Bedrijfsuitje

Soester Duinen Dropping

v.a. € 34.50 p.p.
  • 180 minuten
  • Outdoor
  • Soesterduinen
  • 21 – 5000 personen

Bedrijfsuitje

Soester Duinen Dropping

De Soester Duinen dropping is een uniek bedrijfsuitje dat je meesleurt in een spectaculair heldenverhaal tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Duitse invasie dreigt in heel Europa en nu aan jullie de zware taak om dit te dwarsbomen. Tijdens de Soester Duinen dropping zijn jullie codekrakers in dienst van verschillende crypto-analytische verzetsgroepen. Jullie hebben in het diepste geheim de opdracht gehad om de cryptische Enigma berichten te ontcijferen en daarmee de Duitse invasie te saboteren. Hoe goed werken jullie samen en zijn jullie in staat om de oorlog te winnen door de Enigma codeermachine te kraken?

De Soester duinen dropping
In teams van 7 personen moeten jullie zorgen voor een passende strategie, het oorlogsgebied verkennen, ouderwets kaartlezen, missies voltooien en militaire skills toepassen. Een uitmuntende samenwerking is nodig om zoveel mogelijk opdrachten succesvol te volbrengen. Elke voltooide opdracht brengt jullie dichterbij de oplossing om de Enigma te kraken. Redden jullie het land van de Duitsers en win je met jouw team de Duindropping?

Tijdens dit bloedstollende personeelsuitje wordt aanspraak gemaakt op jullie vermogen tot samenwerken, leiderschap, strategie, teambuilding, creativiteit en competitie. Maar plezier staat voorop!

Elk team een iPad
Voor de Soester Duinen dropping krijgt elk team een iPad. Op deze iPad zie je een kaart van het spelgebied, waarin je de verschillende opdrachten uitvoert. Je kan op de iPad chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de verschillende raadsels oplossen om de code te kraken en de Duitse legioenen de baas te zijn. Als alle aanwijzingen verzameld zijn, krijgen de teams de mogelijkheid om de enigma te kraken tijdens een spannend eindspel. Kortom, een actief buitenspel waarin tactiek, strategie en samenwerking centraal staan.

Optioneel bij te boeken:
– Brancard race
– Mijnenveld

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Aldo (KTBA)

Een leuke dag gehad, zoals elke keer heeft er een strijd plaatsgevonden en heeft het beste team gewonnen. Zeker een aanrader als teambuilding of gewoon als een leuk uitje.

Daphne (Xebia)

Het was super goed georganiseerd, door een leuk en betrokken team! Veel complimenten ontvangen vanuit de deelnemers. Daarnaast is het leuk voor iedereen en erg origineel!

Kelly (Basisschool de klaver)

Ontzettend leuke afsluiting van ons schooljaar gehad met het hele team door de goede ontvangst, leuke duindropping en goed eten!

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13:30 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.30 Ontvangst op locatie
15.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
15.15 Start gezamenlijke activiteit
16.45 Pauze
18.15 Einde gezamenlijke activiteit
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy