Kever Cabrio Rally

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Unieke Kever Cabrio Rally
Op zoek naar uniek bedrijfsuitje? In een retro cabrio of een VW hippie busje wordt uw bedrijfsuitje onvergetelijk!

Met de zon in uw gezicht en de wind door uw haren ontdekt u het mooie Nederland op een andere manier. Tijdens uw eigen Kever rally navigeert u met verschillende uitdagende navigatietechnieken afkomstig uit de rallywereld en wordt u onderweg verrast met leuke en uitdagende teamopdrachten.

Programma
U wordt ontvangen op onze prachtige locatie in het Groene Hart van Nederland. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie/thee en krijgt u een korte briefing (uitleg) door onze hoofdinstructeur over de Kever Cabrio, de route en de teamopdrachten. Op het programma staat een belevingstoertocht door het mooie pittoreske Nederlandse landschap met zijn kleine landelijke weggetjes en interessante bezienswaardigheden.

Deelnemers worden ingedeeld in groepen van vier of acht personen die bestaan uit een bestuurder, een navigator en twee bijrijders die tijdens de rit opdrachten oplossen. Uiteraard is er ook voldoende tijd om te wisselen van chauffeur, vergeet dan vooral uw rijbewijs niet!!!

Na de briefing en teamindeling vertrekken de teams met een full color roadbook en kaartmateriaal. Als het eerste team is vertrokken vertrekt een aantal minuten later pas het tweede team etc.

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 12.00 uur     Ontvangst met lunch (optioneel)
• 13.00 uur     Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
• 13.30 uur     Briefing rally, navigatie, rijveiligheid teamindeling en vertrek Kever rally
                         - 4 pers. per kever cabrio
                         - Snack voor onderweg met rallydrop en drankje
                         - Diverse navigatie methodes
                         - Puzzeltocht met diverse opdrachten
• 17.00 uur     Finish Kever rally  
• 17.15 uur     Ludiek prijsuitreiking rally
• 17.30 uur     Einde rally


Optioneel

• 18.00 uur     Aanvang diner/buffet/bbq

• 17.30 uur     Einde rally, aansluitend diner/bbq (optioneel)

De Kever Cabrio Rally
Onze toertochten laten nostalgische tijden weer herleven. Ieder team rijdt bij ons altijd zijn eigen rally en deze wordt extra sportief en uitdagend door de uitgezette puzzelrit en de lastige vragen die iedereen moet oplossen. Zodra het droog en zonnig weer is gaat natuurlijk ook het ‘dak eraf’, want bij ons rijden jullie in een kever cabrio. Iedereen met een rijbewijs en ouder dan 24 jaar mag de kever rijden.

 

Deze rally is een echte teambuildings activiteit, met uw eigen team de juiste route volgen via diverse navigatiemethoden. Er zijn heel wat rollen de verdelen, bestuurder, navigator en natuurlijk de breinkrakers!! De juiste route volgen is van groot belang om alle vragen en opdrachten op te kunnen lossen.


Tot slot zal op de eindlocatie het winnende team bekend worden gemaakt. Natuurlijk is er een beker voor het winnende team die wordt uitgereikt tijdens een hilarische prijsuitreiking!

Kortom een dag die in het teken staat van Kever Cabrio’s, hippie busjes, teambuilding, samenwerken, nostalgie, en heel veel plezier!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Kever Cabrio Rally

v.a. € 59.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.