Ik Hou Van Holland in de stad

Bedrijfsuitje

Ik Hou Van Holland in de stad

v.a. € 32.50 p.p.
  • 180 minuten
  • Outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 1000 personen

Bedrijfsuitje

Ik Hou Van Holland in de stad

Het spel Ik Hou Van Holland is iedere zaterdagavond weer te zien op TV, maar nu is het ook mogelijk om met jouw collega’s deel te nemen. Het Ik Hou van Holland stadsspel staat geheel in het teken van Holland. Dit unieke stadsspel vindt niet plaats in de studio’s van Hilversum maar in eigen stad naar keuze!

De groep wordt, op de afgesproken dag, welkom geheten door de enthousiaste instructeurs van Monsterevents. Na de teamindeling gaat de dag van start. Op de route die door de stad afgelegd wordt, zijn er verschillende opdrachten die uitgevoerd worden. Deze opdrachten bestaan uit Hollandse tradities, vragen en raadsels. Bij elke opdracht is er geld te verdienen wat doorslaggevend kan zijn bij de grote finale!

Allerlei facetten van het tv-programma komen terug zoals o.a. bekende Nederlanders omschrijven, geluidsfragmenten raden, een grammatica test en nog veel meer!

Wat weet jullie groep eigenlijk van Nederland? Heb je genoeg kennis over de Nederlandse steden en weet je eigenlijk wel hoe iedereen in het Koningshuis heet? Bij Ik hou van Holland wordt al deze kennis op de proef gesteld tijdens een spannende tocht door een stad naar keuze.

Kan de aanvoerder van het team wel coördineren en begrijpen jouw collega je ook zonder woorden? Zingen, uitbeelden, oer Hollandse spellen, ze komen allemaal aan bod tijdens dit uitje.

Maar het belangrijkste, weet jouw team wel de meeste Guldens te winnen en worden jullie daarmee het winnende team? Voor elk goed beantwoorde vraag kun je geld winnen. Het team met de meeste guldens mag zich als winnaar bekronen en zal een verassende prijs mee naar huis nemen!

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Marielle (RET)

Een leuke en gezellige ochtend gehad in centrum Rotterdam met hou van Holland stadsspel. Leuke en grappige opdrachten gedaan met behulp van tablet!

Jaqueline (Volkswagen)

Het was een leuke teambuildingsactiviteit.Ook de organisatie verliep heel soepel, goed contact en altijd snelle reactie.

Onno (H&M)

Ik ben zelf fan van het programma vandaar de keuze voor dit programma. Het team heeft ontzettend genoten en erg veel gelachen. Begeleider Rik maakte er een feestje van, top!

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.00 Ontvangst op locatie
15.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
15.15 Start gezamelijke activiteit
16.45 Pauze
18.15 Einde gezamelijke activiteit
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy