Sloepen Game Utrecht

Bedrijfsuitje

Sloepen Game Utrecht

v.a. € 49.50 p.p.
 • 120 -180 minuten
 • Outdoor
 • Grachten van Utrecht
 • 20 – 1000 personen

Bedrijfsuitje

Sloepen Game Utrecht

Op zoek naar een competitieve en interactieve game? Samen met jouw collega’s, vrienden of familie vaar je door de prachtige grachten van Utrecht, terwijl jullie de strijd aangaan tijdens de iPad Sloepen Game Utrecht. Geniet in jullie privé sloep en ontdek Utrecht vanaf het water.

Wie heeft echte zeebenen en wordt de kapitein van het team? Wie stuurt het team vlekkeloos door de grachten van Utrecht en neemt de rol van navigator op zich? Verdeel de rollen en stap in de sloep. Het spel kan beginnen! In teams varen jullie een route, beantwoord je vragen en proberen jullie de tegenstanders te slim af te zijn. Speel samen en vaar rechtstreeks naar de overwinning!
Tijdens de iPad Sloepen Game maak je op een unieke manier kennis met de highlights van Utrecht. Ooit de Domtoren vanaf het water bekeken? Via de Oudegracht en de singels vaar je langs bijzondere werven, historische gebouwen en bruggen en ziet het mooie groen dat Utrecht te bieden heeft.

De Game
Tijdens de iPad Sloepen Game ga je met maximaal 10-12 personen per sloep het water op om zoveel mogelijk vragen en opdrachten goed uit te voeren en punten te verdienen. Door middel van een iPad varen jullie door de grachten en singels van Utrecht. Iedereen kan meedoen! Er is geen vaarbewijs nodig en van jong tot oud zal genieten tijdens dit spel.

Een bedrijfsuitje, vriendenuitje, vrijgezellen- of familiedag aan het organiseren? De iPad Sloepen Game in Utrecht is zeer geschikt. Niet alleen vaar je over de grachten van Utrecht. Het beantwoorden van fotovragen, opdrachten en raadsels maakt dat er spanning is tot aan de finish! Pas na het juist beantwoorden krijgt de groep de coördinaten voor de volgende locatie. Welk team heeft de brains en de gains?

Elk team een iPad
Voor dit programma wordt er gebruik gemaakt van iPad’s. Met een iPad per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de leuke en uitdagende video en foto opdrachten uitvoeren. Achteraf sturen wij altijd een volledig album met alle gemaakte video’s en foto’s. Wij geven jou ook de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren (eigen vragen en opdrachten, branding etc.). Kortom, het is een real life bordspel ervaring waarbij je andere teams kunt dwarsbomen met diverse gadgets.

Wil je de sloepen game in een andere stad dan kun je ook kiezen voor; Sloepen Game Amsterdam, Sloepen Game Alkmaar, Sloepen Game Leiden, Sloepen Game Rotterdam; de Bergse Plassen, Sloepen Game op de Biesbosch, Sloepen Game Leeuwarden.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Gerco (Wageningen University & Research)

Een hele leuke dag gehad, het varen in combinatie met het spel was ontzettend leuk!

Annelies (Bouwend Nederland)

Een hele leuke dag gehad, vooral het enthousiasme van de begeleider sprak ons echt aan!

Heleen (Particulier)

Goede uitleg, grachten van Utrecht zijn heel leuk, leuk dat we een gevulde koeltas en versnaperingen meekregen!

Bert (Dijkland Administratie- en belastingadviseurs)

Iets totaal vernieuwend waarbij je als collega’s leuke opdrachten moet uitvoeren die erg grappig zijn!

Fiona Bakker (Buro SRO B.V.)

Mooie route, combinatie met spelelement, goed geregeld!

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

12.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
13.15 Kennismaking met de begeleider, introductie programma en e.v.t. indeling teams
14.30 Aanvang activiteit
16.30 Einde activiteit en prijsuitreiking
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Optionele toevoegingen aan het programma

 • Diner
 • BBQ
 • Overnachting
 • Vervoer

Wil je een arrangement boeken in

Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

  Ik ga akkoord met de Privacy policy*
  Lees de Privacy policy