Management Trainingen

Monsterevents heeft in Gray Matters een partner gevonden die gespecialiseerd is het verzorgen van managementtrainingen. Door het volgen van een bedrijfstraining wordt de kennis van je team of afdeling vergroot. Je hebt keuze uit verschillende trainingen van een Feedback workshops tot High Performance Team Ontwikkelingen. En van korte -tot meerdaagse trainingen.

De management trainingen zijn interactief en onvoorspelbaar waardoor iedereen van het begin tot het eind scherp blijft. Monsterevents zorgt voor de teambuilding activiteiten in het programma en Gray Matters regelt de serieuze kant van de dag. Zij regelen de trainingen, coaching, workshops wat bijdraagt aan de ontwikkelingen van het personeel, management en of groei van de organisatie.

De bedrijfstrainingen kunnen in elke gewenste stad worden uitgevoerd, zoals: Amsterdam, Emmen, Amersfoort of Lelystad. Het programma wordt volledig aangepast aan jullie wensen. Hieronder vind je al onze managementtrainingen, geef je team een boost en volg samen een van onze Management trainingen.