Personeelsuitje

Sloepen Game Amsterdam

v.a. € 47.50 p.p.
 • 180 minuten
 • Outdoor
 • Amsterdam
 • 24 - 500 personen
 • 180 minuten
 • Outdoor
 • Amsterdam
 • 24 - 500 personen

Personeelsuitje

Sloepen Game Amsterdam

De Sloepen Game Amsterdam is een competitief en interactief iPad spel over de prachtige grachten van Amsterdam. Gewapend met een iPad met GPS vaar je in een privé sloep, met je collega’s of vrienden als bemanning, over de Amsterdamse waterwegen! Een teambuildingsactiviteit met een competitieve insteek. 

Vriendenuitje, teamuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellendag of personeelsuitje? De Sloepen Game is het leukste uitje op de grachten van Amsterdam en geschikt voor ieder gezelschap!

Als ware zeelui gaan jullie tijdens dit teamuitje over de grachten van Amsterdam een route volgen, vragen beantwoorden en jullie rivaliserende teams zoveel mogelijk aftroeven. Om succesvol te zijn in de Sloepen Game Amsterdam is een goede taakverdeling een vereiste! Dit betekent teambuilding ten top! Tijdens dit bedrijfsuitje kom je er achter wie van je collega's de zeven zeeën al bevaren heeft of laat één van je vrienden tijdens dit uitje zien dat een sloep door de nauwe grachten van Amsterdam manoeuvreren geen probleem is? Kunnen jullie met jullie ogen dicht alle windrichtingen bepalen en ouderwets navigeren door de grachten van Amsterdam? Verdeel de taken en strijd als ware zeelui naar de overwinning!

Tijdens de Sloepen Game Amsterdam wanen jullie je niet alleen als zeelui, maar komen jullie ook langs de mooiste plekken van Amsterdam zoals: de Keizersgracht, Herengracht, Prinsengracht, Singel langs de Bloemenmarkt, het Anne Frankhuis en de bekende en beruchte wallen (het oude centrum). Als personeelsuitje uitermate geschikt door de afwisseling aan spanning, actie en denkwerk.

De Game
De Sloepen Game Amsterdam speelt zich af door de grachten van Amsterdam. Met 8 landrotten per sloep worden jullie omgetoverd tot echte zeelui. Het doel van de Sloepen Game Amsterdam is om zoveel mogelijk punten te verdienen. Voor het varen van de sloepen is geen vaarbewijs nodig. Op de grachten ben je je eigen kapitein!

De Sloepen Game is het leukste bedrijfsuitje op de grachten van Amsterdam. In tegenstelling tot gewone sloepentochten worden jullie bestookt met raadsels, minigames, opdrachten en fotovragen. Pas als het correcte antwoord is gegeven ontvangen jullie de volgende coördinaten op de iPad. Spanning is er tot aan de finish!

Elk team een iPad
Voor dit programma wordt er gebruik gemaakt van iPad's. Met een iPad per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de leuke en uitdagende video en foto opdrachten uitvoeren. Achteraf sturen wij altijd een volledig album met alle gemaakte video's en foto's. Wij geven je ook de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren (met eigen vragen en opdrachten, branding etc.). Dit maakt dat de Sloepen Game Amsterdam geschikt is als teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of vriendenuitje.

Wil je de sloepen game in een andere stad dan kun je ook kiezen voor; Sloepen Game AlkmaarSloepen Game UtrechtSloepen Game LeidenSloepen Game Rotterdam; de Bergse PlassenSloepen Game op de Biesbosch, Sloepen Game Leeuwarden.

Wat anderen zeggen

Meest recente reviews

Reviews

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of  eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers.  Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

12.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
13.15 Kennismaking met de begeleider, introductie programma en e.v.t. indeling teams
14.30 Aanvang Sloepengame Amsterdam
17.30 Einde Sloepengame en prijsuitreiking
17.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Optionele toevoegingen aan het programma

 • Bedrijfstraining
 • Vergadering
 • Overnachting
 • Vervoer

Wil je een arrangement boeken in

Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Vrijblijvende OFFERTE

Vraag offerte aanWij wijzen u op ons privacy beleid

Creating Experiences

 • Kleine details maken een groot verschil
 • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
 • De recensies zijn het bewijs
 • De hoogste kwaliteit is onze standaard
 • Maatschappelijk verantwoord
 • Uw persoonlijke eventmanager