De Wijnroute

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

De Wijnroute

Altijd al een wijnproeverij willen doen? Niets is zo genieten als een perfect wijntje. Wij bieden u dé wijnroute aan. Dit is de wijnproeverij 2.0 waarbij u niet alleen verschillende wijnsoorten leert kennen maar ook de stad van uw keuze.

 

De wijnroute is geschikt als vriendenuitje, teamuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellendag. Juist als de temperatuur daalt in de wintermaanden, kunt u het extra warm en gezellig maken met deze wijnroute. De stad is dan sfeervoller dan ooit en met sfeervolle verlichting in de straten is dit bedrijfsuitje zeker de moeite waard.

 

Samen met uw team wordt u op locatie ontvangen en gaat u een route volgen, verschillende wijnsoorten proeven (uiteraard vergezeld met een bijpassend hapje) en de stad van uw keuze verkennen. In tegenstelling tot gewone wijnproeverijen worden jullie tijdens deze wijnproeverij meegenomen naar drie verschillende locaties. U wordt van wijnproeverij naar wijnproeverij geleid en bij elke bar, café, restaurant of wijnlokaal krijgt u een speciale wijn om te proeven met een lekker bijpassend hapje. Ook krijgt u natuurlijk wat informatie over de wijn. Waar komt wijn vandaan? Hoe wordt wijn gemaakt? Wat voor ingrediënten heb je nodig voor wijn? Hoe lang duurt het voordat de wijn klaar is voor gebruik? Wat voor soorten wijn zijn er?

 

Tijdens de wijnroute maakt u op een unieke manier kennis met verschillende wijnsoorten. Van witte wijn tot rode wijn. Ook krijgt u de leukste onontdekte bars, cafés, restaurants en wijnlokalen te zien in de stad van uw keuze. Daarnaast krijgt u ook nog eens de leukste plekken van de stad te zien en aan het einde van de wijnroute bent u een echte wijnkenner!

 

Genoeg wijntjes gedronken en de stad gezien? Aan het einde van de wijnroute kunt u lekker nagenieten met een diner bij een restaurant naar keuze met vanzelfsprekend een goede wijnkaart.

 

Zoals gezegd kan de wijnroute voor het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan uw wensen worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

•17.00 uur Ontvangst bij locatie 1

•17.30 uur Verkennen stad

•17.50 uur Ontvangst bij locatie 2

•18.20 uur Verkennen stad

•18.40 uur Ontvangst bij locatie 3

•19.10 uur Einde Wijnroute

•19.30 uur Diner (optioneel)

 

Optionele toevoegingen aan het programma

Diner, proeverijen, walking dinner, gids

 

Optionele toevoeging aan het programma

1. Themadiner

2. Escape Room

3. Workshop koken


Wilt u een wijnroute boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

De Wijnroute

v.a. € 32.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.