Meest gekozen
Grote groepen

Personeelsuitje

Sloepen Game Amsterdam

v.a. € 49.50 p.p.
 • 180 minuten
 • Outdoor
 • Amsterdam
 • 20 – 500 personen

Personeelsuitje

Sloepen Game Amsterdam

De Sloepen Game Amsterdam is een competitief en interactief iPad spel over de prachtige grachten van Amsterdam. Gewapend met een iPad met GPS vaar je in een privé sloep, met je collega’s of vrienden als bemanning, over de Amsterdamse waterwegen! Een teambuildingsactiviteit met een competitieve insteek.

Vriendenuitje, teamuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellendag of personeelsuitje? De Sloepen Game is het leukste uitje op de grachten van Amsterdam en geschikt voor ieder gezelschap!

Als ware zeelui gaan jullie tijdens dit teamuitje over de grachten van Amsterdam een route volgen, vragen beantwoorden en jullie rivaliserende teams zoveel mogelijk aftroeven. Om succesvol te zijn in de Sloepen Game Amsterdam is een goede taakverdeling een vereiste! Dit betekent teambuilding ten top! Tijdens dit bedrijfsuitje kom je er achter wie van je collega’s de zeven zeeën al bevaren heeft of laat één van je vrienden tijdens dit uitje zien dat een sloep door de nauwe grachten van Amsterdam manoeuvreren geen probleem is? Kunnen jullie met jullie ogen dicht alle windrichtingen bepalen en ouderwets navigeren door de grachten van Amsterdam? Verdeel de taken en strijd als ware zeelui naar de overwinning!

Tijdens de Sloepen Game Amsterdam wanen jullie je niet alleen als zeelui, maar komen jullie ook langs de mooiste plekken van Amsterdam zoals: de Keizersgracht, Herengracht, Prinsengracht, Singel langs de Bloemenmarkt, het Anne Frankhuis en de bekende en beruchte wallen (het oude centrum). Als personeelsuitje uitermate geschikt door de afwisseling aan spanning, actie en denkwerk.

De Game
De Sloepen Game Amsterdam speelt zich af door de grachten van Amsterdam. Met 8 landrotten per sloep worden jullie omgetoverd tot echte zeelui. Het doel van de Sloepen Game Amsterdam is om zoveel mogelijk punten te verdienen. Voor het varen van de sloepen is geen vaarbewijs nodig. Op de grachten ben je je eigen kapitein!

De Sloepen Game is het leukste bedrijfsuitje op de grachten van Amsterdam. In tegenstelling tot gewone sloepentochten worden jullie bestookt met raadsels, minigames, opdrachten en fotovragen. Pas als het correcte antwoord is gegeven ontvangen jullie de volgende coördinaten op de iPad. Spanning is er tot aan de finish!

Elk team een iPad
Voor dit programma wordt er gebruik gemaakt van iPad’s. Met een iPad per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de leuke en uitdagende video en foto opdrachten uitvoeren. Achteraf sturen wij altijd een volledig album met alle gemaakte video’s en foto’s. Wij geven je ook de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren (met eigen vragen en opdrachten, branding etc.). Dit maakt dat de Sloepen Game Amsterdam geschikt is als teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of vriendenuitje.

Wil je de sloepen game in een andere stad dan kun je ook kiezen voor; Sloepen Game Alkmaar, Sloepen Game Utrecht, Sloepen Game Leiden, Sloepen Game Rotterdam; de Bergse Plassen, Sloepen Game op de Biesbosch, Sloepen Game Leeuwarden.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Daniel (Personeelsfonds Kleine Meierij)

Alles zat goed in elkaar, top geregeld.

Hannah (Nationaal Agentschap Erasmus+)

Als je wilt dat collega’s elkaar echt goed leren kennen tijdens een teamdag, dan is de sloepengame een aanrader!

Sandra (KPN Nederland)

Bedankt voor de link, superleuk om alle foto’s en filmpjes te zien van iedereen. Ik zal m doorsturen. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord, het was een buitengewoon geslaagde dag.

Corina (CiCom)

Boek zonder uw zorgen te maken over de organisatie uw bedrijfsuitje bij MonsterEvents! De sloepenrace is echt een aanrader, je ziet niet alleen de mooie binnenstad van Amsterdam maar ben ook echt druk met een spel.

Martijn la Grouw (radio dj) (Vriendenuitje)

Dat iedere deelnemer mee kan doen, een rol heeft. En het competitie-element… erg leuk!

Jan (Brandweer Gieten)

De activiteit op het water was erg top. Zeer geslaagd en alom tevreden mensen. De dame die alles uitlegde was een verademing, erg enthousiast en ze legde alles duidelijk uit. De sloepengame is geweldig, een echte aanrader!

Monique (Skyteam)

De city game was een goed alternatief en het is een leuke manier om een stad te ontdekken en collega’s te leren kennen.

Bert (Truckland Noord Holland B.V.)

Dé manier om gezellig met elkaar Amsterdam opnieuw te ontdekken! Het is een unieke tocht door de grachten van Amsterdam en een leuke manier om elkaar beter te leren kennen.

Ron (FPK Transfore)

De ontvangst door de medewerkers was hartelijk, vrolijk op zijn Amsterdams! We hebben echt veel lol gehad, doordat we samen op het water zaten, maar ook doordat we opdrachten moesten uitvoeren en onderling een beetje aan competitie konden doen!

Natascha (Rijkswaterstaat)

De sloepen game was actief maar toch ook relaxt het was makkelijk te begrijpen en een hele leuke omgeving. Wij hebben elkaar als collega’s heel anders leren kennen.

Esther (KKA-KKG)

De sloepengame biedt de mogelijkheid om fanatiek een spel te spelen maar ook om relaxed vanuit een ander perspectief, namelijk vanaf het water, een stad te ‘zien’ : inspanning en ontspanning gaan hand in hand! Absoluut de moeite waard!

Soraya (particulier)

De Sloepengame is echt super leuk om te doen! Het is voor mij dé perfecte activiteit om zowel de stad te zien als hard te lachen met een groep vrienden/collega’s/familie.

Rieneke (Inzowijs)

De team dag was zeer geslaagd! We hebben veel van Amsterdam gezien en vooral erg veel lol gehad. Mooie sloepen en een leuk en afwisselend spel.

Ageeth (Vondst advocaten)

De tocht was heel leuk en het ontvangst was helemaal goed. We zouden het zeker aanraden bij anderen.

Auke (pv. Dirk de Wit Mode)

De vrijheid om zelf te bepalen waar je heen vaart en hoe fanatiek je ermee bent is een enorm pluspunt!

Anneleen (Bewegingscentrum Ter Apel)

Een echte aanrader voor een teamuitje o.i.d. Wij zullen zeker nog eens iets uitzoeken via Monsterevents!

Irma (Pro6managers)

Een fantastisch programma in prima uitgeruste sloepen. Acties volgen elkaar snel op en de vragen over het bedrijf die wij van te voren hadden op gegeven waren goed in de app verwerkt.

Luuk (Booking.com)

Een geweldig programma en zeer goed georganiseerd!

Andrea (Particulier)

Een gezellige middag met collega’s!

Nathalie (Gemeente Amsterdam Inzameling Noord)

Een goed verzorgde sloepenrace door de grachten van Amsterdam. Leuke opdrachten, zelf te bepalen route en een goed geregeld grillbuffet na afloop!

Jolanda (Heineken)

Een heerlijke middag door de grachten van Amsterdam!

Magali (CompaNanny)

Een leuke dag waarin lol voorop staat. Heerlijk om zo competitief bezig te zijn met elkaar wat natuurlijk voor de grootste lol zorgt. Een personeelsuitje waar nog vaak over gesproken zal worden!

Eveline (Kluh Service Management Nederland BV)

Een leuke interactieve dag op het water wat ook in de herfst prima te doen is en voor allerlei soorten deelnemers even leuk is!

Davie (Het Urker Zalmhuys)

Een mooie dag met een leuke activiteit, we hadden ook het weer mee waardoor alles in ons voordeel werkte!

Tatyana (Atlas Professionals)

Een super gezellige en relaxte activiteit die je zelf zo spannend als je wil kunt maken!

John (Bedrijfsbrandweer TATA Steel)

Een super leuke dag waar naast samenwerking ook veel humor en een prachtige locatie alles samen komen. Echt een aanrader als teambuilding.

Marinka (OutSystems Benelux BV)

Een super leuke middag en hilariteit met het beantwoorden van de vragen onderweg. Een erg gezellig uitje met collega’s en een ideale manier om Amsterdam te ontdekken.

Mireille (CHG-MERIDIAN)

Een te gekke dag buiten op het water met leuke opdrachten!

Helga (VTM Telecom BV)

Er wordt bij het bepalen van het type uitje goed meegedacht en prima ingespeeld op wensen. Tijdens het uitje vrolijke en gezellige begeleiding. Bedankt!!

Lisa (Fontys Economische Hogeschool Tilburg)

Erg leuke locatie en vriendelijk ontvangst. Het spel zat erg goed in elkaar en was erg leuk om te doen. Leuke opdrachten en goede begeleiding. Erg geslaagde dag, met veel lol en leuke opdrachten! Leuk om ook de foto’s en filmpjes te mogen ontvangen van de dag. Iedereen heeft ontzettend genoten!

Dennis (Rode Kruis)

Geweldige dag met een leuke puzzeltocht door de Amsterdamse grachten!

Guido (Bouwmensen middenholland)

Gezellig dagje uit goed georganiseerd!

Marjolijne (Titan LNG)

Gezellige bezigheid, goed georganiseerd, creëert gegarandeerd plezier voor het hele team!

Gravemaker (Qyom)

Gezellige goed georganiseerde dag met een professionele begeleiding en zeer leuke activiteit , ook voor Amsterdammers!

Peter (Sika Nederland)

Goed en mooi spel!

Aziza (Infomedics)

Goed georganiseerd uitje met een leuke speurtocht op originele wijze.

Manuela (ING Bank)

Goed geregeld, lekker gegeten en prima vermaakt. Het prachtige weer (mid september) was de kers op de taart!

Klompmakers (particulier)

Goed opgevangen met een gratis welkomstdrankje. Goede uitleg van het spel en een leuke afsluiting van de game. Al met al een leuke dag en een echte aanrader!

Danique (Loostad Vastgoedontwikkeling)

Goed weer. Nette boot. Lekkere drankjes en hapjes

Marieke (BAM Advies & Engineering)

Goede begeleiding, afwisselende inhoud van de game, snelle service m.b.t. uitserveren van eten.

Iris (!WOON)

Goede organisatie en erg leuke activiteit, zeker een aanrader!

Pieter (Loyens & Loeff)

Goede organisatie. Duidelijke uitleg. Goed contact voorafgaand en gedurende de dag.

van Ettinger (NFU)

Heel erg leuk. Bijzonder geslaagde middag met genoeg afwisseling.

Machteld (Holland Destination Management)

Heel leuk om door de grachten van Amsterdam te varen, onze gasten hebben zich goed vermaakt!

Marijke (Welkoop 't Rijpje)

Heerlijke middag op de grachten van Amsterdam gehad. Sloepengame is echt een aanrader!

Leonie (Buddha to Buddha)

Hele gezellige avond gehad met collega’s met goede begeleiding!

Arthur (OVPN)

Hele leuke dag! Goed verzorgd, alles kon, lekker gegeten, geen wanklank gehoord!

Carola (Omron Electronics BV)

Hele leuke manier van samenwerking met collega’s, iets totaal nieuws voor ons allen!

Laura (Harbers Trucks)

Het contact met MonsterEvents liep vanaf moment één heel soepel. Ondanks dat wij aan de late kant waren met het plannen van ons uitje, werd er gedacht in mogelijkheden en was er voldoende overleg. Wij hebben met een groep van 110 mensen de Sloepen Game gedaan en dat was fantastisch! Op de locatie zelf verliep alles soepel en achteraf hebben we veel leuke reacties gehad op dit uitje. Een aanrader!

Japser (De Van der Vlist Transportgroep)

Het feestje was super geslaagd. Heb echt niemand horen klagen en dat is vrij uniek

Maran (Phillips)

Het nog enthousiaster maken van het team door Monsterevents, Sloepentocht was uiteraard geweldig! Alles verliep perfect! Het team vond dit event nog leuker dan de vorige… dat wordt moeilijk voor ons volgende event in september

Tim (Kempen & Co)

-)

Ward (T.C. Vitalis)

Het programma is voor iedereen leuk en er wordt fanatiek mee gedaan. Je heb grote mate van vrijheid tijdens de game waardoor elke team het spel op zijn eigen manier kan spelen.

Helmert (Blomsma Groep)

Het varen in combinatie met de leuke opdrachten zorgde ervoor dat wij een topdag hebben gehad!

Merel (De Triangel)

Het was echt top, waarbij het weer natuurlijk ook een rol speelde. Vooral de quiz was erg leuk, ook omdat tijdens het programma de antwoorden konden worden doorgegeven en je een ranking te zien kreeg. Het was echt top! Medewerkers van MonsterEvents zijn ook erg enthousiast.

Wendy (Akertech Adviseurs BV)

Het was een fantastische en sfeervolle dag. We hebben enorm genoten. Het spel was erg leuk, de boten waren goed en het eten heerlijk!

Elio (Particulier

Het was een geslaagde dag, erg leuk om Amsterdam vanuit de grachten te zien!

Bianca (PropertyView B.V.)

Het was een geweldige dag met een zeer origineel concept. Wij hadden een nevendag en het is zeker voor herhaling vatbaar. In 1 woord Top.

Bob (Electrolux Home Products B.V)

Het was een hele leuke, afwisselende dag met goede begeleiding. Heerlijk op het water door het centrum van Amsterdam

Margot (Inshared)

je ziet hoe mooi de stad is terwijl je bezig bent met de leuke activiteit!

Corinne (Van Den Biggelaar Grond en Waterbouw BV)

Het was een leuke activiteit in combi met de Ipad en eten en drinken!

Chantal (Kanters)

Het was een super gezellige dag en er was gelukkig mooi weer om mee te varen! Ik kan het zeker aanbevelen!

Ellis (Heineken International B.V.)

Iedereen heeft het heel erg leuk gevonden! Het relaxte van het varen, de mooie omgeving en het strijdlustige om te winnen!

Ilse (VCK Logistics Airfreight)

Iedereen was erg enthousiast over de sloepentocht en heb ook terugkoppeling gehad van diverse collega’s dat ze het super goed georganiseerd vonden!

Rianne (Londen & van Holland)

Iedereen was heel enthousiast en het is heel leuk om op deze manier Amsterdam te zien. Een heerlijke middag op de grachten van Amsterdam waarbij je op een nieuwe manier leert kijken naar deze geweldige stad.

Sanne (Learnit)

In 1 woord super dag gehad! Alles was tot de puntjes geregeld, zelfs het weer was super, al onze collega`s die mee waren hebben een onvergetelijke dag gehad. Monsterevents super georganiseerd!

Jeroen (Particulier)

Interactief en modern!

Mireille (CHG - Meridian)

Interactief vernieuwend programma, leuk voor een grote groep!

Ilona (Groepsuitje)

interactief

Eric (Business Vrienden van Voorwaarts)

enthousiaste begeleiders

Nordin (Onemotion)

Lekker buiten (gelukkig droog weer), interactief maar toch relax, grote mogelijkheden voor de inrichting van de opdrachten. Ontzettend leuke dag op het water in de stad, waarbij leuke opdrachten uitgevoerd werden!

Barbara (Van Oers Corporate Finance)

Leuke activiteit met een groep. Het was vooral lekker relaxt, maar toch competitief wat het niet ‘saai’ maakte. Uiteraard maakt het zonnetje deze middag helemaal compleet!

Henk & Nancy (PV Services United)

Leuke activiteit op het water in combinatie met “Amsterdam beleven” waarbij de iPad/technologie op een uiterst leuke wijze wordt ingezet!

Claudette (KPN)

Leuke begeleiding en de vrijheid tijdens het spel is top!

Vollmer (Athlon)

Leuke dag gehad waarbij alles goed was georganiseerd.!

Mirella (ESPEQ Opleidingsbedrijven)

Leuke dag op de grachten van Amsterdam met leuke opdrachten! Leuk dat je Amsterdam zo op een andere manier leert kennen en ziet!

Celine (Perfect World Europe B.V.)

leuke dag, goed geregeld, monsterevents ontzorgt.

Eef (Heineken)

Leuke opdrachten, goede locatie voor bbq

Sjoukje (R&D Media Holding B.V.)

Leuke opdrachten, prachtig om de grachten van Amsterdam vanaf het water te zien.

Isabelle (Savills)

Leuke organisatie, leuke begeleiding, goede uitleg, leuke aankleding, voldoende drank en snacks, mooie locatie en erg origineel. Kortom: Helemaal top!

Toine (Oosterholt Transport)

Leuke sloepenrace, prima opdrachten in goede sloepen. Ook was het erg leerzaam!

N. Wilson (Cushman & Wakefield)

Leuke variatie in opdrachten! Iedereen hield de aandacht er goed bij waardoor iedereen een top dag heeft gehad!

Jan (Particulier)

Leuke vragen en opdrachten tijdens sloepengame, leuk om zelf te varen

Lida (Montessorischool de Wegwijzer Enkhuizen)

MonsterEvents heeft de zaakjes goed geregeld! Mooie opdrachten en grappige vragen!

Jilles (Bureau Visueel)

Monsterevents heeft ons met de sloepenrace in Amsterdam een geweldige middag op het water bezorgd. Het spelelement spreekt de een misschien wat meer aan dan de ander. Echter, ook de minder fanatieke deelnemers aan de sloepenrace hebben zich prima vermaakt. Geweldige manier om collega’s beter te leren kennen. Plezier gegarandeerd.

Monique (Plaggemars)

Mooie locatie, varen door Amsterdam is echt prachtig, goede boten, leuke vragen en opdrachten.

Tinka (Douglas-Hout)

Ontzettend leuke activiteit met opdrachten die tot de nodige hilariteit leiden! Een echte aanrader!

Ella (RET)

Ontzettend leuke dag gehad, mede door de top begeleiding!

Bernadette (Biesterbos)

Ontzettend veel plezier gehad tijdens de sloepengame!

Linda (ABN AMRO Bank N.V.)

Prachtige locatie, leuke activiteit waarbij samenwerking vereist is!

Nienke (Züblin Nederland B.V.)

Prima

Rina (IZER)

mooie sloepen, leuk en spannend team-spel, goede begeleiding. Goed spel, waaraan iedereen kon meedoen. Een spannend en gezellig teamuitje!

Adriaan (Vrijgezellendag)

Sloepengame is een heel leuk uitje wat niet kan mislukken!

Emmelie (ReMark International BV)

Spel had leuke vragen en de interactie met de collega’s was geweldig! Als teamuitje is dit een echte aanrader.

Florentin (Talpa Radio)

Super gave teambuilding in onze mooie hoofdstad!

Esther (ABS All Brake Systems)

Super leuk om in kleine groepjes de uitdaging aan te gaan om Amsterdam vanaf het water te beleven

Josephine (Particulier)

Super leuk spel! Het was zelfs leuker dan verwacht. Het was competitief en relaxt varen tegelijk. Alles stond klaar en we konden eigenlijk meteen beginnen, goed georganiseerd.

Jody (METRI)

Super leuk!

Patty (St Antonius ziekenhuis)

Super leuke activiteit met elkaar gehad!

Martijn (Brandweer Bemmel)

Super leuke dag gehad, waarbij je werd vrij gelaten binnen bepaalde kaders! Aanrader!

Nel (KBK Bouwgroep)

Super leuke ervaring tijdens een leuk veelzijdig spel, varen over de mooie Amsterdamse grachten.

Hannah (Particulier)

Super leuke middag gehad door dit bedrijfsuitje, absolute aanrader.

Rianne (Groepsuitje)

Super leuke teambuilding gehad, leuke activiteiten en leuk dat je onderling kunt communiceren.

Sandra (Achmea)

Super uitje. We hadden het weer wel mee. Leuke interacties met de andere boten. Iedereen van jong tot oud heeft er veel plezier aan beleeft en was nog leerzaam ook!

Saskia (IQVIA)

Superleuke interactieve dag op het water, start en einde op een toplocatie, leuke en gezellige begeleiding. Woorden te kort, het was fantastisch!

Sasja (Crowe Peak)

Superleuke, interactieve game.

Julie (Desdalex)

Toffe game, veel gelachen met elkaar!

Christina (Gemeente Amsterdam)

Uitje wat erg leuk en goed georganiseerd. Wij hebben enorm genoten!

Bianca (Portavita)

We hebben een hele mooie dag gehad op het water met een fantastische barbeque als afsluiting.

Gertjan (Transavia)

We hebben een ontzettend leuke dag gehad. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad, erg leuke activiteit en Monsterevents heeft het goed georganiseerd. Contact verliep ook erg goed. Zeker een aanrader!

Corry (De Vereende)

We vonden het dat er hele leuke activiteiten waren!

Wij hadden slecht weer. Het was nat, maar wel leuk!

Wij hebben een fantastische dag gehad. Veel complimenten aan de medewerkers van Monsterevents voor de goede voorbereiding en begeleiding!

Zeer leuk bedrijfsuitje in het hartje van Amsterdam! Mede door het mooie weer zeer geslaagd. AANRADER!!!!

Zoals de college’s hebben gezegd, fantastisch, super, geweldig, ontspannend, mooi

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

12.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
13.15 Kennismaking met de begeleider, introductie programma en e.v.t. indeling teams
14.30 Aanvang Sloepengame Amsterdam
17.30 Einde Sloepengame en prijsuitreiking
17.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Optionele toevoegingen aan het programma

 • Bedrijfstraining
 • Vergadering
 • Overnachting
 • Vervoer

Wil je een arrangement boeken in

Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

  Ik ga akkoord met de Privacy policy*
  Lees de Privacy policy