Personeelsuitje Tilburg

Tilburg is een stad waar u met gemak een personeelsuitje kunt organiseren. Tilburg beschikt over vele zomerse evenementen, culturele gebouwen, culinaire restaurants en natuurlijk heeft Tilburg veel groen in haar stad.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Door heel Nederland

  Monsterevents organiseert personeelsuitjes door heel Nederland. Wil je een personeelsuitje organiseren in Den Haag? Of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland zoals Drenthe, Overijssel, Brabant of Utrecht wij regelen het graag voor je.

  Personeelsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt personeelsuitje voor je bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het personeelsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het personeelsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Top 5 personeelsuitjes

  Om je een klein beetje te helpen bij de keuze voor een geschikt personeelsuitje, vind je hier de top 5 personeelsuitjes.

   1. Sloepen Game Amsterdam
    De Sloepen Game is een spannende competitie waarbij samenwerking centraal staat. Je vaart in een eigen privésloep met je collega’s of vrienden als bemanning. Je leert op unieke wijze kennis maken met Amsterdam vanaf het water.
   2. 4×4 Offroad Adventure
    Een uitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven.
   3. Zeilen op echte racers
    Enorme zeilen, lijnen zo sterk als staalkabels, de wind door je haren, stuurwiel in de handen: een echte zeilwedstrijd op het IJsselmeer.
   4. GPS City Battle
    Een competitief en interactief spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen, lef en gezond verstand. Overwin samen met het team de hindernissen en uitdagingen die jullie tijdens het spel tegenkomen.
   5. Ultieme Beachdag
    Ga de competitie met elkaar aan tijdens een sportieve en actieve dag op het strand. Samen met je team ondergaan jullie diverse leuke, uitdagende en semi-sportieve strandactiviteiten of diverse workshops naar keuze.

  De juiste datum kiezen

  Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk collega’s meegaan naar het personeelsuitje, is het belangrijk om een geschikte datum te prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen voor. Zo kun je een datumprikker gebruiken of een WhatsApp-groep aanmaken.

  Uit onderzoek is gebleken dat het deelname percentage aan personeelsuitjes tegen de 100% is wanneer deze op een werkdag plaatsvinden.

  De leukste plekjes in Tilburg

  Houtloods

  Een sfeervolle restaurant met een internationale keuken. De Houtloods is bekroond met de BIB Gourmand 2017. Geniet van dit heerlijke restaurant met een goede prijs/kwaliteit verhouding tijdens uw bedrijfsuitje.

  Bij Vermeer

  In de haven van Tilburg ligt dit gezellige Franse restaurant. Proef de Bourgondische keuken na uw teambuildingsuitje. Geniet van een heerlijke lunch, diner of borrel!

  Het Wapen van Tilburg

  Een sfeervolle bistro-achtige restaurant dat een international menu serveert. Geniet van een heerlijke 3 gangen menu met uw collega’s met een dinerspel in Tilburg.

  L!ve Pianobar

  Heeft u zin in een swingede avond? L!ve Pianobar in het centrum van Tilburg is een gezellige bar/restaurant waar live muziek wordt gespeeld. Dus kom swingen en relaxen na uw teambuildingsuitje.

  Café Slagroom

  Geniet van de Brabantse gastvrijheid bij dit typisch Nederlands bruin eetcafé in het centrum van Tilburg. Na een leuke teambuilding waant u zich in de jaren ’50 in Tilburg.

  Personeelsuitje organiseren bij Monsterevents

  • Grootste aanbod personeelsuitjes in Nederland
  • Voor groepen van 10 tot meer dan 1000 personen
  • Vanaf € 14,50 p.p.

  Gastvrij Tilburg

  Monsterevents organiseert verschillende binnen- en buiten activiteiten voor jong en oud! De kermis van Tilburg bewonderen? Mee doen met karaoke? De nachtelijke rommelmarkt bezoeken? Tilburg is de stad waar alles mogelijk is. Ga naar het Textielmuseum,de woontoren Westpoint of naar De Pont.

  Ook kunt u Tilburg ontdekken met de fiets of lopend door de stad. Sluit u dag af met een heerlijk en culinair 3 gangen diner in één van de beste restaurants van Tilburg met een leuke dinerspel zoals het Moorddiner.

  Bekijk hiernaast het aanbod aan uitjes in Tilburg en zie de verschillende mogelijkheden voor een personeelsuitje.

  Vijf Tilburgse Weetjes

  1. De grootste kermis van de Benelux vind plaats in Tilburg.

  2. Tilburgers worden ook wel Kruikezeikers genoemd.

  3. De televisieserie Smeris is in Tilburg opgenomen.

  4. De enige Rockacedemie van Nederland zit in Tilburg.

  5. De cabaratier Marc-Marie Huijbregts is in Tilburg geboren.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio