Bedrijfsuitje

Kever Cabrio Rally

v.a. € 69.50 p.p.
  • 180 minuten
  • Outdoor
  • Betuwe
  • 20 – 250 personen

Bedrijfsuitje

Kever Cabrio Rally

Op zoek naar uniek bedrijfsuitje? In een retro cabrio of een VW hippie busje wordt jouw bedrijfsuitje onvergetelijk!

Met de zon in je gezicht en de wind door je haren ontdek je het mooie Nederland op een andere manier. Tijdens de Kever rally navigeer je met verschillende uitdagende navigatietechnieken afkomstig uit de rallywereld en word je onderweg verrast met leuke en uitdagende teamopdrachten.

Programma
Je wordt ontvangen op onze prachtige locatie in het Groene Hart van Nederland. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie/thee en krijg je een korte briefing (uitleg) door onze hoofdinstructeur over de Kever Cabrio, de route en de teamopdrachten. Op het programma staat een belevingstoertocht door het mooie pittoreske Nederlandse landschap met zijn kleine landelijke weggetjes en interessante bezienswaardigheden.

Deelnemers worden ingedeeld in groepen van vier of acht personen die bestaan uit een bestuurder, een navigator en twee bijrijders die tijdens de rit opdrachten oplossen. Uiteraard is er ook voldoende tijd om te wisselen van chauffeur, vergeet dan vooral jouw rijbewijs niet!

Na de briefing en teamindeling vertrekken de teams met een full color roadbook en kaartmateriaal. Als het eerste team is vertrokken vertrekt een aantal minuten later pas het tweede team etc.

Onze toertochten laten nostalgische tijden weer herleven. Ieder team rijdt bij ons altijd zijn eigen rally en deze wordt extra sportief en uitdagend door de uitgezette puzzelrit en de lastige vragen die iedereen moet oplossen. Zodra het droog en zonnig weer is gaat natuurlijk ook het ‘dak eraf’, want bij ons rijden jullie in een kever cabrio. Iedereen met een rijbewijs en ouder dan 24 jaar mag de kever rijden.

Deze rally is een echte teambuildings activiteit, met jouw eigen team de juiste route volgen via diverse navigatiemethoden. Er zijn heel wat rollen de verdelen, bestuurder, navigator en natuurlijk de breinkrakers!! De juiste route volgen is van groot belang om alle vragen en opdrachten op te kunnen lossen.

Tot slot zal op de eindlocatie het winnende team bekend worden gemaakt. Natuurlijk is er een beker voor het winnende team die wordt uitgereikt tijdens een hilarische prijsuitreiking!

Kortom een dag die in het teken staat van Kever Cabrio’s, hippie busjes, teambuilding, samenwerken, nostalgie, en heel veel plezier!

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Vincent (De Lotto)

Geweldig leuke rally in een mooi gebied met leuke opdrachten. Echt een aanrader voor een bedrijfsuitje.

Mike (Action)

Goede begeleiding, enthousiaste chauffeurs, coole extra’s

Marit (Nuon)

Leuke ontvangst, duidelijke uitleg, super gezellige rally, lekkere BBQ

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
14.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuilding programma
14.15 Start activiteit
17.15 Einde activiteit
17.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy