Volkswagen Bus Tour

v.a. € 69.50 p.p.
  • 180 minuten
  • Outdoor
  • Betuwe
  • 20 – 250 personen

Volkswagen Bus Tour

Het nostalgische gevoel van het Volkswagen busje beleven in een prachtige omgeving? De VW Bus Tour is de ultieme auto-belevenis.

Samen met collega’s, vrienden of familie een dag op pad in een Volkswagen busje, terwijl je geniet van mooie plekjes. Stap in jouw eigen Volkswagen en rij een tocht van 40 kilometer. Genoeg kilometers om iedereen achter het stuur te laten kruipen.

Voordat jullie instappen in één van de nostalgische Volkswagen busjes, krijgen jullie een roadbook en een kaart mee. Hiermee kunnen jullie een mooie route door de prachtige omgeving uitstippelen. Elke VW Tour duur gemiddeld 4 uur. Onderweg is er genoeg tijd om met het Volkswagen busje op de foto te gaan.

Als je van rijden houdt, dan is de Volkswagen Bus Tour een avontuur op zich. Mocht je de tour nog willen uitbreiden, dit kan! Je kan voor een rondleiding kiezen bij een kaasboerderij of ijsboerderij of ga langs bij de aardbeienkweker. Er zijn een aantal mogelijke rondleidingen te boeken in combinatie met de Volkswagen Bus Tour.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

12:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
14.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuilding programma
14.15 Start gezamenlijke activiteit
16.15 Pauze
18.15 Einde gezamenlijke activiteit
18.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy