Veelgestelde vragen


Hoe groot moet onze groep zijn voor een personeelsuitje?
U kunt bij ons terecht voor een personeelsuitje met groepen vanaf 10 personen. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?
Absoluut. U kunt bij ons al personeelsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!


Wij willen graag een personeelsuitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?
Dat kan zeker. Vanzelfsprekend zijn niet alle personeelsuitjes geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


Hebben jullie ook personeelsuitjes met teambuilding?

Jazeker, veel van onze personeelsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze uitjes zijn gericht op het verbeteren van de sfeer en communicatie in het team. Tevens wordt er nadruk gelegd op samenwerking. Neem eens een kijkje tussen onze teambuildinguitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.

Personeelsuitje IJmuiden

Ga een dag Blokarten en vliegeren op het heerlijke strand van IJmuiden. Of een dag heerlijk sporten tijdens  Sport On The Beach met activiteiten als Beachvolleyball, Tjoukball, Flagfootball en Ultimate Frisbee is een echte aanrader.

Ook kunnen wij aan het einde van de dag een geheel verzorgd bedrijfsfeest op het strand voor je organiseren. Bekijk ons uitgebreide aanbod van verschillende thema's.

Neem contact op voor en op maat gemaakte aanbod voor de perfect dag met het personeel.

Getoond 1–50 van 141123