, veel van onze personeelsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze uitjes zijn gericht op het verbeteren van de sfeer en communicatie in het team. Tevens wordt er nadruk gelegd op samenwerking. Neem eens een kijkje tussen onze teambuildinguitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.