Leiden

Uw uitje organiseren in de stad Leiden? In de binnenstad staat water centraal. Door de vele singels en grachten heeft Leiden een unieke uitstraling. Samen met familie, vrienden of collega’s beleeft u een uitje om niet te vergeten.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Organiseer uw uitje in Leiden

  In Leiden bent u verzekerd van een uniek uitje. Leiden biedt u een divers aanbod aan mogelijkheden. Of u nu met een grote, kleine, oude of jonge groep komt. Er is voor ieder wat wils.

  Leiden Bedrijfsuitje Straat Sfeer Huis

  In Zuid-Holland is er nog veel meer te beleven. De steden Den Haag, Delft en Rotterdam zijn net als Leiden bijzonder en hebben allemaal een uniek kenmerk.

  Monsterevents biedt u in Leiden:

  • Ervaren gidsen
  • Meer dan 100 verschillende uitjes
  • Binnen- en buiten mogelijkheden
  • Een geheel verzorgd uitje op maat

  Leiden Teambuilding Summer outdoor Uitje

  Niet alleen in Zuid-Holland biedt Monsterevents u de mogelijkheid een uitje te organiseren. Ook in Noord-Holland, Zeeland en Utrecht kunt u terecht met uw gezelschap.

  Drie top uitjes in Leiden

  Alle mogelijkheden kunt u hiernaast bekijken en vergelijken. Hier vind u het gehele aanbod aan uitjes die Monsterevents aanbiedt in Leiden.

  iPad City Challenge in Leiden

  Ontdek Leiden zoals u dat nog nooit heeft gedaan. Door middel van raadsels en oprdrachten verkent u de stad op een unieke manier. Welke team is het beste?

  iPad City Challenge Leiden Bedrijfsuitje Stadsspel Outdoor actief uitje

  Escape Room in Leiden

  Weet u optijd de kamer te verlaten? Door middel van raadsels kunt u de kamer onstappen. Tik tok, jullie hebben maar een gelimiteerde tijd…

  Escape Room Leiden Bedrijfsuitje Actief Indoor Uitje

  Aqua Challenge in Leiden

  Water kenmerkt Leiden. Het uitje Aqua Challenge heeft hier alles mee te maken. In een uitdagende competitie verplaatsen verschillende teams water met een zelf gerealiseerd stelsel van aquaducten, waterleidingen, reservoirs, pompen, kranen en afsluiters. Door de opzet van Aqua Challenge worden de deelnemers aangezet tot projectmatig werken, creatief denken en helder communiceren.

  Aqua Challenge Leiden

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio