Bedrijfsuitje

Het gezelligste jaarlijkse bedrijfsuitje vind je bij Monsterevents! We organiseren het perfecte bedrijfsuitje dat écht bij jullie past. Willen jullie graag een binnen- of buitenactiviteit, een dag vol actie en avontuur of juist iets rustigs? Eén ding is zeker, het wordt een bedrijfsuitje om nooit te vergeten. Leer je collega's kennen op een geheel nieuwe en andere wijze. Je ontdekt de creativiteit van je collega's tijdens het bedrijfsuitje verf smijten of je verbaast je over de fitheid tijden de Expeditie Robinson XL. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en wij zorgen voor een verassend bedrijfsuitje.

Getoond 1–20 van 165123456789

Actief bedrijfsuitje

We verzorgen de leukste actieve bedrijfsuitjes, die geschikt zijn voor iedereen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, zoals een creatieve workshop of een sportieve activiteit, maar ook een gemotoriseerd bedrijfsuitje. Natuurlijk kunnen jullie het bedrijfsuitje ook afsluiten met een themafeest. Het bedrijfsuitje kan altijd aangepast worden aan het seizoen: zo hebben we bijvoorbeeld verschillende winterarrangementen en in de zomer leuke vaararrangementen.

 

Bedrijfsuitje voor iedereen

Een bedrijfsuitje moet voor iedereen toegankelijk zijn, maar ook vernieuwend, origineel en onafhankelijk zijn. Het jaarlijkse bedrijfsuitje is hét moment om plezier te hebben met je collega's en de werksfeer te verhogen door middel van leuke teambuilding activiteiten. Daag je collega's uit in een quiz of test je smaakpapillen bij een proeverij. Ga een dagje naar het strand of speel een van onze spannende stadsspellen. We hebben ook culturele bedrijfsuitjes en dinerspellen in ons assortiment, bijvoorbeeld in Rotterdam, Utrecht, Den Haag of Alkmaar.

 

Bedrijfsuitjes per provincie

Bedrijfsuitje Limburg

Bedrijfsuitje Zeeland

Bedrijfsuitje Friesland

Bedrijfsuitje Groningen