Reviews

Fiona Bakker (Buro SRO B.V.)

Mooie route, combinatie met spelelement, goed geregeld!

Annelies (Bouwend Nederland)

Een hele leuke dag gehad, vooral het enthousiasme van de begeleider sprak ons echt aan!

Gerco (Wageningen University & Research)

Een hele leuke dag gehad, het varen in combinatie met het spel was ontzettend leuk!

Sloepen Game Utrecht

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Op zoek naar een competitieve en interactieve game? Samen met uw collega’s, vrienden of familie vaart u door de prachtige grachten van Utrecht, terwijl u de strijd aangaat tijdens de iPad Sloepen Game Utrecht. Geniet in uw privé sloep en ontdek Utrecht vanaf het water.


Wie heeft echte zeebenen en wordt de kapitein van het team? Wie stuurt het team vlekkeloos door de grachten van Utrecht en neemt de rol van navigator op zich? Verdeel de rollen en stap in de sloep. Het spel kan beginnen! Samen met uw team vaart u een route, beantwoord u vragen en proberen jullie de tegenstanders te slim af te zijn. Speel samen en vaar rechtstreeks naar de overwinning!

Tijdens de iPad Sloepen Game maakt u op een unieke manier kennis met de highlights van Utrecht. Ooit de Domtoren vanaf het water bekeken? Via de Oudegracht en de singels vaart u langs bijzondere werven, historische gebouwen en bruggen en ziet u het mooie groen dat Utrecht te bieden heeft.

De Game

Tijdens de iPad Sloepen Game gaat u met maximaal 10-12 personen per sloep het water op om zoveel mogelijk vragen en opdrachten goed uit te voeren en punten te verdienen. Door middel van een iPad varen jullie door de grachten en singels van Utrecht. Iedereen kan meedoen! Er is geen vaarbewijs nodig en van jong tot oud zal genieten tijdens dit spel.

Een bedrijfsuitje, vriendenuitje, vrijgezellen- of familiedag aan het organiseren? De iPad Sloepen Game in Utrecht is zeer geschikt. Niet alleen vaart u over de grachten van Utrecht. Het beantwoorden van fotovragen, opdrachten en raadsels maakt dat er spanning is tot aan de finish! Pas na het juist beantwoorden krijgt de groep de coördinaten voor de volgende locatie. Welk team heeft de brains en de gains?

Elk team een iPad

Voor dit programma wordt er gebruik gemaakt van iPad's. Met een iPad per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de leuke en uitdagende video en foto opdrachten uitvoeren. Achteraf sturen wij altijd een volledig album met alle gemaakte video's en foto's. Wij geven u ook de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren (eigen vragen en opdrachten, branding etc.). Kortom, het is een real life bordspel ervaring waarbij je andere teams kunt dwarsbomen met diverse gadgets.


Om een idee te krijgen hoe uw iPad Sloepen Game Utrecht eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 14.00 uur      Ontvangst met overheerlijke lunch (optioneel)

• 15.00 uur      Ontvangst met een drankje naar keuze

• 15.15 uur      Instructies en uitleg van Admiraal C. Pier

• 15.30 uur      Start Sloepen Game Utrecht

                         - Uw eigen privé sloep

                         - Gevulde koeltas (optioneel)

                         - Diverse teambuilding opdrachten

                         - Een avontuurlijke belevenis op het water

• 17.30 uur    Ontvangst deelnemers op eindlocatie

• 17.45 uur    Ludieke prijsuitreiking

• 18.00 uur    Aansluitend diner/avondprogramma (optioneel)

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Walking Dinner

2. Le Tour de Eend

3. Workshop Pizza Bakken


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Sloepen Game Utrecht

v.a. € 47.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid