Een dag in de onderwereld

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

De wel bekende serie komt nu tot leven in het bloedstollende teambuildingsspel “Penoze” Misleiding, deals, geld en spionage. Het gebeurt allemaal in het criminele circuit. Hebben jullie het in je om aan top van de onderwereld te staan zonder gepakt te worden?  Penoze is een spectaculair, bloedstollend, een competitief teambuilding spel dat afgeleid is van de welbekende tv serie Penoza. Tijdens dit bedrijfsuitje of teamuitje laten jullie zien of jullie het in je hebben om aan de top van de onderwereld te komen zonder gepakt te worden.


Heb jij altijd al willen weten hoe het is om deel uit te maken van een dubieus kartel? Of sta je eerder aan de kant van justitie? Het kan nu, in het leuke en spannende teambuildingsspel Penoze. Hoor je bij het kartel van Carmen of maak je deel uit van het Mexicaanse Sinaloa kartel of ga je deel uitmaken van het recherche team? Stap in de huid van een kartelbaas, en zorg dat je crew de opdrachten vervullen, maak heuse dubieuze deal met een ander concurrerende kartel. Het team zal moeten samenwerken, tactisch denken en stalen zenuwen hebben om te zorgen dat ze aan de top van de onderwereld te kunnen blijven of ondergaan aan de zware concurrentie. Maar pas op, de teams van de recherches zit jullie op de hielen, zorg dat je niet gezien of gesnapt wordt.

 

Met een mysterieuze koffer of pakketje en gewapend met een iPad ga je door de stad op pad op zoek naar de verschillende locaties waar geld te verdienen is en je deals kunt sluiten. Onderweg kun je ludieke vragen en opdrachten verwachten over de klassieke films zoals, The Godfather, Scarface, American Gangster en James Bond, maar natuurlijk ook over de bekende Internationale kartels en de Heineken ontvoering. Is jouw team slim, snel en tactisch genoeg om uit de klauwen van de recherche te blijven? Komen jullie aan de top van de onderwereld? Ga in dit spannende teambuildingsspel de strijd aan met je collega’s.


Teams

Het spel kan worden uitgevoerd in elke gewenste stad. Elk team van ongeveer 6-7 pers, krijgt een iPad en gaat op zoek naar de verschillende locaties waar diverse vragen en opdrachten uitgevoerd moeten worden om geld te verdienen.Voor Penoze krijgt elk team een iPad. Op deze iPad zie je een kaart van het spelgebied, waarin je de verschillende opdrachten uitvoert. Je kunt op de iPad chatten met andere teams, saboteren, een live scorebord bijhouden en de verschillende raadsels oplossen. Als alle aanwijzingen verzameld zijn, krijgen de teams de mogelijkheid om een deal met het kartel te maken. Kortom, een actief buitenspel waarin tactiek, strategie en samenwerking centraal staan.


Om een idee te krijgen hoe uw eigen Penoze eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld programma:


Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 13.00 uur     Ontvangst met Lunch (optioneel)

• 14.00 uur     Ontvangst deelnemers

• 14.30 uur     Uitleg programma Penoze

• 14.45 uur     Teams zijn op pad

• 17.00 uur     Mogelijkheid tot het sluiten van een deal

• 17.30 uur     Tijd voor napraten tijdens de borrel + prijsuitreiking!

• 18.15 uur     Einde programma / diner / bbq (optioneel)


Ook bij deze activiteit zorgen onze instructeurs voor enige kennis van uw organisatie om op deze manier een hilarische prijsuitreiking te verzorgen.

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Real-Life Moorddiner

2. De Bitterballen Challenge

3. Masterchef


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Een dag in de onderwereld

v.a. € 34.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid