Catering op locatie

Naast het verzorgen van jullie bedrijfsuitje, personeelsuitje, of teambuilding events kunnen wij ook de catering regelen tijdens jullie bedrijfsevent. Wij hebben een uitstekende partner voor catering van overheerlijke warme en koude buffetten, walking dinners, private dinners, recepties en drankarrangementen. We kijken samen met jullie naar het bedrijfsevent en bieden daar bijpassende catering aan. Wij nemen de volledige zorg uit handen en zorgen voor dat alles opgebouwd wordt en na afloop weer alles mee naar huis gaat. Wij zorgen zelf voor buffettafels, met chique witte, rode of zwarte tafelrok, feestelijk opgemaakte schalen, serviesgoed en bestek. Jullie hoeven alleen maar aan te schuiven en te genieten van het overheerlijke eten en drinken.

 

Aanbod catering
Onze koks werken uitsluitend met de lekkerste verse (streek)producten. De gerechten worden bereid met 100% ambachtelijk vlees, vis waarbij we ook rekening kunnen houden met vegetarische, glutenvrije, halal of dieetwensen.

Bufetten
Diverse luxe koude en warme buffetten en buffetten in bijzondere thema’s zoals de buffetten Flavours of the world met o.a. Caraïbische, Indonesische, Thaise, Surinaamse of Mexicaanse heerlijkheden. Sluit de avond af met een spetterend dessertbuffet. Mocht jezelf een idee hebben over de samenstelling van buffet dan is het ook mogelijk om zelf een buffet samen te stellen.

Barbecue
Naast de buffetten verzorgen wij ook graag een barbecue voor jullie. Lente, zomer, herfst of winter elk jaargetijde is geschikt voor ons barbecuefeest met heerlijke vlees en visgerechten. Van een heerlijk sateetje, verschillende vissoorten en van huis gemarineerde ossenhaas tot aan een complete kreeft.

Walking Dinner
De nieuwe manier van dineren is een walking dinner. Een walking dinner is een losse manier om staand te genieten van 8 a 9 culinaire gerechtjes. Dit zorgt voor een informele en ongedwongen sfeer. Elk kwartier worden de lekkerste gerechten aan de sta tafels geserveerd. Alle gerechtjes worden ter plaatse bereid door een van onze chefs.

Zijn je smaakpapillen geprikkeld neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Mocht je al helemaal overtuigd zijn dan sturen we graag een van onze chefs bij je langs zodat de wijnen alvast geproefd kunnen worden. Dan bekijken we ook gelijk even de keuken zodat we helemaal op de hoogte zijn wat wij moeten meenemen om te zorgen dat het een overheerlijke culinaire ervaring wordt.

Naast het verzorgen van de catering van het bedrijfsevent, is Monsterevents ook dé partner voor het regelen van overnachtingen, vervoer en locaties.

Neem nu contact op met onze collega’s en laat je inspireren door alle mogelijkheden.