Lelystad

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw uitje? In Lelystad biedt Monsterevents een divers aanbod aan verschillende activiteiten. Deze jonge woonplaats biedt u de mogelijkheid om met een zowel grote als kleine groep te genieten van een gezamenlijk uitje.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Lelystad, het podium voor uw uitje

  In deze stad kunt u genieten van zowel rondleidingen, proeverijen, avontuur en games. Aan iedere wens wordt gedacht tijdens het organiseren van uw uitje. U vraagt, wij draaien. In Lelystad valt er veel meer te beleven dan alleen het Aviodrome. Ontdek het nu zelf!

  Lelystad Bedrijfsuitje Batavia VOC Schip

  In Flevoland biedt Monsterevents ook uitjes aan in Almere. Bekijk de verschillende mogelijkheden in deze stad door op de link te klikken.

  In Lelystad bieden wij u:

  • Uitjes op maat gemaakt
  • Professionele begeleiding
  • Keuze uit 100+ activiteiten
  • Van A tot Z verzorgd

  Lelystad Teambuilding Natuur Groen

  Is Flevoland niet helemaal de juiste locatie voor uw uitje? Bekijk ook eens de activiteiten die Monsterevents aanbiedt in Noord-Holland, Utrecht en Overijssel.

  De top 3 uitjes in Lelystad

  Zie hieronder drie top activiteiten waarmee u uw uitje in Lelystad in kan vullen.

  Slipcursus in Lelystad

  Tijdens uw eigen teambuildingsdag gaat u met elkaar de strijd aan in een gevarieerd programma waarin iedereen zijn “skills” kan bewijzen. Iedere activiteit of onderdeel vraagt andere vaardigheden van het team of specifiek de behendigheid van de chauffeur. Alle onderdelen die u aangaat zijn gesneden op een grote dosis fun en samenspel, en vormen een ware uitdaging voor alle teams!

  Slipcursus, Off road, Outdoor Teambuildingsdag Cursus Lelystad

  Zelf vliegen in Lelystad

  Over vliegen kunt u dromen, maar of het iets voor u is? Dat weet u pas op het moment dat u zelf vliegt. Heeft u altijd al eens in de cockpit plaats willen nemen en zelf willen vliegen? Dan bent u bij Monsterevents aan het juiste adres. Wij bieden verschillende vliegcursussen en lessen aan waarbij u onder begeleiding van een professionele piloot uw eerste vlieguurtjes kunt maken.

  Zelf Vliegen Lelystad Vlieglessen

  Karten in Lelystad

  Een middag vol gierende banden, hoge snelheid en natuurlijk gezelligheid met uw vrienden, familie of bedrijf op één van onze spectaculaire in- of outdoor kartbanen. Zodra de Nederlandse vlag de lucht trotseert gaat u met uw team van start! Pas wel op voor de rode vlag, dat betekend dat er een minder goede coureur aanwezig is op de kartbaan. Zet uw concentratie op scherp en instaleer u in de karts, let the game begin!

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio