Eindhoven

Bent u opzoek naar een leuk uitje in Eindhoven? Een stad voor nieuwe ontwikkelingen in technologie en design. Een stad voor jong en oud! Deze studentenstad staat bekend om zijn technologische uitvindingen en kunst. Een mooie stad vol cultuur en architectuur.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  De leukste plekjes in Eindhoven

  Restaurant de Galerage

  De Galerage is een unieke locatie aan de rand van het centrum van Eindhoven. De Galerage, het oudste huis van Eindhoven, het looiershuis dateert al vanaf de 16e eeuw. Hier kunt u tijdens uw uitje genieten van een heerlijk bord eten of een gezellige borrel.

  Het Stadspaviljoen

  Zoekt u een bijzondere locatie voor uw bedrijfsuitje, teambuildingsdag of vriendenuitje? Het Stadspaviljoen is een gezellige huiskamer waar wordt gelachen, gegeten, gedronken en gefeest. Een warme vertrouwde plek voor jong en oud.

  Café-restaurant Centraal

  Of u tijdens uw uitje nu komt voor een snelle lunch of een uitgebreid diner, de lekkerste speciaal biertjes of een goed glas wijn, bij Café-restaurant Centraal bent u aan het juiste adres.

  Eetcafé Spijker

  Eetcafé Spijker is een laagdrempelig en informeel eetcafé dat gevestigd is in een oude ijzerwarenhandel dat ‘Het Spijkertje’ heette. Bij eetcafé Spijker wordt een drie gangen diner al gereserveerd voor 15 euro, met een ruime keuze aan vis, vlees en vegetarische gerechten.

  Bites & Beers Barney’s

  Of het nou om een bedrijfsuitje, teambuildingsdag of vrijgezellenuitje gaat, bij Barney’s is het altijd genieten! Van lekker lunchen, heerlijk dineren of gewoon gezellig borrelen, bij Barney’s bent u altijd welkom!

  Energiek Eindhoven voor uw uitje

  Eindhoven heeft vele leuke uitjes te bieden. Van een creatieve workshop tot aan een heerlijke proeverij. Of toch liever uw eigen themafeest in Eindhoven? Ontdek het allemaal zelf met Monsterevents!


  In Brabant biedt Monsterevents ook uitjes aan in onder andere Breda en Tilburg.

  Uitjes in Eindhoven zijn:

  • Geheel verzorgd
  • Met ervaren begeleiding
  • Zowel indoor als outdoor

  Toch graag een uitje in een andere stad? Dat kan! Monsterevents biedt uitjes aan in heel Nederland. Wat dacht u van Arnhem, Utrecht of Rotterdam.

  Top 3 uitjes in Eindhoven

  Competitie Windmolen bouwen in Eindhoven

  Ooit gedacht dat u zelf een eigen levensechte, werkende windmolen zou bouwen die nog werkt ook? Ga de uitdaging met uw team aan om zelf een windmolen te bouwen en hier vervolgens daadwerkelijk energie mee op te wekken.

  Real life gaming: Het Favela Cartel in Eindhoven

  Het Favela Cartel uitje is een bloedstollende real-life game, perfect als bedrijfsuitje, teambuilding, vrijgezellenuitje, groepsuitje, personeelsuitje en als onderdeel van een netwerkevent.

  Gehackt in Eindhoven

  Het bedrijfsuitje dat redding brengt… Wat begon als een zorgeloos bedrijfsuitje, verandert uit het niets in een bloedstollend cyber avontuur.

  Vijf feitjes over Eindhoven

  1. “Lichtstad” is de bijnaam van Eindhoven, niet door de Philips gloeilampenfabrieken, maar door de luciferindustrie in de 19e eeuw.

  2. “La Ville Fumée” is een oudere bijnaam en te danken aan de sigarenindustrie.

  3. De voetbalclub PSV heeft zijn clubkleuren te danken aan een flesje frambozenlimonade die tijdens de oprichtingsvergadering over een wit schrijfblok was gevallen.

  4. De slogan van Eindhoven is: ‘Eindhoven, leading in technology’.

  5. In Johannesburg (Zuid-Afrika) in de Township “Delft” ligt een wijk genaamd “Eindhoven”.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio