Bedrijfsuitje

Escape room op locatie - Favela Cartel

v.a. € 39.50 p.p.
  • 90 minuten
  • Indoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 1000 personen

Bedrijfsuitje

Escape room op locatie - Favela Cartel

Je waant je in de beruchte Braziliaanse Favela krottenwijk waar iemand aan de rand van de wijk wordt ontvoerd door Escobar’s Favela Cartel. Maar er zijn getuigen, een groepje journalisten die een documentaire aan het maken waren over de Favela. Pablo Escobar is niet blij. Julllie moeten ervoor zorgen dat deze groep journalisten zwijgen of anders worden jullie ontmaskerd!

Escobar’s Favela Cartel is een bloedstollende real-life game, dat op elke gewenste locatie kan plaatsvinden, zelf bij jullie op kantoor! Tijdens deze escape room (op locatie) zullen jullie moeten samenwerken in teams van 5 tot 8 personen. Tik Tok, de tijd vliegt voorbij. Weten jullie de journalisten op tijd het zwijgen op te leggen? Met een spelkist komt het verhaal tot leven.

Welk team werkt het beste samen? Welk team vervult de opdrachten het snelst?

Tijdens dit spel zullen de teams moeten samenwerken terwijl de tijd weg tikt. Stress, ad-hoc beslissingen nemen en euforie wisselen elkaar af. Think fast, mind games, puzzels oplossen, overleggen, keuzes maken zijn die de revue passeren. Je kunt deze Escape Challenge in een aparte ruimte spelen of als strategische teambuilding met alle teams in 1 ruimte waarbij elk team probeert als eerste de eindkist te bemachtigen.

De race tegen de klok is begonnen! Teams kunnen elkaar zien. De spanning en competitie nemen toe. Het is toegestaan elkaar hints te geven maar zeker ook valse hints. Welk team lukt het onder hoge druk, als eerste, de eindkist te openen en het spel te winnen?

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Alex (H&M)

De hele groep was enthousiast over het event.
Bedankt!

Jette

Het was een leuke en gezellige dag. De activiteit waren duidelijk en makkelijk te begrijpen. Leuke en aardige begeleiders. Zeker een aanrader

Van Dussen

Het was op locatie en kon zowel binnen als buiten.Het is niet een super lastige escape room. Met ruim een kwartier op de klok waren de groepjes ongeveer klaar. Een escape room die een combinatie biedt tussen samenwerken, competitie, logisch denken en puzzels oplossen. Heel geschikt voor een bedrijfsuitje.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

14.00 Ontvangst met overheerlijke lunch (optioneel)
15.00 Ontvangst met uitleg
15.15 Start Favela Cartel
16.15 Einde bloedstollende game en nabespreking
16.30 Start borreluurtje (optioneel)
17.30 Aansluitend diner/avondprogramma (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy