Bedrijfsuitje op 1,5 Meter

Het jaarlijkse bedrijfsuitje, maar dan op 1,5 meter. Wij stellen voor jullie, tijdens de Corona tijd, een passende dag samen, in- of outdoor, een dag vol actie en avontuur om de werkstress af te schudden.
Wij verzorgen weer de leukste bedrijfsuitjes maar dan wel op 1,5 meter. Ook tijdens de Corona tijd bieden wij een ruim assortiment uitjes aan die wij graag voor jullie verzorgen. Wij hebben verschillende mogelijkheden, zoals een creatieve workshop, een sportieve activiteit, maar ook een gemotoriseerd bedrijfsuitje. Natuurlijk kunnen jullie het bedrijfsuitje ook afsluiten met een themafeest. Het bedrijfsuitje kan altijd aangepast worden aan het seizoen: zo hebben wij verschillende winterarrangementen en in de zomer bijvoorbeeld, vaararrangementen.

Een bedrijfsuitje moet voor iedereen toegankelijk zijn, iets vernieuwend, origineel en weer onafhankelijk zijn. Het jaarlijkse bedrijfsuitje is het moment om plezier met elkaar te hebben en de teambuilding te versterken wat bijdraagt aan de werksferen. Maak het bedrijfsuitje of personeelsuitje spannend door samen actief bezig te zijn. Daag je collega’s uit in een quiz of test de smaakpapillen bij een proeverij, ga lekker naar het strand of speel één van onze gave stadsspellen. Jullie kunnen ook kiezen voor een cultureel bedrijfsuitje of voor het dinerspel van Monsterevents, bijvoorbeeld in RotterdamUtrecht, Den Haag of Alkmaar.

Getoond 1–20 van 166123456789