Bedrijfsuitje

Competitie Windmolen Bouwen

v.a. € 65,00 p.p.
  • 180 minuten
  • In & outdoor
  • Heel Nederland
  • 30 – 125 personen

Bedrijfsuitje

Competitie Windmolen Bouwen

Ooit gedacht dat je zelf een eigen levensechte, werkende windmolen zou bouwen die nog werkt ook?

Tijdens de Competitie Windmolen Bouwen zal je samen met jouw team de uitdaging aangaan zelf een windmolen te bouwen en hier vervolgens daadwerkelijk energie mee op te wekken.

De groep zal worden opgedeeld in teams. Elk team zal zelf een eigen windmolen gaan creëren. Dit enorme bouwwerk zal uiteindelijk 5 meter lang worden en zeker 4 meter hoog. Jouw creativiteit en oplossingsgerichtheid wordt vandaag eens flink op de proef gesteld. Het is dan ook aan de team om goed samen te werken en te blijven communiceren. Zo zal de windmolen snel uit de grond komen.

Een deel van elk team zal de windmolen gaan bouwen. Een ander deel van het team zal door middel van opdrachten oplossen, de verschillende onderdelen van de molen moeten verzorgen. Hoe meer opdrachten correct worden uitgevoerd, hoe meer onderdelen het team zal verdienen.

Als elk team zijn opdrachten heeft vervuld en de molen staat is het tijd voor de wieken. Het grootste gedeelte van de constructie staat op 3D-tekeningen, maar de draaiende delen zul je zelf moeten ontwerpen. De molenwieken kunnen in verschillende lengtes, breedtes, vormen en oppervlakte worden gebouwd. En er zal geen garantie zijn dat de wieken daadwerkelijk zullen draaien dus aan jou de klus om dit ontwerp goed uit te voeren.

Tijdens de finale zal de wind gaan waaien en zal er blijken welk team de beste molen heeft gebouwd en die het meeste energie opwekt. Dit team is de winnaar van de dag en zal een leuke prijs mee naar huis nemen. Durf je de uitdaging aan te gaan?

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Jan Nico (Tennet)

Geeft veel energie, stimuleert samenwerking en een goede ice-breaker.

Jacqueline (Gamma)

Het was erg geslaagd! Samen werken aan het maken van een windmolen vond iedereen echt gaaf. Er was voor iedereen wat te doen en de eindproef was een leuke afsluiting van de activiteit.

Bas (Ahold)

Indrukwekkend: groot, veel materiaal, goed verzorgde catering.

Patricia (Aalberts Industries)

Is als erg positief ervaren door alle deelnemers! We waren direct actief bezig, we moesten samenwerken en er was competitie.

Sira (Xeelas)

Ontzettend leuke dag gehad met enthousiaste begeleiding in een ontspannen sfeer. Absoluut een aanrader!

Erik (Sectorinstituut Transport en Logistiek)

Voor ieder wat wils, iedereen was bezig en een echte teamstrijd!

Mariska (Generation Energy)

We hebben een ontspannen, leuke en gezellige dag gehad. De competitie windmolen bouwen is een goede actieve activiteit waarbij je elkaar beter leert kennen op andere vlakken dan op kantoor.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13.00 Ontvangst op locatie met koffie en thee
13.15 Welkomstwoord en uitleg programma
13.30 Start gezamenlijke activiteit
16.30 Einde gezamenlijke activiteit
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy