Teamontwikkeling

Monsterevents heeft met een samenwerkingspartner die gespecialiseerd is in het verzorgen van hoogwaardige management- en bedrijfstrainingen een partner gevonden. Door het volgen van een bedrijfstraining wordt de kennis van je team of afdeling vergroot. Je hebt keuze uit verschillende trainingen, van Feedback workshops tot High Performance team ontwikkelingen, en van korte tot meerdaagse trainingen..

Met onze trainingen vergroten wij de kennis van jouw team of afdeling op het gebied van teamwork, stressmanagement, effectieve communicatie en praktische vaardigheden. Heb je bijvoorbeeld al de Beyond the boardroom gezien? Onze trainingen zijn interactief en onvoorspelbaar, zodat iedereen scherp blijft van begin tot eind. Monsterevents verzorgt de teambuilding activiteiten en Teamskills zorgt voor de serieuze kant van de dag. Wij regelen de trainingen, coaching en workshops die bijdragen aan de ontwikkeling van jouw personeel, management en/of de groei van jouw organisatie.

De bedrijfstrainingen kunnen in elke gewenste stad in Nederland worden uitgevoerd, zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen, Maastricht, Eindhoven, Zwolle, Arnhem, Nijmegen, Leeuwarden, Enschede, Breda, Tilburg, Alkmaar, Haarlem, Middelburg en alle andere grote steden. Het programma wordt volledig aangepast aan jullie wensen. Hieronder vind je al onze mogelijkheden voor Teamontwikkeling. Geef jouw team een boost en volg samen een van onze trainingen bij Teamskills.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: