Bedrijfsuitje

Het jaarlijkse bedrijfsuitje met uw collega’s regelen? Wij stellen voor u een passende dag samen en bezorgen u en uw collega’s een belevenis die jullie nog lang zullen heugen! Kortom, een dag vol fun en gezelligheid om de werkstress af te schudden!


Een bedrijfsuitje moet voor iedereen toegankelijk, origineel en bij elke weersomstandigheden te doen zijn. Het is het juiste moment om plezier met elkaar te hebben, een andere kant van uw collega’s te ontdekken, uw personeel extra te motiveren of de teambuilding te versterken. Maak het bedrijfsuitje spannend door samen actief bezig te zijn. Daag uw collega’s uit in een quiz of test uw smaakpapillen bij een proeverij.

De Sloepen Game is een interactief en competitief spel dat zeer geschikt is voor teambuilding: een ideaal bedrijfsuitje dus! Geef antwoord op de vragen en ontvang coördinaten om de finish te halen. Spanning en sensatie op de Amsterdamse grachten!

v.a. € 47.50 p.p.

Expeditie Robinson staat in het teken van behendigheid, competitie, samenwerking en vooral heel veel lol. Gedurende dit bedrijfsuitje gaan jullie de strijd met elkaar aan tijdens verschillende expeditie onderdelen. Word jij de ultieme Robinson?

v.a. € 25.00 p.p.

De Strand Duinen Dropping is een spectaculair bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat gaat worden. Jullie worden gedropt in de duinen van Hoek van Holland waar jullie verschillende opdrachten moeten uitvoeren. Lukt het jullie om de schatkist te vinden?

v.a. € 32.50 p.p.

Uit het niets verschijnt een videoboodschap: het beroemde hackerscollectief Anonymous heeft de systemen van uw bedrijf gehackt en overgenomen. Jullie moeten samenwerken om aan de harde eisen van de hackers te voldoen. Krijgen jullie de controle over het bedrijf weer terug?

v.a. € 37.50 p.p.

Ga met uw bedrijf op een onvergetelijk avontuur vol actie. Onze Offroad programma’s zijn een groot spektakel, waarin jullie in teams een zeer gevarieerde dag beleven. Dit avontuur vraagt om behendigheid, rijvaardigheid en samenwerking. Durven jullie het aan?

v.a. € 59.50 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje wordt jullie samenwerking en creativiteit flink op de proef gesteld. Jullie gaan in verschillende teams een eigen windmolen bouwen. Alles draait tijdens deze opdracht om teambuilding en oplossingsgericht denken. Durft u de uitdaging aan te gaan?

v.a. € 47.50 p.p.

Een onbezorgd bedrijfsuitje? Vergeet het maar! De directeur is ontvoerd en jullie moeten genoeg losgeld verzamelen om hem vrij te kopen. Dit lukt alleen door goede samenwerking en loyaliteit aan de baas. Hoe graag willen jullie de directeur eigenlijk terug?

v.a. € 37.50 p.p.

Overwin tijdens uw bedrijfsuitje handicaps, hindernissen en uitdagingen die jullie tijdens deze dag tegenkomen. Alles heeft natuurlijk maar één doel, de overwinning! Tijdens de GPS City Battle ga je gewapend met de mobiele telefoon op zoek naar verschillende foto aanwijzingen. Met elke gevonden foto worden er punten verdiend, deze kunnen ook in de challenge area verdiend worden.

v.a. € 27.50 p.p.

Een bedrijfsuitje dat draait om sportieve strand- en watersporten. Blokarten is een unieke en uitdagende ervaring die u niet snel zult vergeten. Langs de kust van het Noordzeestrand organiseren wij voor u een gezellige en actieve stranddag.

v.a. € 25.00 p.p.

Denk jij alles van jouw collega’s te weten? Hoe ranken jouw collega´s je ten opzichte van jouw collega´s? Wie staat er bij jou op nummer één in de top 10 lijst als het gaat om wie de meeste blunders binnen het bedrijf begaat en waarom dan? Ontdek het door het spel Ranking the Stars te spelen als bedrijfsuitje en kom er achter of jullie daadwerkelijk alles van elkaar weten!

v.a. € 24.50 p.p.

Altijd al eens brandweerman willen zijn binnen met jouw bedrijf? Brand, vuur, sirenes, echte brandweerauto's, echte brandweerpakken, rond rennende mannen, draaiende pompen, maak het samen mee met jouw collega’s als spannend bedrijfsuitje. Jullie bedrijf is voor 1 dag de uitruk ploeg! Meteen erop af, een vlammenzee bedwingen: geen gepraat maar actie in de brandweerkazerne. Deze dag staat in het teken van doen, meemaken en beleven.

v.a. € 69.00 p.p.

Ga jij de Middeleeuwse strijd aan met jouw collega’s? Bij dit unieke bedrijfsuitje ga jij, samen met jouw collega’s, bouwen aan een kasteel, een katapult en een strijdwagen om vervolgens de strijd aan te gaan met jullie andere collega’s. Welk team binnen het bedrijf wint uiteindelijk het Middeleeuws strijdwagen gevecht door het kasteel van de tegenstander te belegeren?

v.a. € 39.00 p.p.

Deze ultieme en avontuurlijke dropping is in 2009 bekroond met de gouden EVENT-AWARD. Onder leiding van de knotsgekke majoor de moker worden jullie op ludieke wijze gedropt op de Veluwe. Nou is het de taak om samen met jouw collega’s het snelst de eindbestemming te vinden. Welk team binnen jullie bedrijf vindt als eerst de eindbestemming?

v.a. € 49.50 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje voert u met uw team spannende, gevarieerde en slopende opdrachten uit om sleutels te verzamelen. Deze sleutels hebben jullie nodig om de kluis te kraken. Lukt dit niet op tijd? Dan laten we een gorilla los!

v.a. € 42.50 p.p.

Neem een sprong in het diepe en versterk jullie teamgevoel met dit spannende survival-uitje op zee. Red overboord geslagen drenkelingen, klim aan boord van een schip en leer afdalen van diverse hoogtes. Maak je borst maar nat voor dit spetterende bedrijfsuitje!

v.a. € 89.00 p.p.

Houden jullie van koken en lekker eten? Dan is het bedrijfsuitje Masterchef een echte aanrader. In teams wordt er gestreden om de titel Masterchef: wie kookt het beste, wie bedenkt de lekkerste recepten en wie weet het meest over eten? Dit wordt gegarandeerd een heerlijke middag!

v.a. € 70.00 p.p.

Ga samen met uw collega’s dit spannende avontuur aan en ervaar de adrenaline en het ultieme outdoor gevoel nu zelf. Dit bedrijfsuitje is grensverleggend, offroad, sensationeel en exclusieve belevenissen. Het is een totaalspektakel, waarin de werknemers in teams een zeer gevarieerd en spectaculair beleven, vol plezier en uitdaging op een mooie locatie.

v.a. € 49.50 p.p.

Voer opdrachten uit in teamverband, verdien fictief geld en koop onderdelen in onze Tuning Zeepkisten shop! Pimp hiermee je zeepkist en test deze in de behendigheidsrace. Ook de origineelste zeepkist wordt beloond: echte schoonheid zit namelijk van buiten!

v.a. € 45.00 p.p.

Zeilen is pure ontspanning: de wind door uw haren, het stuurwiel in uw handen en water zover het oog rijkt. Tijdens het zeilen op een wedstrijdzeiljacht krijgt u de kans om uw collega’s eens op een andere manier te leren kennen. Wij garanderen u een heerlijke dag zonder zorgen.

v.a. € 79.50 p.p.

Bent u op zoek naar een leuke en originele workshop als bedrijfsuitje? Wilt u en uw collega’s meer weten over graffiti en uw creativiteit kunnen laten zien? Dan zit u bij Monsterevents goed. Op een door u gekozen locatie of één van onze locaties leren uw collega’s over de verschillende spuittechnieken, het inkleuren van vlakken, kleur overlopen, uitwerken van letters en een thema.

v.a. € 29.50 p.p.

Een uniek bedrijfsuitje en ook nog eens maatschappelijk verantwoord? Een bedrijfsuitje volledig gewijd aan het helpen van de hulpbehoevende, onze samenleving en het milieu. Iedereen kan een superheld zijn, met of zonder superkrachten! Het team dat de meeste heldendaden verricht zal bekroond worden met de titel “Superheros of the day”.

 

v.a. € 35.00 p.p.

Een spectaculaire en competitieve strijd op het water. Tijdens deze drakenbootrace stapt u samen met uw collega's de drakenboot in om vervolgens als eerste de finish te halen. Bij dit bedrijfsuitje komt een goede samenwerking en communicatie te pas.

v.a. € 32.50 p.p.

Ga samen met uw collega's de strijd aan tijdens deze bitterballen challenge. Een leuk bedrijfsuitje dat bestaat uit 3 verschillende rondes. Wie weet gaat uw team er met de bitterballen schaal vandoor.

v.a. € 34.50 p.p.

Kent u de Haka van de rugbyteams uit Nieuw-Zeeland? Een echte traditionele Maori dans, vol kracht en energie om de tegenstanders te imponeren. Willen jullie als bedrijf een echt team vormen? Doe dan samen met uw collega’s de Haka workshop als ultieme bedrijfsuitje, boost jullie zelfvertrouwen en ontwikkel leiderschap.

v.a. € 25.00 p.p.

Altijd al willen weten hoe de lekkerste cocktails gemaakt worden? Tijdens deze cocktail workshop leert u samen met uw collega’s de kneepjes van het cocktail shaken. Na de demonstratie is het aan u om de heerlijkste cocktails te maken, te serveren én natuurlijk te proeven.

v.a. € 27.50 p.p.

Weten jullie binnen de tijd alle raadsels op te lossen en de code te kraken? Tijdens dit bedrijfsuitje loopt de spanning hoog op. Jullie zitten opgesloten en moeten de krachten bundelen om uit één van de uitdagende Escape Rooms te ontsnappen.

v.a. € 27.50 p.p.

Het ideale bedrijfsuitje om je uit te sloven voor je collega’s! Verras je collega’s met een backflip, lift, dolphin dive, tornado 180 en nog veel meer met de nieuwste extreme vorm van watersport, flyboarden. Het geeft je echt een adrenalinekick waar nog lang over nagepraat zal worden binnen het bedrijf, een dag om nooit meer te vergeten.

v.a. € 65.00 p.p.

Zon, zee, strand én de leukste activiteiten: dat is de ultieme beachdag van Monster Events! Versterk het teamgevoel met dit leuke bedrijfsuitje. U kunt zelf een programma samenstellen bestaande uit verschillende activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor salsadansen of zandsculpturen bouwen.

v.a. € 25.00 p.p.

Een echte aanrader voor een creatief bedrijfsuitje! Binnen de lijntjes schilderen kennen wij niet. Het verf wordt letterlijk op het doek gesmeten. Een doek net zo mooi als die van Jackson Pollock als decoratie op kantoor of liever samenwerken aan het master kunstwerk om op te hangen in het bedrijf als herinnering aan dit geweldig bedrijfsuitje?

v.a. € 29.50 p.p.

Ervaar het avontuur, de adrenaline en het ultieme outdoor gevoel! Jullie gaan de strijd met elkaar aan tijdens een gevarieerd programma vol uitdagingen. Een dag met verschillende voertuigen, activiteiten, teambuilding en vooral veel lol in een bijzondere omgeving.

v.a. € 50.00 p.p.

Er is geen betere manier om samen met uw collega’s de overweldigende natuur van de Veluwe te leren kennen en ervaren in al haar facetten met een Jeep Safari dag. De stoere 4x4 Jeeps staan klaar voor de tocht van het jaar als bedrijfsuitje. Jullie zullen als bedrijf alles op alles willen zetten om jullie doel te bereiken. Een avontuurlijke belevenis met diverse hindernissen en opdrachten.

v.a. € 75.00 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje zullen de verschillende grachtengordels aan u voorbij gaan en bij het vallen van de avond ziet Amsterdam er prachtig uit. U gaat tijdens uw bedrijfsuitje een avond vol sfeer, gezelligheid en heerlijk eten tegemoet!

v.a. € 69.50 p.p.

Ervaar in dit bijzondere bedrijfsuitje hoe het is om te moeten sporten met een beperking. Met dit uitje steunen u en uw collega’s de stichting Sportclub Only Friends. Zij bieden kinderen met een beperking de mogelijkheid om te doen wat ze het liefst doen: sporten!

v.a. € 25.00 p.p.

Lukt het jullie om de journalisten in de Braziliaanse krottenwijk de mond te snoeren? Hiervoor zullen jullie tijdens dit spannende bedrijfsuitje goed samen moeten werken. Los de puzzels en raadsels op en vind de journalisten. Wel opschieten, want jullie hebben maar een uur de tijd!

v.a. € 32.50 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje is het doel om de moordenaar te ontmaskeren. Het begint met de aanwijzingen die je uit het dossier krijgt. Wie zijn de verdachten en wat waren de omstandigheden. Met logisch nadenken en het juiste onderzoek komt uw team met teamwork tot de ontknoping.

v.a. € 55.00 p.p.

De Buzz Quiz Game is dé kans om te ervaren hoe het is om mee te doen aan een spelprogramma op tv. Test uw kennis van muziek, televisie, geschiedenis, literatuur en meer en ontdek wie van uw collega’s het slimst is. Wie is superintelligent en wie valt er door de mand?

v.a. € 27.00 p.p.

Tijdens de militaire dienstplicht met een knipoog gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. Leer schieten met een geweer, steek een ravijn over of bouw een geschutstuk. Iedereen kan meedoen: de nadruk ligt op samenwerken, oplossend denken en vooral veel plezier hebben!

v.a. € 54.50 p.p.

Stap aan boord van onze RIB Power Boat voor een tochtje naar Texel. Op het waddeneiland wacht jullie onder andere een ritje in een TukTuk en een adrenalinekick tijdens een echte vlucht over Texel. Wij verzorgen voor jullie een gehele dag op Texel die jullie nooit zullen vergeten.

v.a. € 150.00 p.p.

Weten jullie binnen de tijd alle raadsels op te lossen en de code te kraken? Tijdens dit bedrijfsuitje loopt de spanning hoog op. Jullie zitten opgesloten en moeten de krachten bundelen om uit één van de uitdagende Escape Rooms te ontsnappen.

v.a. € 25.00 p.p.

Stel zelf jullie perfecte bedrijfsuitje samen op Adventure Island. Jullie kunnen kiezen uit een breed aanbod aan activiteiten, zoals quad rijden, boogschieten, jetskiën of banaanvaren. Wat jullie ook kiezen: deze dag wordt ongetwijfeld een groot spektakel!

v.a. € 59.50 p.p.

Op zoek naar een avontuurlijk bedrijfsuitje in de buitenlucht? Kies dan uit één van onze schietprogramma's. Gaan jullie voor kleiduif schieten, boogschieten of kogel schieten? Het wordt ongetwijfeld een avontuurlijke dag!

v.a. € 59.50 p.p.

Houden jullie van bier drinken en van nieuwe dingen ontdekken? Dan is dit bedrijfsuitje perfect voor jullie. Tijdens de bierroute leren jullie een stad naar keuze kennen én proeven jullie de lekkerste speciaalbiertjes. Word een echte bierkenner tijdens de bierproeverij 2.0!

v.a. € 32.00 p.p.

Kruip in de huid van een moderne Sherlock Holmes en los de moord op Debby V. op! Speur naar hints in de stad, verbind ze met elkaar en vind de dader van deze koelbloedige moord. Inclusief iPad, het moderne notitieblok. “You know my methods, Watson.”

v.a. € 35.00 p.p.

Herbeleef samen met uw collega’s het Kever Cabrio gevoel van de jaren 70. Zie jij het al voor je? Jullie bedrijf met de zon in je gezicht tijdens een Kever Cabrio Rally. Deel je collega’s slim in equipes die bestaan uit een bestuurder, navigator en twee bijrijders die tijdens de rit de verschillende opdrachten zullen oplossen en wie weet wint jouw team wel?!

v.a. € 79.50 p.p.

Ga de strijd aan met uw collega's tijdens deze gezellige pubquiz en geniet ondertussen van een hapje en een drankje. Een echte quizmaster test jullie kennis over muziek, geschiedenis, literatuur en over jullie bedrijf! Wie van de collega's ontpopt zich tot Pubquiz-kampioen?

v.a. € 24.50 p.p.

De Escape Room XXL is speciaal voor grotere groepen. Jullie krijgen één uur de tijd om met behulp van puzzels, anagrammen en raadsels het mysterie op te lossen. Een goede samenwerking is een must! Welk team voorkomt dat er nog meer slachtoffers vallen?

v.a. € 39.50 p.p.

Bierbrouwen is de belangrijkste inkomstenbron van Nederland. Tijdens deze proeverij komen jullie alles te weten over dit proces. Het proeven van speciaalbiertjes mag tijdens dit bedrijfsuitje natuurlijk niet ontbreken. Witbier, bockbier en oud bruin; ze komen allemaal aan bod.

v.a. € 14.50 p.p.

Ga de zware houten deur door en treed binnen… Breek jullie hoofd over cryptische puzzels en ontrafel het eeuwenoude mysterie. Welk geheim hebben de zusters van het geheimzinnige klooster achtergelaten? Ontdek het in dit spannende bedrijfsuitje!

v.a. € 35.00 p.p.

Verdien tijdens de spellen robotonderdelen en ga daarna aan de slag om jullie eigen robot te bouwen. Met deze robot gaan jullie in de zinderende finale de strijd aan met andere teams. De belangrijkste ingrediënten voor deze unieke teambeleving zijn creativiteit en strijdbaarheid.

v.a. € 49.00 p.p.

Ook in het winterseizoen is een creatief bedrijfsuitje een goed idee. De temperatuur daalt letterlijk tot het vriespunt tijdens deze leuke workshop. Jullie leren een prachtige ijssculptuur te bouwen. De workshop IJssculptuur bouwen is de 'coolste' activiteit voor tijdens de wintermaanden.

v.a. € 29.50 p.p.

Welk team lukt het om aan de top van de onderwereld te komen? Met alleen een mobiel en een stadsplattegrond gaan jullie op zoek naar verschillende locaties. Hier moeten jullie opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. Tactiek en snelheid zijn belangrijk bij dit uitje.

v.a. € 34.50 p.p.

Deze populaire quiz is het meest hilarische bedrijfsuitje voor u en uw collega’s. In de humoristische spelshow strijden jullie in teams om de eindoverwinning. Jullie zullen moeten improviseren, dansen én uitbeelden. Alles mag op zaterdag, en dan bedoelen we ook echt alles!

v.a. € 29.50 p.p.

Maak samen de lekkerste gerechten gemaakt zoals de Surinamers dat kennen. Deze workshop bestaat uit simpliciteit en puurheid. Al het eten wordt met liefde en zorg gemaakt. De Surinaamse Kookworkshop is perfect als bedrijfsuitje!

v.a. € 55.00 p.p.

Ontdek Amsterdam op de mooiste manier: vanaf het water! Met een prachtige en comfortabele sloep varen jullie door de historische grachten van Amsterdam. Terwijl jullie genieten van een hapje, een drankje en de omgeving, licht de kapitein het anker. Het bedrijfsuitje kan beginnen!

v.a. € 24.50 p.p.

U dacht uw collega’s te kunnen vertrouwen? Niet in het spannende bedrijfsuitje Ontmasker de Mol! In ieder team bevindt zich een Mol; hij of zij probeert stiekem de opdracht te saboteren. Staar u echter niet blind op één collega: elke collega heeft een andere functie…

v.a. € 24.50 p.p.

Het sleutelwoord tijdens deze game is teamwork. Jullie krijgen een GPS-systeem mee en met behulp van waypoints varen jullie van opdracht naar opdracht. Onderweg komen jullie langs een aantal Rotterdamse highlights. Welk team werkt het beste samen en is de andere teams te slim af?

v.a. € 49.50 p.p.

Heeft u altijd al meer willen weten over koffie? Kies dan voor een bedrijfsuitje met een koffieproeverij in het centrum van uw favoriete stad. Samen met collega's geniet u van verschillende soorten koffie en de bijbehorende verhalen. De proeverij wordt afgesloten met een echte smaaktest.

v.a. € 32.50 p.p.

Kom er tijdens dit uitje achter hoe actiescènes in films in elkaar steken. Onder toeziend oog van ervaren stuntmensen krijgen jullie een spoedopleiding en zijn jullie voor één dag echte stuntmannen en -vrouwen! Durven u en uw collega's dit spannende bedrijfsuitje aan?

v.a. € 49.50 p.p.

Tijdens deze gezellige quiz komen we erachter welk team het meest weet over Nederland. Hebben jullie voldoende kennis over Bekende Nederlanders en de vaderlandse geschiedenis? Welk team weet als eerste de geluidsfragmenten te herkennen? Het komt allemaal aan bod!

v.a. € 55.00 p.p.

Houden jullie van glitter en glamour? Dan is dit de perfecte workshop voor jullie. Wij zorgen voor een hapje en een drankje terwijl jullie alles leren over visagie, styling en huidverzorging. Wanneer iedereen is gestyled, is het tijd om foto's van jullie te maken. Lights, camera, action!

v.a. € 55.00 p.p.

Wat is er nu fijner dan een workshop waarbij eindeloos geproefd en gesnoept mag worden? Bij de workshop Bonbons maken is dit het geval. Jullie leren alles over chocolade en de verschillende technieken. Na de workshop neemt iedereen twee doosjes zelfgemaakte bonbons mee naar huis.

v.a. € 37.50 p.p.

De kickbike is een combinatie van een step en een fiets. Eerst even oefenen en dan is het tijd om een tochtje te maken langs de kust. Onderweg zijn er een aantal stops, zodat jullie tijdens dit intensieve bedrijfsuitje op adem kunnen komen. Wanneer zien we jullie?

v.a. € 27.50 p.p.

Bij impressionpainting wordt het schilderij ter plekke gemaakt. Of u nu een feest of bedrijfsuitje heeft, deze vorm van kunst staat garant voor entertainment. De kunstenaar schildert direct wat er zich allemaal afspeelt: uw gasten zien zichzelf tot leven komen in een waar kunstwerk.

v.a. € 39.00 p.p.

Dit uitje is niet voor mensen die bang zijn voor natte voeten: we gaan de hoge golven en de branding op de Waddenzee niet uit de weg! Een tochtje op onze powerboat naar Texel is onvergetelijk. Na een heerlijke lunch of diner op Texel is het tijd voor de even spannende terugtocht.

v.a. € 65.00 p.p.

Met dit spetterende discofeest gaan we terug in de tijd. Trek uw broek met wijde pijpen en uw discopruik maar vast uit de kast, want die gaat u nodig hebben! Op de grootste hits uit de jaren 70 en 80 gaan de voetjes van de vloer tijdens dit swingende bedrijfsuitje.

v.a. € 62.50 p.p.

Voor veel mensen is het een droom: een parachutesprong uit een vliegtuig. Met een tandemsprong is het mogelijk om zonder parachute-opleiding een sprong te wagen. Vanaf 3500 meter hoogte maakt u met een ervaren tandempiloot een vrije val. Een sensationele ervaring die u nooit zal vergeten.

v.a. € 150.00 p.p.

Tijdens deze proeverij komen jullie meer te weten over allerlei soorten whiskey's. Het proeven mag natuurlijk niet ontbreken. Leuk om te doen als bedrijfsuitje met collega's. Kom erachter welke whiskey jullie het lekkerst vinden en of u deze mét of zonder ijs hoort te drinken.

v.a. € 27.50 p.p.

You'll have the time of your lives! Deze workshop is geïnspireerd op de filmklassieker Dirty Dancing. Het is tijd om de beroemde moves van Baby en Johnny uit de film te leren. In de praktijk helemaal niet zo dirty, maar vooral spannend, verleidelijk en heel leuk.

v.a. € 22.50 p.p.

Samenwerking is belangrijk bij dit bedrijfsuitje! Gewapend met smartphones en gps-apparatuur gaan de teams op pad. Het is aan hen om een bende inbrekers door de stad te achtervolgen. Jullie moeten niet alleen samenwerken binnen het eigen team, maar vooral ook met de andere teams!

v.a. € 29.50 p.p.

Op zoek naar een actief bedrijfsuitje? Ga op pad met legervoertuigen. Jullie gaan in militaire dienstplicht en voeren een missie naar keuze uit. Dit uitje en de legervoertuigen zijn voor iedereen geschikt. Teamspirit, creativiteit, spanning en veiligheid staan centraal bij jullie missie.

v.a. € 57.50 p.p.

Deze quiz boekt u wanneer u zin heeft in een swingende en hilarische avond. Jullie kennis van muziek wordt flink op de proef gesteld door onze quizmaster. Wat was ook alweer de titel van die ene hit? En door wie werd het nummer gezongen? Laat zien dat u de grootste muziekkenner bent.

v.a. € 24.50 p.p.

Onze monstertrucks zijn meer dan 60 jaar oude legertrucks. Tijdens dit spannende bedrijfsuitje kruipt u zelf achter het stuur. Het is aan u om deze stoere wagen over slingerende weggetjes en door kleine dorpjes te manoeuvreren. Onderweg voeren jullie als team een aantal opdrachten uit.

v.a. € 65.00 p.p.

Het is nu mogelijk om met uw collega's het populaire spel van de televisie na te spelen. Wat dit uitje uniek maakt, is het feit dat het zich afspeelt in een stad naar keuze. Jullie voeren verschillende opdrachten uit die allemaal een Hollands tintje hebben. Welk team weet de meeste guldens te verdienen?

v.a. € 24.50 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje ontdekt u samen met uw collega´s het prachtige landschap van de gemeente Waterland. Jullie rijden op een echte Solex door de leukste dorpjes, zoals Monnickendam, Marken en Volendam. Misschien spotten jullie Jan Smit wel!

v.a. € 39.00 p.p.

Wij hebben een heerlijk en gezellig bedrijfsuitje voor jullie in petto. Er staan niet één, maar twee proeverijen op het programma. Allereerst een bierproeverij, waarbij je zelf bepaalt welke je het lekkerst vind. Daarna is het tijd voor een hartige proeverij met allerlei soorten kaas.

v.a. € 27.50 p.p.
Getoond 1–75 van 166123