Assen

Bent u op zoek naar leuk uitje in Assen? Monsterevents biedt veel verschillende activiteiten aan. In Assen kunt u onder andere kiezen voor een stadsspel, een culinair uitje, en een rondleiding. Geen uitje is te gek voor Monsterevents!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Opzoek naar leuke uitjes in Assen?

  Het is geen eitje om een leuk uitje te zoeken waar iedereen blij van wordt. Monsterevents biedt talloze uitjes aan, er zit er zeker wel 1 tussen die iedereen aanspreekt! Schilderen, lachen, zingen of toch maar een kookworkshop of een workshop naaktmodel tekenen?

  Monsterevents helpt u graag verder bij uw zoektocht naar de juiste workshop in Assen. Buiten de vele workshops in Assen organiseren wij ook teambuilding Assen die goed te combineren zijn met onze workshops in Assen.

  Uiteraard kunnen wij ook workshops in Friesland voor u organiseren.

  In Assen zorgen wij voor:

  • Een geheel verzorgd uitje
  • Ervaren begeleiding
  • Indoor activiteiten
  • Outdoor activiteiten

  Als u op zoek bent naar een uitje in Assen, bekijk dan hiernaast voor alle mogelijke activiteiten en uitjes die Monsterevents in deze stad organiseert.

  De leukste uitjes in Assen

  Naaktmodel Tekenen in Assen

  Een originele workshop dat vooral voor veel hilarische herinneringen zal zorgen waarbij u een naaktmodel leert tekenen op grote vellen met houtskool.

  Workshop Naaktmodel Tekenen Assen Creatief

  Sushi Workshop in Assen

  Houdt u ook zoveel van Sushi? Met de Sushi workshop leert u zelf Sushi maken. Na deze workshop kunt u ten alle tijden uw eigen overheerlijke Sushi maken.

  Sushi Workshop Assen Culinair

  Glamourshoot in Assen

  Altijd al willen schitteren als een filmster of zanger/zangeres? Boek nu uw eigen glamourshoot! U leert van alles over make-up en er volgt een echt glamour photoshoot!

  Glamourshoot photoshoot Assen model voor 1 dag

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio