Veelgestelde vragen


Hoe groot moet onze groep zijn voor een personeelsuitje?
U kunt bij ons terecht voor een personeelsuitje met groepen vanaf 10 personen. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?
Absoluut. U kunt bij ons al personeelsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!


Wij willen graag een personeelsuitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?
Dat kan zeker. Vanzelfsprekend zijn niet alle personeelsuitjes geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


Hebben jullie ook personeelsuitjes met teambuilding?

Jazeker, veel van onze personeelsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze uitjes zijn gericht op het verbeteren van de sfeer en communicatie in het team. Tevens wordt er nadruk gelegd op samenwerking. Neem eens een kijkje tussen onze teambuildinguitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.

Personeelsuitje Leiden

Tijdens uw personeelsuitje samen met uw collega’s Leiden ontdekken? Monsterevents verzekerd u dat er veel te ontdekken is in Leiden. De stad heeft een rijke historie, veel musea, theaters en winkels. De binnenstad van Leiden is gezellig en er is overal wel een restaurantje of café waar er heerlijk gegeten en gedronken kan worden.

Lees meer

Leiden de ontdekkingsstad

Tijdens uw personeelsdag kunt u Leiden ontdekken vanaf het water. Maar ook te voet of op de fiets heeft Leiden heel veel moois te bieden. Via een App wordt u langs alle hoogtepunten van Leiden geleid. Ook is er op culinair gebied genoeg te beleven in Leiden. Kies voor een kookworkshop of geniet samen met uw collega’s van een drie gangen diner. Om het diner wat spannender te maken heeft Monsterevents een aantal dinerspellen voor jullie personeelsuitje.
Ook heeft de stad Leiden verschillende muurgedichten verspreid door de stad. Een van onze gidsen leidt u graag langs een twintigtal van deze gedichten. Nieuwsgierig naar meer? Er zijn in totaal 101 muurgedichten te vinden in Leiden.

 

Wij helpen u graag bij het vinden van uw personeelsuitje in Leiden. Een van onze medewerkers maakt graag een dagprogramma op maat voor u.

Getoond 1–50 van 1541234