Middelburg

Bent u opzoek naar een mooie historisch stad voor uw uitje? Wat dacht u van Middelburg? Een karakteristieke stad in Zeeland vol met cultuur en historie. Middelburg is omgeven door prachtige natuur, zee en duinen. Een stad vol met diversiteit dat altijd blijft verassen.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  De leukste plekjes in Middelburg

  De Eetkamer

  Geniet van een echte culinaire uitje in Middelburg. Michelin heeft dit gezellige restaurant bekroond met twee rode bestekjes. Na uw leuke bedrijfsuitje heerlijk genieten van de Franse keuken.

  La Piccola Italia

  Een heerlijke, echte Italiaans restaurant. Geniet van een echte Italiaanse pizza of pasta na jullie teambuildingsuitje bij dit klassieke restaurant. Met heerlijk weer kunnen jullie ook nog op het terras genieten.

  Grand Café Brooklyn

  Een sfeervolle Amerikaanse eetcafé. In hartje Middelburg kunt u heerlijk borrelen en dineren na jullie bedrijfsuitje in het historisch centrum. Naast Amerikaanse gerechten kunt u ook genieten van Zeeuwse hapjes.

  Vriendschap

  Heerlijk genieten van de wereldkeuken bij dit gezellige eetcafé in het hart van Middelburg. Een gezellig einde van jullie personeelsuitje bij dit eetcafé dat in de Iens top 2017 staat.

  Peper en Zout

  Geniet van de Franse keuken in het kloppend hart van historisch Middelburg. Hebben jullie zin in een culinair bedrijfsuitje? Dan zitten jullie bij Peper en Zout goed!

  Ontdek Middelburg

  Middelburg heeft vele uitstapjes te bieden. Van een culinaire uitje tot aan een actief uitje. Ontdek het allemaal zelf met Monsterevents

  In Middelburg bieden wij u het volgende aan:

  • Meer dan 100 + uitjes
  • Voor iedereen een geschikt uitje
  • Indoor activiteiten
  • Outdoor activiteiten

  Toch liever een uitje in een andere stad? Dat kan! Monsterevents biedt uitjes aan in heel Nederland. Wat dacht u van Breda, Dordrecht of Rotterdam.

  Top 3 uitjes in Middelburg

  Escape Room in Middelburg

  Durven jullie een Escape Room te betreden? Door het oplossen van raadsels door middel van samenwerking kunnen jullie de kamer ontsnappen. Tik Tok, de tijd vliegt voorbij!

  RIB Powerboat Experience in Middelburg

  Vaar door het water met een ongelofelijke snelheid met de RIB Powerboat. Een unieke ervaring dat u niet snel zult vergeten! Een uitje vol actie en avontuur.

  De Wijnroute in Middelburg

  Altijd al een wijnproeverij willen doen? Niets is zo genieten als een perfect wijntje. Dit is de wijnproeverij in een nieuw jasje waarbij u niet alleen verschillende wijnsoorten leert kennen maar ook Middelburg.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio