Teamuitje

Bij Monsterevents ben je aan het goede adres voor het organiseren van een teamuitje. Het evenementenbureau van Nederland staat voor je klaar om voor jouw bedrijf, afdeling of een groep collega’s een onvergetelijk teamuitje te regelen. Wij nemen de organisatie volledig uit handen, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Wil je een teamuitje dat in het teken staat van cultuur of is jouw team juist op zoek naar een creatief teamuitje, actief teamuitje of culinair teamuitje? Van Amsterdam tot Den Bosch en van Groningen tot Middelburg, Monsterevents staat voor je klaar om het teamuitje van het jaar te organiseren. Er zijn tal van mogelijkheden.

Lees meer

Omdat ieder teamuitje vraagt om een andere invulling, biedt Monsterevents onder andere stadsspelen zoals, Ontmasker de Mol, Crazy 88 of Ik Hou Van Holland, of een Sloepengame door de grachten van Amsterdam, Leiden, Utrecht of Leeuwarden, of gemotoriseerde activiteiten zoals DAF rijden of 4x4 Offroad rijden, of kies voor een culinaire proeverij of themafeest. Zo weet je zeker dat je naast het hebben van plezier, ook een onvergetelijke dag beleefd met dit teamuitje. Ontdek de creatieve kant van je collega’s tijdens de Bob Ross Schilderworkshop of verbaas je over de muziekkennis van jouw team tijdens de Pubquiz, welke zowel online als in het café te boeken is. Voor ieder wat wils, volledig in te vullen naar de wensen van jouw bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje.

 

Monsterevents biedt de mogelijkheid om een teamuitje te organiseren voor 20 man of 500+ man. Wil je het teamuitje personaliseren? Ook dit is mogelijk. We vragen je team het hemd van het lijf over collega’s tijdens een (online) quiz of voeren de huisstijl door in de lay-out van het teamuitje.

Getoond 1–20 van 15812345678

Teamuitjes voor iedereen

In ons aanbod vind je teamuitjes voor iedereen. Heb je een groot team of een kleine afdeling? Op zoek naar een teamuitje in Amsterdam, Utrecht, Maastricht of Groningen? Bij Monsterevents is alles mogelijk, ook voor grotere groepen. We hebben genoeg leuke ideeën en originele tips voor het perfecte teamuitje. Of het nu gaat om een gemotoriseerd uitje, culinaire uitjes en proeverijen, vaararrangementen of leuke zon en strand teamuitjes, we zorgen voor een geslaagde dag. Laat je teamuitje door ons organiseren voor een onvergetelijke dag.

 

Teamuitjes voor elk budget

We stellen graag het jullie teamuitje samen en stemmen dat af op jullie persoonlijke wensen en budget. Neem contact op met een van onze specialisten voor een uitgebreid advies. Ben je op zoek naar actie en avontuur, teambuilding of een leuke workshop? Bij Monsterevents is niets te gek!

 

Teamuitjes per provincie