Sloepen Game Rotterdam : de Bergse Plassen

Personeelsuitje

Sloepen Game Rotterdam : de Bergse Plassen

v.a. € 49.50 p.p.
  • 160 – 180 minuten
  • Outdoor
  • Rotterdam
  • 30 – 120 personen

Personeelsuitje

Sloepen Game Rotterdam : de Bergse Plassen

De Sloepen Game op de Rotterdamse Bergse Plassen is een competitieve en interactieve iPad speurtocht over de schitterende Bergse Plassen in de lommerrijke Rotterdamse wijk Hillegersberg. Met een iPad als navigatie stappen jullie aan boord van je eigen luxe elektrische privé sloep. Met je collega’s of vrienden als bemanning beginnen jullie aan een super spannende speurtocht over de prachtige Bergse Plassen.

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje, teamuitje, personeelsuitje of teambuilding event? De Sloepen Game is het leukste uitje op de Bergse Plassen en is geschikt voor ieder gezelschap!

Vooraf kiezen jullie wie de kapitein van het team wordt en met zijn bemanning stapt de kapitein aan boord van zijn eigen sloep voor een interactieve speurtocht over de Bergse Plassen. Gooi de trossen los en ga met je team op avontuur. Jullie volgen een route waarbij je vragen gaat beantwoorden en (foto)opdrachten gaat uitvoeren. Voeren jullie de opdrachten het beste uit en troeven jullie de rivaliserende teams hiermee af? Hebben jullie de zeebenen die nodig zijn om succesvol te zijn in deze Sloepen Game? Wie is de beste kaptein, heeft de slimste navigator en wie weet het verschil tussen bak- en stuurboord en voorkomt dat zijn team aan lager wal raakt en zal stranden? Je moet roeien met de riemen die je hebt!

Tijdens de Sloepen Game wanen jullie je niet alleen als zeelui en trotseren jullie de woeste baren maar komen jullie ook langs de mooiste plekken van de Bergse Plassen. Ontdek de mooie eilandjes en hotspots op het water.

De Game
De Sloepen Game speelt zich af op Bergse Plannen in de Rotterdamse wijk Hillegersberg. Met 8-10 landrotten per sloep stappen jullie aan boord en voelen jullie je in een mum van tijd als echte zeebonken. Het doel van de Sloepen Game is om zoveel mogelijk punten te verdienen. Voor het varen van de sloepen is geen vaarbewijs nodig. Iedereen kan en mag als kapitein achter het roer kruipen! ’De beste stuurlui staan aan wal’’ is niet meer van toepassing, want bij deze activiteit moet het hele team aan de bak.

De Sloepen Game op de Bergse Plassen is het leukste uitje van Rotterdam. Jullie worden tijdens de heerlijke vaartocht bestookt met raadsels, minigames, opdrachten en fotovragen. Pas als jullie het correcte antwoord op een vraag geven ontvangen jullie de coördinaten voor de volgende opdracht op de iPad. Spanning is er tot aan de finish! Wie gaat er vandoor met de overwinning en de eeuwige roem?!

Elk team een iPad
Voor dit spel wordt gebruik gemaakt van iPad’s. Met een iPad met GPS en internetverbinding per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en krijgen jullie leuke en uitdagende video en foto opdrachten om uit te voeren. Achteraf sturen wij altijd een volledig album met alle gemaakte video’s en foto’s. Wij geven u ook de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren (eigen vragen en opdrachten, branding etc.). Kortom, het is een real life bordspel ervaring waarbij je andere teams kunt dwarsbomen met diverse gadgets.

Wil je de sloepen game in een andere stad dan kun je ook kiezen voor; Sloepen Game Amsterdam, Sloepen Game Alkmaar, Sloepen Game Utrecht, Sloepen Game Leiden, Sloepen Game op de Biesbosch, Sloepen Game Leeuwarden.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Martin (R.E.T)

Het was en een leuke en fijne dag we gaan het zeker nog een keer doen!

Danielle (KPN)

Leuke vragen en opdrachten tijdens sloepengame, leuk om zelf te varen.

Elin (Rechtbank Rotterdam)

We hebben een, mede door het fantastische weer, geweldige dag gehad op de Bergse Plas! Leuke vragen en een boeiend spel!

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.30 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.30 Ontvangst op locatie
15.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
15.15 Start gezamenlijke activiteit
16.45 Pauze
18.15 Einde gezamenlijke activiteit
18.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy