Reviews

Alissa (Logius, BZK)

Het was een leerzame, actieve maar ook een gezellige dag!

Jolanda (Bedrijfsuitje)

Zeer gedreven begeleider, veel kennis en leuk om iets anders te doen dan het geijkte.

Historische Zwaardkunsten & Stage Combat

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Game Of Thrones: Zwaardvecht-workshop

De Zwaardvecht-workshop is een echte teambuilding activiteit. Ga in tweetallen aan de slag en leer alle ins en outs van het zwaardvechten van onze internationaal bekende zwaardmeester Mishael Lopes Cardozo, expert in Middeleeuwse vechtkunsten en acteur in o.a. Game Of Thrones.

 

Bedrijfsuitje, teambuilding, personeelsdag of een jubileumuitje? Met de zwaardvecht-workshop hebben jullie het ultieme teambuilding uitje. Vorm samen met uw collega’s, vrienden of familieleden een echt team door middel van het krachtige zwaardvechten.

 

De Middeleeuwse belevenis

De Middeleeuwen, een tijd van zwaarden, kastelen, ridders, ruiters en duellen. Dit is je kans om deze tijd te ervaren alsof jezelf op de set van Game of Thrones rondloopt. Voel je als Jon Snow, Jamie Lannister, Arya Stark of Brienne of Tarth. Ga in tweetallen een spannend duel aan en kruis de degens. Één voor allen en allen voor één!

 

Deze workshop wordt gegeven door Mishael Lopes Cardozo, een internationaal bekend zwaardmeester, expert in Middeleeuwse vechtkunsten en acteur. Na Carice van Houten en Michiel Huisman is Mishael de derde Nederlander die een rol speelt in de wereldberoemde HBO-hitserie Game Of Thrones. Hij stond op de set met Tyrion Lannister en Lord Varys. Mishael Lopes Cardozo is verheven in de Hall of Fame voor Martial Arts en is officieel geridderd voor zijn bijdrage in de reconstructie van de Historical European Martial Arts.

Daarnaast leerde hij een deel van de cast van de serie zijn befaamde zwaardvecht technieken. Deze zwaardmeester leert je de échte Middeleeuwse zwaardvecht technieken om jouw jonkvrouw of jonkheer en kasteel te kunnen veroveren en beschermen.

 

Wat ga je leren?

Na een  uitgebreide uitleg over de technieken die echt op het Middeleeuwse slagveld gebruikt werden, nemen jullie het in tweetallen tegen elkaar op. Jullie krijgen uitleg over wapens die in de Middeleeuwen gebruikt werden, zoals de Goedendag, de Speer, de Lans en de Vlegel. Ga met elkaar het duel aan en leer aanval- en verdedigingstechnieken als “de Ploeg” en “de Os”. Deze technieken werden in de Middeleeuwen door ridders toegepast. Je gaat zelf vechten met een “waster”. Dit is een accuraat houten of nylon kopie van een echt zwaard uit deze mystieke periode. Hiermee leer je de gevechtshandelingen die gebruikt werden door de legendarische 14e Eeuwse vechtmeester Johannus Liechtenauer. Zo krijg je de kans om echte zwaarden en messen te bekijken en deze vast te houden.

 

Maak kennis met Middeleeuwse wapens en de toepassingen daarvan! Je wordt geïntroduceerd in de oud Europese krijgskunsten zoals deze daadwerkelijk werden beoefend in de 15e Eeuw. Een tijd waarbij wapens beslisten over leven of dood.

 

Uw uitje op maat
Zoals gezegd kan het teamuitje Zwaardvechten volledig aan uw team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als de tijden of het aantal deelnemers.

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 14.00 uur      Ontvangst met overheerlijke lunch (optioneel)

• 15.00 uur      Ontvangst met een drankje naar keuze (optioneel)

• 15.15 uur      Start Zwaardvecht-workshop

• 16.15 uur      Einde workshop

• 16.15 uur      Aansluitend borrel uurtje (optioneel)

• 18.00 uur      Aansluitend diner/avondprogramma (optioneel)

 

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.


Optionele toevoegingen aan het programma

Vergaderen, Lunch, Diner, Grill, BBQ, High Tea

 

Top 3 combinatie met andere programma’s

1.     Expeditie Robinson XL

2.     De Ultieme Stranddag

3.     Jongens tegen de Meisjes


Wilt u een arrangement boeken in AmsterdamHaarlemAlkmaarZaandamUtrechtAmersfoortLelystadAlmereDen HaagDelftLeidenRotterdamDordrechtBreda,TilburgEindhovenDen BoschMiddelburgNijmegenArnhemApeldoornAssenEmmenEnschedeZwolle,

LeeuwardenGroningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Historische Zwaardkunsten & Stage Combat

v.a. € 32.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.