Reviews

Elin (Rechtbank Rotterdam)

We hebben een, mede door het fantastische weer, geweldige dag gehad op de Bergse Plas! Leuke vragen en een boeiend spel!

Martin (R.E.T)

Het was en een leuke en fijne dag we gaan het zeker nog een keer doen!

Sloepen Game Rotterdam : de Bergse Plassen

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Sloepen Game Rotterdam op de Bergse Plassen

De Sloepen Game op de Rotterdamse Bergse Plassen is een competitieve en interactieve iPad speurtocht over de schitterende Bergse Plassen in de lommerrijke Rotterdamse wijk Hillegersberg. Met een iPad als navigatie stappen jullie aan boord van je eigen luxe elektrische privé sloep. Met je collega’s of vrienden als bemanning beginnen jullie aan een super spannende speurtocht over de prachtige Bergse Plassen.

 

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje, teamuitje, personeelsuitje of teambuilding event? De Sloepen Game is het leukste uitje op de Bergse Plassen en is geschikt voor ieder gezelschap!

Vooraf kiezen jullie wie de kapitein van het team wordt en met zijn bemanning stapt de kapitein aan boord van zijn eigen sloep voor een interactieve speurtocht over de Bergse Plassen. Gooi de trossen los en ga met je team op avontuur. Jullie volgen een route waarbij je vragen gaat beantwoorden en (foto)opdrachten gaat uitvoeren. Voeren jullie de opdrachten het beste uit en troeven jullie de rivaliserende teams hiermee af? Hebben jullie de zeebenen die nodig zijn om succesvol te zijn in deze  Sloepen Game? Wie is de beste kaptein, heeft de slimste navigator en wie weet het verschil tussen bak- en stuurboord en voorkomt dat zijn team aan lager wal raakt en zal stranden? Je moet roeien met de riemen die je hebt!

Tijdens de Sloepen Game wanen jullie je niet alleen als zeelui en trotseren jullie de woeste baren maar komen jullie ook langs de mooiste plekken van de Bergse Plassen. Ontdek de mooie eilandjes en hotspots op het water.

De Game

De Sloepen Game speelt zich af op Bergse Plannen in de Rotterdamse wijk Hillegersberg. Met 10/12 landrotten per sloep stappen jullie aan boord en voelen jullie je in een mum van tijd als echte zeebonken. Het doel van de Sloepen Game is om zoveel mogelijk punten te verdienen. Voor het varen van de sloepen is geen vaarbewijs nodig. Iedereen kan en mag als kapitein achter het roer kruipen! ’De beste stuurlui staan aan wal’’ is niet meer van toepassing, want bij deze activiteit moet het hele team aan de bak.

 

De Sloepen Game op de Bergse Plassen is het leukste uitje van Rotterdam. Jullie worden tijdens de heerlijke vaartocht bestookt met raadsels, minigames, opdrachten en fotovragen. Pas als jullie het correcte antwoord op een vraag geven ontvangen jullie de coördinaten voor de volgende opdracht op de iPad. Spanning is er tot aan de finish! Wie gaat er vandoor met de overwinning en de eeuwige roem?!

Elk team een iPad

Voor dit spel wordt gebruik gemaakt van iPad's. Met een iPad met GPS en internetverbinding per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en krijgen jullie leuke en uitdagende video en foto opdrachten om uit te voeren. Achteraf sturen wij altijd een volledig album met alle gemaakte video's en foto's. Wij geven u ook de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren (eigen vragen en opdrachten, branding etc.). Kortom, het is een real life bordspel ervaring waarbij je andere teams kunt dwarsbomen met diverse gadgets.

 

Om een idee te krijgen hoe je Sloepen Game eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 13.00 uur      Ontvangst met overheerlijke lunch (optioneel)

• 14.00 uur      Ontvangst met een drankje naar keuze

• 14.15 uur      Instructies en uitleg van de spelbegeleider

• 14.30 uur      Start Sloepen Game

                         - Uw eigen privé sloep

                         - Gevulde koeltas (optioneel)

                         - Diverse teambuildings opdrachten

                         - Een avontuurlijke belevenis op het water

• 17.30 uur    Ontvangst deelnemers op eindlocatie met een borrel

• 17.45 uur    Ludieke prijsuitreiking

• 18.00 uur    Aansluitend diner/avondprogramma (optioneel)

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Tuk Tuk Rally Rotterdam

2. De Wijnroute

3. Masterchef


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Sloepen Game Rotterdam : de Bergse Plassen

v.a. € 49.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.