Teamuitje Rotterdam

Een teamuitje in Rotterdam organiseren?, is een teamuitje in de grootste stad van Zuid-Holland en de grootste havenstad van Nederland. Door de veelzijdigheid van deze stad zijn verschillende teamuitjes mogelijk. Rotterdam biedt het ideale speelveld voor een stadsspel als Help! de directeur is ontvoerd, Gehackt of Ik Hou Van Holland. Ook culinaire uitjes bereiken hier hun hoogtepunt. Ga ontdekken in de Markthal of laat je verrassen in één van de sterrenrestaurant die Rotterdam rijk is. Ontdek de verschillende gezichten van de stad en struin door de Coolsingel, Delfshaven of Feyenoord. De Haven van Rotterdam vertelt een verhaal uit het verleden en is slechts één van de culturele mogelijkheden. Rotterdam heeft tal van musea waar je niet uitgekeken raakt. Ga op ontdekkingsreis en sluit het teamuitje in Rotterdam af met een dinerspel op een door jullie gekozen locatie. Rank je collega’s tijdens Ranking the stars of speel Wie ben ik? en lach je rot.

Lees meer

Wanneer je kiest voor een teamuitje in Rotterdam, leer je niet alleen je collega’s beter kennen, maar ook de stad. De vele horecagelegenheden in de grootste stad van Zuid-Holland bieden de ideale gelegenheid voor een hapje en een drankje. Onze vaararrangementen zijn een leuke aanvulling van jullie teamuitje in Rotterdam. Kies voor de Sloepengame of ga voor de Stand up Paddle . Monsterevents biedt in Rotterdam de mogelijkheid voor een teamuitje vanaf 10 man tot 100+ man. Daarnaast biedt Monsterevents de mogelijkheid om jouw teamuitje te personaliseren, door middel van persoonlijke vragen over het bedrijf of je collega’s toe te voegen. Voor welk teamuitje je ook kiest, de Havenstad Rotterdam verrast jullie keer op keer.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een teamuitje in Rotterdam of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag verder.

Teamuitje Rotterdam: Workshop Bounce Back
Prijs op aanvraag
Getoond 1–50 van 1651234