Personeelsuitje Zaandam

Uw personeelsuitje in de Zaanstreek? Monsterevents helpt u graag bij het organiseren. Zaandam staat bekend om haar culturele kenmerken zoals de Zaanse huisjes en molens. Deze huisjes zijn prachtig om te zien. Rood, blauw, groen. Het is net een schilderij. Voor een uniek personeelsuitje bent u in Zaandam aan het goede adres.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Door heel Nederland

  Monsterevents organiseert personeelsuitjes door heel Nederland. Wil je een personeelsuitje organiseren in Den Haag? Of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland zoals Drenthe, Overijssel, Brabant of Utrecht wij regelen het graag voor je.

  Personeelsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt personeelsuitje voor je bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het personeelsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het personeelsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Top 5 personeelsuitjes

  Om je een klein beetje te helpen bij de keuze voor een geschikt personeelsuitje, vind je hier de top 5 personeelsuitjes.

   1. Sloepen Game Amsterdam
    De Sloepen Game is een spannende competitie waarbij samenwerking centraal staat. Je vaart in een eigen privésloep met je collega’s of vrienden als bemanning. Je leert op unieke wijze kennis maken met Amsterdam vanaf het water.
   2. 4×4 Offroad Adventure
    Een uitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven.
   3. Zeilen op echte racers
    Enorme zeilen, lijnen zo sterk als staalkabels, de wind door je haren, stuurwiel in de handen: een echte zeilwedstrijd op het IJsselmeer.
   4. GPS City Battle
    Een competitief en interactief spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen, lef en gezond verstand. Overwin samen met het team de hindernissen en uitdagingen die jullie tijdens het spel tegenkomen.
   5. Ultieme Beachdag
    Ga de competitie met elkaar aan tijdens een sportieve en actieve dag op het strand. Samen met je team ondergaan jullie diverse leuke, uitdagende en semi-sportieve strandactiviteiten of diverse workshops naar keuze.

  De juiste datum kiezen

  Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk collega’s meegaan naar het personeelsuitje, is het belangrijk om een geschikte datum te prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen voor. Zo kun je een datumprikker gebruiken of een WhatsApp-groep aanmaken.

  Uit onderzoek is gebleken dat het deelname percentage aan personeelsuitjes tegen de 100% is wanneer deze op een werkdag plaatsvinden.

  De leukste plekjes in Zaandam

  Azisa

  Een sfeervolle en hippe fusion restaurant in het centrum van Zaandam. Geniet van de Chinese, Japanse en Thaise keuken na een gezellige workshop met uw vrienden!

  De Koperen Bel

  In hartje Zaandam zit deze heerlijke Franse restaurant. Al sinds 1976 hoort deze restaurant thuis in de Zaanstreek. Dus kom genieten van de Franse keuken tijdens uw bedrijfsuitje!

  Irodion

  Heerlijk genieten van de Griekse keuken in Zaandam. Na een teambuildingsuitje lekker relaxen en tafelen met de mediterraanse keuken!

  Manzo’s Bar Bistro

  In het centrum van Zaandam ligt deze knusse bistro. Geniet van heerlijke BBQ en grill gerechten na uw personeelsuitje in Zaandam. Of ga lekker borrelen na een workshop.

  Tokyoto

  Geniet van de Japanse keuken bij Tokyoto. Een hippe restaurant waar u kunt genieten van echte sushi en Japanse grill gerechten na uw bedrijfsuitje in Zaandam.

  Personeelsuitje organiseren bij Monsterevents

  • Grootste aanbod personeelsuitjes in Nederland
  • Voor groepen van 10 tot meer dan 1000 personen
  • Vanaf € 14,50 p.p.

  Uitjes in Zaandam

  Zaandam heeft vele uitjes te bieden. Van een leuke rondleiding tot aan een heerlijke culinair uitje. Ontdek het allemaal zelf met Monsterevents!

  In Noord-Holland biedt Monsterevents ook uitjes aan in onder andere Haarlem, Amsterdam en Alkmaar.

  In Zaandam bieden wij u het volgende aan:

  • – Meer dan 100+ uitjes
  • – Uw persoonlijke event planner
  • – Indoor en outdoor activiteiten
  • – Geen wens is te gek!

  Liever een uitje in een andere stad? Dat kan! Monsterevents biedt uitjes aan in heel Nederland. Wat dacht u van Leiden, Den Haag of Utrecht.

  Top 3 uitjes in Zaandam

  Bob Ross in Zaandam

  Kent u Bob Ross nog met zijn bekende landschappen schilderijen? U kunt nu net als Bob Ross een mooi schilderij schilderen. Een echte Bob Ross schilder zijn is makkelijker dan u denkt!

  The Phone in Zaandam

  Tijdens The Phone wordt uw team op de proef gesteld. Zowel mentale als fysieke kracht is nodig om de antwoorden te vinden op de vragen en om alle opdrachten goed te kunnen uitvoeren. Een leuke, actieve stadsspel!

  Kookworkshop in Zaandam

  Heeft u een passie voor koken of wilt u eens iets anders leren bereiden dan aardappels, vlees en groenten? Dan is onze Kookworkshop perfect voor u! Een leerzame, gezellige maar vooral heerlijke workshop!

  Personeelsuitje in Zaandam

  Kiest u voor een stadswandeling langs verschillende kerken zoals De Sint-Bonifatiuskerk, De Oostzijderkerk of De Evangelisch-Lutherse Kerk. Of kiest u voor een workshop in één van de vele restaurants. Wat dacht u van een cocktail workshop?

  Ook kunt u samen met uw personeel één van de musea bezoeken. Het Verkade museum, Het Zaans Museum of Het Tsaar Peterhuisje zijn leuk om tijdens uw personeelsuitje te bezoeken. Houdt uw personeel van natuur? Dan kunt u kiezen voor een wandeling of spel door de vijf parken van Zaandam.

  Wij helpen u graag bij het vinden van uw personeelsuitje in Zaandam. Ontdek de Zaanstreek samen met uw collega’s.

  Vijf feitjes over Zaandam

  1. De rapper Ali B is geboren in Zaandam.

  2. In 1971 opende de eerste Europese McDonald’s in Zaandam.

  3. In 1871 logeerde en schilderde de Franse kunstschilder Claude Monet in Zaandam.

  4. Galgenzagers is de bijnaam van Zaandammers.

  5. In 2013 is Zaandam uitgeroepen tot Beste Binnenstad van 2013-2015.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio