Reviews

Rabia ( Secretaresse Managementsupport & Service)

Gewoon perfect georganiseerd, een top dag.

Suzanne (NedGraphics B.V.)

Wij hebben een geweldig weekend gehad dankzij Monster Events! Vanaf de startgesprekken, het creatieve meedenken, tot de enthousiaste begeleiders op locatie, de spannende en goed georganiseerde activiteiten, de evaluatie, alles was tiptop geregeld.

Rick (Nike ELC)

Samen met Monster Events hebben we voor onze collega’s een onvergetelijk teamuitje gehad. Alles was top geregeld en de communicatie is top. Aanrader!!!

Ruard (Unilever)

Een spectaculair bedrijfsuitje dat draait om samenwerking en spannende opdrachten!

Marjolein (Facilicom)

Heel erg leuke activiteit om als teambuilding met elkaar te doen en de medewerkers van MonsterEvents zijn allen super enthousiast!

Meer reviews

Ewout (Tankstation Klok Hoogeveen b.v.)

Programma zit heel mooi in elkaar. Ruimte voor eigen inbreng. Teambuilding optima forma. Súper gezellig met elkaar bezig zijn. Spanning en sensatie!!!

Mandy (Gemeente Amsterdam Grond en Ontwikkeling Erfpacht en Uitgifte)

Een geweldig sensationeel leuke middag met heel veel plezier, teambuilding en creativiteit. Echt een aanrader! Iedereen vond het leuk!

Bianca (Melse Wassink)

Het spel zat echt goed in elkaar en de opdrachten waren erg leuk. De videoboodschap is natuurlijk hilarisch. De begeleiders deden alles in overleg en waren flexibel!

Kim (Het kristal)

Het was echt een geweldige dag !

Van Es (De Toekomst)

Een perfect georganiseerd teamuitje, waar teams hard moeten werken (of niet) om de directie terug te winnen. Lachen gegarandeerd!

Elise (Jooren Transporten BV)

Leuke activiteit! Vriendelijke bediening en begeleiders!

Helen (Vanderlande Industries)

Hartstikke leuke dag gehad, de opdrachten waren leuk, ook dat we zelf vragen in konden dienen die betrekking hadden op ons bedrijf. Zo werd het een beetje persoonlijker. Iedereen was tevreden. Hartstikke leuk!

Sharon (Vossius Consultancy)

Wij hebben een super ontspannende en toch ook spannende route gevolgd waarbij we geld moesten verzamelen voor onze ontvoerde collega. Onderweg hebben we hele leuke opdrachten moeten doen die onze creativiteit heeft laten groeien. Mooie route in bosrijke omgeving, leuke opdrachten onderweg!

Nancy (Gemeente Rotterdam/ Directie wijkveiligheid)

Het was zeer gezellig. Het programma heeft ervoor gezorgd dat wij ons doel (verbinding met elkaar) hebben bereikt.
Nagenoeg alle collega's vonden het spel heel erg leuk. Zelf degene die "ontvoerd" werd. Lunch was heel lekker. Kortom was het een zeer goed georganiseerde dag. Heel professioneel en flexibel uitgevoerd.

Kirsten (ISS)

Help de directeur is ontvoerd is Leuk interactief spel! Aanraden om een video vooraf te maken. Originele vragen met de iPad en leuke spellen tussendoor op locaties. Leuk acteerwerk ook.

Maran (Philips)

Wat een top activiteit. Het spel was divers, speels en goed in elkaar gezet. Monsterevents neemt bijna alles uit handen en bezorgd je een zeer leuke, productieve en betaalbare dag! Zeker voor herhaling vatbaar!

Kimberley (Unilever)

Prijs zeer goed en kwaliteit super! Het meest leuke team uitje met activiteit wat wij tot zover gedaan hebben met in de ochtend de mogelijkheid tot een goede meeting.

Aldo (KTBA)

Het spel de directeur is ontvoerd is een interactief spel waarbij in teams een leuke middag te beleven is. Goed voor de teambuilding en prima geschikt voor middelgrote en grotere groepen. Wij hebben een goede dag gehad. Dank je wel voor de goede begeleiding.

Eelco (Notubiz)

Met hulp van Monsterevents hebben MyBit en NotuBiz een erg leuke en nuttige teambuildingsactiviteit gehad. Ervaren instructeurs die echt meedenken!

Desiree (Alfa accountants)

Helemaal goed. Iedereen was tevreden! Het leuke en spontane team van Monsterevents heeft ervoor gezorgd dat wij met ze allen echt een super leuke dag gehad hebben.

Ashwin (ABAB Accountants)

Waren erg leuke activiteiten, alle collega's hebben het er nu nog steeds over. Erg goede ervaring! Spannende sensationele binnenkomst, spel wat anders is dan de normale spellen, de leuke video's / foto's en dan vooral achteraf laten zien. Fantastische activiteit, iedereen wordt fanatiek van de verrassende spellen, leuke video's waarbij de terugkoppeling hilarisch was!

Melanie (ISD BOL)

Een ontzettend originele activiteit, leuke opdrachten en goede begeleiding. Fijn dat jullie dit in twee weken voor ons konden realiseren.

Eelke (Colors World Food)

Heerlijke dag gehad met "Help, de directeur is ontvoerd!" De opdrachten waren relevant voor jong en oud en daardoor deed iedereen van ons bedrijf, tussen de 15 en 60 jaar oud, met veel plezier mee! Dankzij de goede begeleiding en een op maat gemaakt programma van Monsterevents!

Benthe (Toshiba Tec Netherlands)

De activiteit was tot in de puntjes geregeld en er is goed naar onze wensen geluisterd. Fijn om te zien dat de organisatoren een diverse groep aan mensen weet te enthousiasmeren, super gedaan!

Snelders (Montessorischool Nieuwerkerk)

Dit is het juiste teamuitje als je van gezelligheid en plezier houdt in combinatie met een actieve, spannende game!

Hans (Drake & Farrell bv - Apics Flexjobs)

Een live ontvoering voor de ogen van 70 medewerkers, leuke opdrachten, prima begeleiding. Iedereen deed dol enthousiast mee (zelfs de programmeurs). Het weer zat ook wel mee. Was een super dag!

Priscilla (Dura Vermeer)

De goede organisatie en enthousiaste begeleiders i.c.m. de opdrachten en het samenwerken in teams, hebben ervoor gezorgd dat iedereen waanzinnig enthousiast was over het programma!

Esther (Upstairs Traprenovatie)

We hebben de dag ervaren als leuk, origineel en verrassend! Echt goed voor de teambuilding!

van Oorschot (Goois Lyceum)

Een zowel ontspannen als vlotte activiteit waarin iedereen zijn ei kwijt kan! Ideaal voor grotere groepen, plus de mogelijkheid tot veel gezelligheid onderling!

Rosa (Goois Lyceum)

Een vermakelijk spel waarbij de sfeer er door de inval vanaf het begin meteen goed in zit!

Laura (Aqtis Medical)

Middag activiteit was TOP ! goed uitgelegd en enthousiaste jongen. Al met al gezellige, leerzame teambuilding dag !

Rayen (Grond en Ontwikkeling/Gemeente Amsterdam)

Fantastisch begeleid door de medewerkers van Monsterevents. Was een zeer geslaagde dag!

Sophie (particulier)

goede organisatie, enthousiaste ontvoerder, tablets werkten perfect

Twan (Philips)

Een geweldig teambuildingsactiviteit waar nog steeds over word gepraat!

Joline (Oranje Nassau School)

We hebben het ontzettend leuk gehad. Het was echt een feestje!
Jullie heel erg bedankt voor de organisatie! Fijne communicatie!

Claudia (Luchtverkeersleiding Nederland)

Veel verbinding tussen de verschillende groepen (collega's), lekker buiten en samen de opdrachten uitvoeren.

Wendy (OCNH)

Super spannende middag waarbij uitdagende opdrachten uitgevoerd moeten worden om de directeur terug te kunnen krijgen.

John (Waternet)

Het was top en goed geslaagd.

Kirsten (Vechtstede College Weesp)

Superleuke activiteit, heel laagdrempelig en een volledig verzorgde dag. Top.

Bas (Specsavers)

We hebben een leuke en sportieve dag gehad waarin teambuilding centraal stond.

Menno (Duofort)

Erg leuke teamactiviteit die op elke gewenst plek plaats kan vinden.

Erwin (OBS De Zevensprong)

Een zeer veelzijdige, spannende, uitdagende en creatieve activiteit.

De ontvoering van uw directeur!

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Help, de directeur is ontvoerd!
Jouw eigen unieke ontvoeringszaak op maat gemaakt

Gewoon een dag als alle andere. Tenminste, dat denkt je… Tot er een videoboodschap wordt bezorgd. De beelden zijn schokkend en lokken schrikreacties op de werkvloer uit. De directeur - of een jubilaris of collega – is ontvoerd!

Voor de zekerheid: de film wordt van tevoren met de directeur opgenomen.

De werknemers kunnen de directeur vrijkopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te sprokkelen. Zo worden zaken als samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid op de proef gesteld. En doemt die ene vraag op: hoe graag willen jullie  de directeur eigenlijk terug? 

De deelnemers worden onderverdeeld in teams. Met behulp van een iPad moeten de teams punten in de omgeving opzoeken. Bij elk punt vinden ze een nieuwe aanwijzing of een opdracht die ze moeten uitvoeren. Afhankelijk van de gekozen locatie of stad zijn er diverse keuzemogelijkheden binnen het programma. Mogelijke onderdelen tegen meerprijs zijn; het afleggen van een challenge parcours, scherp schieten op daders, een kluis kraken of een sporenonderzoek doen. Een reconstructievideo maken, een geheime aanwijzing zoeken of een compositietekening maken. Je kunt het zo gek niet bedenken. Het gevarieerde programma maakt deze dag tot een onvergetelijk en uniek bedrijfsuitje.

 

Indien gewenst kan de dag worden afgesloten met een onderhandelingsproces. Het team dat gedurende de tocht het meeste losgeld bij elkaar heeft verdiend (en hier hebben ze vaak meer voor over dan alleen goed de opdracht volbrengen) mag gaan onderhandelen met de ontvoerders. Zij staan voor de zware taak dit onderhandelingsproces te leiden om zo hun directeur vrij te kopen. Als dit lukt wordt er natuurlijk geborreld in het gezelschap van de bevrijde directeur. Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van jouw collega's kunt ontdekken.

 

Elk team een iPad

Voor dit programma wordt er gebruik gemaakt van iPad's. Met een iPad per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de leuke en uitdagende video en foto opdrachten uitvoeren. Achteraf sturen wij altijd een volledig album met alle gemaakte video's en foto's. Wij geven je ook de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren (eigen vragen en opdrachten, branding etc.). Kortom, het is een real life bordspel ervaring waarbij je andere teams kunt dwarsbomen met diverse gadgets.


Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 13.30 uur     Ontvangst
• 13.45 uur     Video boodschap wordt gebracht
• 13.50 uur     Indeling teams 
• 17.00 uur     Prijsuitreiking
• 17.15 uur     De overdracht
• 17.30 uur     Optioneel aanvang BBQ/Diner etc..

 


Afhankelijk van het doel van je evenement, de specifieke voorkeuren, het budget en het aantal personen stellen wij een programma op maat voor je samen. Hiermee bieden wij je een compleet ingevulde dag aan. De activiteiten worden zo ingepland, dat de dag op een ontspannende en gezellige manier gevuld kan worden.

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Moorddiner

2. Maffia Night Themafeest

3. Bierproeverij


Wil je een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

De ontvoering van uw directeur!

v.a. € 37.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.