Online teambuilding & Fun

Online Teambuilding op afstand

v.a. € 27.50 p.p.
  • 75 minuten
  • Online
  • Heel Nederland
  • 20 – 1000 personen

Online teambuilding & Fun

Online Teambuilding op afstand

De afgelopen jaren is er veel veranderd en daarbij is werken op afstand ook steeds normaler geworden. Om de belangrijke en leuke momenten van teambuilding toch in stand te houden presenteren wij Teambuilding Experience op afstand. Hierbij staat samenwerken en het samenbrengen van collega’s centraal. Fun, competitie en uitdaging zijn belangrijke waarden. Iedereen speelt vanuit huis mee aan deze activiteit. Het spel zorgt voor het nodige plezier en goede samenwerking. Een team zal het best presteren wanneer elkaars krachten goed worden benut en de samenwerking optimaal is.

Hoe werkt het teambuilding op afstand?
Jullie worden verdeeld in groepen van maximaal vijf personen. Iedere deelnemer speelt vanuit zijn of haar eigen werkplek. Het doel van het spel is dat je met je team binnen de tijd, 75 minuten, een groot aantal opdrachten weet op te lossen en dus zoveel mogelijk punten weet te behalen! Het is al te spelen met één team, maar door meerdere teams te vormen binnen het bedrijf en ze tegen elkaar te laten strijden, wordt er een competitie-element aan toegevoegd. Op deze manier zal er nog meer motivatie binnen de teams zijn om zoveel mogelijk opdrachten op te lossen en de meeste punten te behalen. Tijdens deze activiteit moeten de deelnemers contact met elkaar zoeken. Dit kan via verschillende platformen zoals Skype, Facebook, Whatsapp, Zoom of via een intern communicatiesysteem. Het is van belang dat de deelnemers gedurende het spel continu met elkaar in verbinding staan, want men heeft elkaar nodig om alles op te kunnen lossen!

Envelop thuis gestuurd
Elke deelnemer ontvangt thuis of op kantoor een envelop met daarin allerlei attributen, kaartjes, puzzelstukken en opdrachten. Hiernaast krijgt ieder team een unieke inlogcode voor de website. Alle deelnemers kunnen met deze code inloggen, waardoor iedereen toegang krijgt tot de website.

Iedere deelnemer heeft een deel van het antwoord in zijn of haar envelop en draagt hiermee bij aan het succes van het team. Het is zaak dat iedere deelnemer goed bij de les blijft! Zodra iedereen deze code heeft ingevoerd zal het spel starten, gaat de tijd lopen en moet men beginnen met de openingsopdracht. Iedere deelnemer heeft een deel van deze opdracht in zijn of haar envelop. De deelnemers moeten de onderdelen met elkaar verbinden en de code die hieruit komt invullen op de website. En nu? Dat volgt via jullie unieke interactieve website.

Na 75 minuten is het spel afgelopen en is het team met de meest behaalde punten de winnaar. Hoe meer teams, hoe spannender de competitie! Speel je met één team? Geen probleem, want dan ga je natuurlijk voor de beste overall score en een geweldige ervaring.

Online teambuilding experience op afstand
• Geschikt voor groepen van 20 tot maar liefst 1000 personen
• Teambuilding op afstand
• Origineel en creatief
• Virtueel samenwerken
• Puzzels, hersenkrakers en brain games
• Online prijsuitreiking
• Sensatie en hilariteit
• Ook beschikbaar in het Engels en Frans

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Mildred (UWV)

Gaaf virtueel teamuitje! Ivm de Corona-crisis vond ik het belangrijk om een virtueel teamuitje te organiseren en de Teambuilding Experience op afstand via Monsterevens sloot uitstekend aan bij onze behoefte. Leuke puzzels (niet te makkelijk, niet te moeilijk), duidelijke instructies en tijdige levering van de benodigde materialen zorgden voor een geslaagd evenement! Aanrader!

Olga (WonenBreburg)

Goed geregeld! Goede online spelomgeving waarin je andere teams ook kan volgen! Leuke opdrachten die je echt samen moest oplossen.

Lilly (PWN)

Heel leuk, gezellig én uitdagend!

Lindi (mth accountants en adviseurs b.v.)

Hele leuke escape room, waar je brein flink aan het werk wordt gezet!

Marnix (Mth accountants & adviseurs)

Het is een super interactief online activiteit. Je hebt echt alle deelnemers nodig om zoveel mogelijk punten te scoren.

Vincent (Waterschap Aa en Maas)

Met het programma, waar de Experience onderdeel van was, voelden de collega’s zich verrassend dichtbij ondanks dat we allemaal op afstand zaten.

Jimmy (ASML)

Met meer dan 40 deelnemers was het een uitdaging een geschikt online event te vinden. Het puzzelspel was dit helemaal: uitdagend, leuk en goed gerorganiseerd!

Kathinka

Super leuk event, je moet echt goed samenwerken en veel praten om de puzzels op te lossen. Wij hebben het erg naar onze zin gehad.

Rashid (ING Group)

Wat een super leuk idee om met je team te doen in deze tijd van virtueel samenwerken.
Een leuke manier om toch informeel te connecten en even iets anders te doen dan ‘werk’. Vergeet vooral niet na de activiteit een virtuele ‘nazit’ in te plannen om nog even na te praten. Communicatie met Monsterevents verloopt heel soepel en snel, een echte aanrader wat ons betreft.

Ruud (Ahold)

Zeer originele manier van een digitaal groepsuitje met wedstrijdelement. De voorbereiding vanuit Monsterevents was duidelijk en het contact plezierig. Het spel zelf was ontzettend leuk om te doen: het belang van goede communicatie binnen je team is groot (voor het gezamenlijk oplossen van alle puzzels), het zien van de scores van de andere teams maakt het extra spannend en het aftellen van de klok geeft een hoog stressgehalte. Alle elementen voor een spannend spel zijn dus aanwezig! Wij hebben er erg van genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

15.00 Ontvangs in online communicatieplatform
15.10 Online kennismaking met de quizmaster, uitleg en spelregels
15.15 Aanvang Online quiz inc. korte pauze van 10 – 15 minuten
16.30 Verassende online prijsuitreiking + korte nabespreking collega’s onderling
16.45 Einde online quiz

Optioneel

– Diverse thuiswerk borrelpakketten va. € 16,50 p. st.

Onze borrelpakketten hebben niet alleen een luxe uitstraling maar de inhoud is een feestje voor de
smaakpapillen. Alle producten worden zorgvuldig door ons geselecteerd en komen rechtstreeks uit
een kaas- en delicatessenwinkel.

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy