Reviews

Erik (Sectorinstituut Transport en Logistiek)

Voor ieder wat wils, iedereen was bezig en een echte teamstrijd!

Jacqueline (Gamma)

Het was erg geslaagd! Samen werken aan het maken van een windmolen vond iedereen echt gaaf. Er was voor iedereen wat te doen en de eindproef was een leuke afsluiting van de activiteit.

Patricia (Aalberts Industries)

Is als erg positief ervaren door alle deelnemers! We waren direct actief bezig, we moesten samenwerken en er was competitie.

Bas (Ahold)

Indrukwekkend: groot, veel materiaal, goed verzorgde catering.

Jan Nico (Tennet)

Geeft veel energie, stimuleert samenwerking en een goede ice-breaker.

Meer reviews

Sira (Xeelas)

Ontzettend leuke dag gehad met enthousiaste begeleiding in een ontspannen sfeer. Absoluut een aanrader!

Mariska (Generation Energy)

We hebben een ontspannen, leuke en gezellige dag gehad. De competitie windmolen bouwen is een goede actieve activiteit waarbij je elkaar beter leert kennen op andere vlakken dan op kantoor.

Competitie Windmolen Bouwen

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Competitie Windmolen Bouwen
Ooit gedacht dat u zelf een eigen levensechte, werkende windmolen zou bouwen die nog werkt ook?

 

Tijdens de Competitie Windmolen Bouwen zal u samen met uw team de uitdaging aangaan zelf een windmolen te bouwen en hier vervolgens daadwerkelijk energie mee op te wekken.

De groep zal worden opgedeeld in teams. Elk team zal zelf een eigen windmolen gaan creëren. Dit enorme bouwwerk zal uiteindelijk 5 meter lang worden en zeker 4 meter hoog. Uw creativiteit en oplossingsgerichtheid wordt vandaag eens flink op de proef gesteld. Het is dan ook aan u en uw team om goed samen te werken en te blijven communiceren. Zo zal de windmolen snel uit de grond komen.

Een deel van elk team zal de windmolen gaan bouwen. Een ander deel van het team zal door middel van opdrachten oplossen, de verschillende onderdelen van de molen moeten verzorgen. Hoe meer opdrachten correct worden uitgevoerd, hoe meer onderdelen het team zal verdienen.

Als elk team zijn opdrachten heeft vervuld en de molen staat is het tijd voor de wieken. Het grootste gedeelte van de constructie staat op 3D-tekeningen, maar de draaiende delen zult u zelf moeten ontwerpen. De molenwieken kunnen in verschillende lengtes, breedtes, vormen en oppervlakte worden gebouwd. En er zal geen garantie zijn dat de wieken daadwerkelijk zullen draaien dus aan u de klus om dit ontwerp goed uit te voeren.

Tijdens de finale zal de wind gaan waaien en zal er blijken welk team de beste molen heeft gebouwd en die het meeste energie opwekt. Dit team is de winnaar van de dag en zal een leuke prijs mee naar huis nemen. Durft u de uitdaging aan te gaan?

Voorbeeld programma (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 14.00 uur      Ontvangst bij Competitie Windmolen Bouwen
• 14.15 uur      Uitleg en teamindeling
• 14.30 uur      Start Competitie Windmolen Bouwen
• 17.00 uur      Finale tijdens energie opwekken
• 17.30 uur      Verrassende prijsuitreiking
• 18.00 uur      Einde programma, aansluitend borreluurtje (optioneel)
• 18.30 uur      Diner (optioneel)
• 21.00 uur      Einde


Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. 4x4 terrein rijden

2. Cocktail workshop


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Competitie Windmolen Bouwen

v.a. € 52.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.