Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Teamuitje

Teamuitje voor uw bedrijf of afdeling ? Wij regelen het. Als specialist op het gebied van teamuitjes nemen wij de organisatie volledig uit handen en zorgen dat jij hier geen omkijken naar hebt.  Bent je op zoek naar een creatief, cultureel of een actief teamuitje bekijk ons uitgebreide aanbod op de site. Heeft u een groot team of een kleine afdeling? Op zoek naar een teamuitje in Amsterdam, Utrecht, Maastricht of Groningen? Bij Monsterevents is alles mogelijk. Wij regelen het leukste teamuitje en vooral een onvergetelijke dag.

 

Grote keus teamuitjes voor elk budget

Wij stellen graag het ideale teamuitje samen en stemmen dat af op jouw persoonlijke wensen en budget. Al vanaf €14,50 kunnen wij een teamuitje voor jouw afdeling samenstellen. Neem contact op met een van onze adviseurs voor een uitgebreid advies. Ben je op zoek naar actie en avontuur, teambuilding of een van onze leuke workshops? Bij Monsterevents is niets te gek!

 

Bekijk hieronder onze toffe teamuitjes!

Getoond 1–50 van 1591234