Personeelsuitje Dordrecht

Dordrecht is een stad met een bruisend centrum. De stad leent zich voor verschillende personeelsuitjes. Van stadswandeling tot stadsspel en van solex tochten tot dinerspellen. Het hoge sfeergehalte in het centrum van de stad zorgt voor veel gezelligheid tijdens uw personeelsuitje.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Door heel Nederland

  Monsterevents organiseert personeelsuitjes door heel Nederland. Wil je een personeelsuitje organiseren in Den Haag? Of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland zoals Drenthe, Overijssel, Brabant of Utrecht wij regelen het graag voor je.

  Personeelsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt personeelsuitje voor je bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het personeelsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het personeelsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Top 5 personeelsuitjes

  Om je een klein beetje te helpen bij de keuze voor een geschikt personeelsuitje, vind je hier de top 5 personeelsuitjes.

   1. Sloepen Game Amsterdam
    De Sloepen Game is een spannende competitie waarbij samenwerking centraal staat. Je vaart in een eigen privésloep met je collega’s of vrienden als bemanning. Je leert op unieke wijze kennis maken met Amsterdam vanaf het water.
   2. 4×4 Offroad Adventure
    Een uitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven.
   3. Zeilen op echte racers
    Enorme zeilen, lijnen zo sterk als staalkabels, de wind door je haren, stuurwiel in de handen: een echte zeilwedstrijd op het IJsselmeer.
   4. GPS City Battle
    Een competitief en interactief spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen, lef en gezond verstand. Overwin samen met het team de hindernissen en uitdagingen die jullie tijdens het spel tegenkomen.
   5. Ultieme Beachdag
    Ga de competitie met elkaar aan tijdens een sportieve en actieve dag op het strand. Samen met je team ondergaan jullie diverse leuke, uitdagende en semi-sportieve strandactiviteiten of diverse workshops naar keuze.

  De juiste datum kiezen

  Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk collega’s meegaan naar het personeelsuitje, is het belangrijk om een geschikte datum te prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen voor. Zo kun je een datumprikker gebruiken of een WhatsApp-groep aanmaken.

  Uit onderzoek is gebleken dat het deelname percentage aan personeelsuitjes tegen de 100% is wanneer deze op een werkdag plaatsvinden.

  De leukste plekjes in Dordrecht

  Merz

  Geniet van de wereldkeuken bij dit sfeervolle restaurant in de haven van Dordrecht. Lekker borrelen na jullie teambuildingsuitje of dineren? Dat kan bij Merz!

  Dordts Genoegen

  In hartje Dordrecht kunt u lekker relaxen in dit gezellige eetcafé. Proef internationale gerechten en drankjes na uw bedrijfsuitje.

  BRUT Food & Wine Bar

  Een sfeervolle restaurant dat een Europees menu serveert. Geniet van de mediteraanse keuken met een overheerlijk wijntje of biertje na uw personeelsuijte. BRUT is bekrood met het certificaat van uitmuntedheid van Tripadvisor.

  De Stroper

  Een heerlijke Europese vis restaurant. Geniet van zeevruchten met uw collega’s tijdens uw bedrijfsuitje in Dordrecht. De Stroper staat in de Michelin Gids 2016!

  Post

  Heerlijk Europees eten bij Post in Dordrecht. Proef de mediteraanse passie na uw teambuilding bij Post, een echt Dordts restaurant.

  Personeelsuitje organiseren bij Monsterevents

  • Grootste aanbod personeelsuitjes in Nederland
  • Voor groepen van 10 tot meer dan 1000 personen
  • Vanaf € 14,50 p.p.

  Beleef Dordrecht

  Bent u benieuwd naar de vele monumenten die Dordrecht bezit of bezoekt u liever de Ark van Noach? Het Dordrechts museum is ook zeker de moeite waard om langs te gaan evenals het Huis van Gijn.

  Door een stadsspel zoals Ik hou van Holland ontdekt u al het moois dat Dordrecht u te bieden heeft. Ook kunt u tijdens uw personeelsuitje een rondvaart maken, een workshop volgen, of genieten van een drie gangen diner met een leuke dinerspel.

  Als u op zoek bent naar een personeelsuitje in Dordrecht, dan helpt Monsterevents u graag verder. Wij horen graag u wensen en gaan direct aan de slag met het opstellen van een programma voor uw personeelsuitje.

  Dordtse Weetjes

  1. De kunstschilder Aelbert Cuyp en de bioloog Freek Vonk zijn geboren in Dordrecht.

  2. Dordrecht is een eiland.

  3. De bijnaam voor Dordtenaren zijn Schapekoppen.

  4. Dordrecht heeft bijna 900 rijksmonumenten!

  5. In Zuid-Afrika is er ook een plaatsje Dordrecht.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen


  Hoe groot moet onze groep zijn voor een personeelsuitje?
  U kunt bij ons terecht voor een personeelsuitje met groepen vanaf 10 personen. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?
  Absoluut. U kunt bij ons al personeelsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!

  Wij willen graag een personeelsuitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?
  Dat kan zeker. Vanzelfsprekend zijn niet alle personeelsuitjes geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


  Hebben jullie ook personeelsuitjes met teambuilding?

  Jazeker, veel van onze personeelsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze uitjes zijn gericht op het verbeteren van de sfeer en communicatie in het team. Tevens wordt er nadruk gelegd op samenwerking. Neem eens een kijkje tussen onze teambuildinguitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.