Meest gekozen
Grote groepen

Bedrijfsuitje

Help de directeur is ontvoerd!?

v.a. € 37.50 p.p.
  • 180 minuten
  • Outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 1000 personen

Bedrijfsuitje

Help de directeur is ontvoerd!?

Gewoon een dag als alle andere. Tenminste, dat denk je… Tot er een videoboodschap wordt bezorgd. De beelden zijn schokkend en lokken schrikreacties op de werkvloer uit. De directeur – of een jubilaris of collega – is ontvoerd!

De werknemers kunnen de directeur vrijkopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te sprokkelen. Zaken als samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid worden op de proef gesteld. En doemt die ene vraag op: hoe graag willen jullie de directeur eigenlijk terug?

De deelnemers worden onderverdeeld in teams. Met behulp van een iPad moeten de teams punten in de omgeving gaan opzoeken. Bij elk punt vinden ze een nieuwe aanwijzing of een opdracht die ze moeten uitvoeren. Afhankelijk van de gekozen locatie of stad zijn er diverse keuzemogelijkheden binnen het programma. Mogelijke onderdelen tegen meerprijs zijn; het afleggen van een challenge parcours, scherp schieten op de daders, een kluis kraken of een sporenonderzoek doen, een reconstructie video maken, een geheime aanwijzing zoeken of een compositietekening maken. Je kunt het zo gek niet bedenken. Het gevarieerde programma maakt deze dag tot een onvergetelijk en uniek bedrijfsuitje.

Indien gewenst kan de dag worden afgesloten met een onderhandelingsproces. Het team dat gedurende de tocht het meeste losgeld bij elkaar heeft verdiend (en hier hebben ze vaak meer voor over dan alleen goed de opdracht volbrengen) mag gaan onderhandelen met de ontvoerders.

Zij staan voor de zware taak dit onderhandelingsproces te leiden om zo hun directeur vrij te kopen. Als dit lukt wordt er natuurlijk geborreld in het gezelschap van de bevrijde directeur. Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van jouw collega’s kunt ontdekken.

Elk team een iPad
Voor dit programma wordt er gebruik gemaakt van iPad’s. Met een iPad per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de leuke en uitdagende video en foto opdrachten uitvoeren. Achteraf sturen wij altijd een volledig album met alle gemaakte video’s en foto’s. Wij geven je ook de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren (eigen vragen en opdrachten, branding etc.). Kortom, het is een real life bordspel ervaring waarbij je andere teams kunt dwarsbomen met diverse gadgets.

Afhankelijk van het doel van je evenement, de specifieke voorkeuren, het budget en het aantal personen stellen wij een programma op maat voor je samen. Hiermee bieden wij je een compleet ingevulde dag aan. De activiteiten worden zo ingepland, dat de dag op een ontspannende en gezellige manier gevuld kan worden.

Voor de zekerheid: de film wordt van tevoren met de directeur opgenomen.

Kijk voor andere leuke uitjes ook nog even bij; Sloepen Game Amsterdam, Help we zijn Gehackt of Expeditie Robinson XL.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Rachel (Gemeente Amsterdam)

Creatieve teambuildingmiddag waarbij je op een leuke manier uit je comfort zone wordt gehaald en waarbij je op een grappige manier je collega’s leert kennen: een dag die veel leuke anekdotes oplevert. Dankzij de goede organisatie van Monsterevents hoef je zelf nergens meer naar om te kijken!

Benthe (Toshiba Tec Netherlands)

De activiteit was tot in de puntjes geregeld en er is goed naar onze wensen geluisterd. Fijn om te zien dat de organisatoren een diverse groep aan mensen weet te enthousiasmeren, super gedaan!

Priscilla (Dura Vermeer)

De goede organisatie en enthousiaste begeleiders i.c.m. de opdrachten en het samenwerken in teams, hebben ervoor gezorgd dat iedereen waanzinnig enthousiast was over het programma!

Snelders (Montessorischool Nieuwerkerk)

Dit is het juiste teamuitje als je van gezelligheid en plezier houdt in combinatie met een actieve, spannende game!

Jolanda (Camping Zeeburg)

Een fantastisch geslaagde teambuilding, vol humor, competitie, creativiteit en bovenal heel gezellig!

Mandy (Gemeente Amsterdam Grond en Ontwikkeling Erfpacht en Uitgifte)

Een geweldig sensationeel leuke middag met heel veel plezier, teambuilding en creativiteit. Echt een aanrader! Iedereen vond het leuk!

Twan (Philips)

Een geweldig teambuildingsactiviteit waar nog steeds over word gepraat!

Ramona (Flynth)

Een leuke uitdagende activiteit die goed is voor de teambuilding!

Hans (Drake & Farrell bv - Apics Flexjobs)

Een live ontvoering voor de ogen van 70 medewerkers, leuke opdrachten, prima begeleiding. Iedereen deed dol enthousiast mee (zelfs de programmeurs). Het weer zat ook wel mee. Was een super dag!

Melanie (ISD BOL)

Een ontzettend originele activiteit, leuke opdrachten en goede begeleiding. Fijn dat jullie dit in twee weken voor ons konden realiseren.

Van Es (De Toekomst)

Een perfect georganiseerd teamuitje, waar teams hard moeten werken (of niet) om de directie terug te winnen. Lachen gegarandeerd!

Ruard (Unilever)

Een spectaculair bedrijfsuitje dat draait om samenwerking en spannende opdrachten!

Rosa (Goois Lyceum)

Een vermakelijk spel waarbij de sfeer er door de inval vanaf het begin meteen goed in zit!

Erwin (OBS De Zevensprong)

Een zeer veelzijdige, spannende, uitdagende en creatieve activiteit.

van Oorschot (Goois Lyceum)

Een zowel ontspannen als vlotte activiteit waarin iedereen zijn ei kwijt kan! Ideaal voor grotere groepen, plus de mogelijkheid tot veel gezelligheid onderling!

Danielle (BSA)

Enthousiaste begeleiders, leuke introductie van de Ontvoering en erg geslaagde uitbreiding met de Pubquiz!

Hieba (Werkorganisatie DEAL-gemeenten)

Erg leuk en top geregeld!

Menno (Duofort)

Erg leuke teamactiviteit die op elke gewenst plek plaats kan vinden.

Rayen (Grond en Ontwikkeling/Gemeente Amsterdam)

Fantastisch begeleid door de medewerkers van Monsterevents. Was een zeer geslaagde dag!

Grietje (Groenzorg Norg)

Geweldige dag gehad! Goede begeleiding en goed verhaal. Met de ‘overval’ heel goed rekening gehouden met de ’toestand’ van de aanwezigen!

Rabia (Secretaresse Managementsupport & Service)

Gewoon perfect georganiseerd, een top dag.

Sophie (particulier)

goede organisatie, enthousiaste ontvoerder, tablets werkten perfect

Helen (Vanderlande Industries)

Hartstikke leuke dag gehad, de opdrachten waren leuk, ook dat we zelf vragen in konden dienen die betrekking hadden op ons bedrijf. Zo werd het een beetje persoonlijker. Iedereen was tevreden. Hartstikke leuk!

Marjolein (Facilicom)

Heel erg leuke activiteit om als teambuilding met elkaar te doen en de medewerkers van MonsterEvents zijn allen super enthousiast!

Eelke (Colors World Food)

Heerlijke dag gehad met “Help, de directeur is ontvoerd!” De opdrachten waren relevant voor jong en oud en daardoor deed iedereen van ons bedrijf, tussen de 15 en 60 jaar oud, met veel plezier mee! Dankzij de goede begeleiding en een op maat gemaakt programma van Monsterevents!

Wendy (AMOS)

Hele fijn dag gehad, goed georganiseerd, een aanrader! Het voelde alsof het helemaal op maat gemaakt was!

Desiree (Alfa accountants)

Helemaal goed. Iedereen was tevreden! Het leuke en spontane team van Monsterevents heeft ervoor gezorgd dat wij met ze allen echt een super leuke dag gehad hebben.

Kirsten (ISS)

Help de directeur is ontvoerd is Leuk interactief spel! Aanraden om een video vooraf te maken. Originele vragen met de iPad en leuke spellen tussendoor op locaties. Leuk acteerwerk ook.

Aldo (KTBA)

Het spel de directeur is ontvoerd is een interactief spel waarbij in teams een leuke middag te beleven is. Goed voor de teambuilding en prima geschikt voor middelgrote en grotere groepen. Wij hebben een goede dag gehad. Dank je wel voor de goede begeleiding.

Bianca (Melse Wassink)

Het spel zat echt goed in elkaar en de opdrachten waren erg leuk. De videoboodschap is natuurlijk hilarisch. De begeleiders deden alles in overleg en waren flexibel!

Kim (Het kristal)

Het was echt een geweldige dag !

John (Waternet)

Het was top en goed geslaagd.

Nancy (Gemeente Rotterdam/ Directie wijkveiligheid)

Het was zeer gezellig. Het programma heeft ervoor gezorgd dat wij ons doel (verbinding met elkaar) hebben bereikt.
Nagenoeg alle collega’s vonden het spel heel erg leuk. Zelf degene die “ontvoerd” werd. Lunch was heel lekker. Kortom was het een zeer goed georganiseerde dag. Heel professioneel en flexibel uitgevoerd.

Elise (Jooren Transporten BV)

Leuke activiteit! Vriendelijke bediening en begeleiders!

Eelco (Notubiz)

Met hulp van Monsterevents hebben MyBit en NotuBiz een erg leuke en nuttige teambuildingsactiviteit gehad. Ervaren instructeurs die echt meedenken!

Laura (Aqtis Medical)

Middag activiteit was TOP ! goed uitgelegd en enthousiaste jongen. Al met al gezellige, leerzame teambuilding dag !

Maaike (Beslist.nl)

Origineel en leuk programma!

Kimberley (Unilever)

Prijs zeer goed en kwaliteit super! Het meest leuke team uitje met activiteit wat wij tot zover gedaan hebben met in de ochtend de mogelijkheid tot een goede meeting.

Thijs (Stichting Zet)

Programma werd door alle collega’s met veel enthousiasme en fanatisme ontvangen!

Ewout (Tankstation Klok Hoogeveen b.v.)

Programma zit heel mooi in elkaar. Ruimte voor eigen inbreng. Teambuilding optima forma. Súper gezellig met elkaar bezig zijn. Spanning en sensatie!!!

Rick (Nike ELC)

Samen met Monster Events hebben we voor onze collega’s een onvergetelijk teamuitje gehad. Alles was top geregeld en de communicatie is top. Aanrader!!!

Wendy (OCNH)

Super spannende middag waarbij uitdagende opdrachten uitgevoerd moeten worden om de directeur terug te kunnen krijgen.

Kirsten (Vechtstede College Weesp)

Superleuke activiteit, heel laagdrempelig en een volledig verzorgde dag. Top.

Claudia (Luchtverkeersleiding Nederland)

Veel verbinding tussen de verschillende groepen (collega’s), lekker buiten en samen de opdrachten uitvoeren.

Mekan en Peter (NOC*NSF)

Verrassingseffect, mooi filmpje, humor in de opdrachten die ook gevarieerd waren, ruimte voor eigen meerkeuzevragen, wedstrijdelement, acteurs. Van begin tot einde klopte het gewoon!

Ashwin (ABAB Accountants)

Waren erg leuke activiteiten, alle collega’s hebben het er nu nog steeds over. Erg goede ervaring! Spannende sensationele binnenkomst, spel wat anders is dan de normale spellen, de leuke video’s / foto’s en dan vooral achteraf laten zien. Fantastische activiteit, iedereen wordt fanatiek van de verrassende spellen, leuke video’s waarbij de terugkoppeling hilarisch was!

Maran (Philips)

Wat een top activiteit. Het spel was divers, speels en goed in elkaar gezet. Monsterevents neemt bijna alles uit handen en bezorgd je een zeer leuke, productieve en betaalbare dag! Zeker voor herhaling vatbaar!

Esther (Upstairs Traprenovatie)

We hebben de dag ervaren als leuk, origineel en verrassend! Echt goed voor de teambuilding!

Bas (Specsavers)

We hebben een leuke en sportieve dag gehad waarin teambuilding centraal stond.

Joline (Oranje Nassau School)

We hebben het ontzettend leuk gehad. Het was echt een feestje!
Jullie heel erg bedankt voor de organisatie! Fijne communicatie!

Suzanne (NedGraphics B.V.)

Wij hebben een geweldig weekend gehad dankzij Monster Events! Vanaf de startgesprekken, het creatieve meedenken, tot de enthousiaste begeleiders op locatie, de spannende en goed georganiseerde activiteiten, de evaluatie, alles was tiptop geregeld.

Sharon (Vossius Consultancy)

Wij hebben een super ontspannende en toch ook spannende route gevolgd waarbij we geld moesten verzamelen voor onze ontvoerde collega. Onderweg hebben we hele leuke opdrachten moeten doen die onze creativiteit heeft laten groeien. Mooie route in bosrijke omgeving, leuke opdrachten onderweg!

Frank

Zeer geslaagde dag waarvan de deelnemers alleen maar positief waren! Unieke ervaring!

Hein (VARO Energy Tankstorage BV)

Erg leuke dag gehad met ca. 30 collega’s waar lol hebben met elkaar, en samenwerken de rode draad waren.

Onno (Broadway American Steakhouse)

Gruwelijk mooie dag gehad, Monster Events heeft de zaken goed voor elkaar. De “ontvoerders” waren ook echt geweldig!

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.30 Ontvangst/inval op locatie
13.45 Video boodschap wordt gebracht
14.00 Indeling teams en vertrek teams naar de eerste punten
16.30 De overdracht van de directeur / prijsuitreiking
17.00 Einde programma, mogelijkheid voor afsluitende horeca
18:00 Aanvang Borrel/BBQ/Diner etc. (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy