Personeelsuitje Zwolle

Ontdek Zwolle tijdens u personeelsuitje en zie wat voor historische en sfeervolle binnenstad zij heeft. In de stad is er genoeg te beleven door veel verschillende bezienswaardigheden, gezellige restaurantjes, cafés en theaters. In Zwolle is er zoveel te zien en te beleven dat eigenlijk één dag Zwolle niet genoeg is!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Door heel Nederland

  Monsterevents organiseert personeelsuitjes door heel Nederland. Wil je een personeelsuitje organiseren in Den Haag? Of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland zoals Drenthe, Overijssel, Brabant of Utrecht wij regelen het graag voor je.

  Personeelsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt personeelsuitje voor je bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het personeelsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het personeelsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Top 5 personeelsuitjes

  Om je een klein beetje te helpen bij de keuze voor een geschikt personeelsuitje, vind je hier de top 5 personeelsuitjes.

   1. Sloepen Game Amsterdam
    De Sloepen Game is een spannende competitie waarbij samenwerking centraal staat. Je vaart in een eigen privésloep met je collega’s of vrienden als bemanning. Je leert op unieke wijze kennis maken met Amsterdam vanaf het water.
   2. 4×4 Offroad Adventure
    Een uitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven.
   3. Zeilen op echte racers
    Enorme zeilen, lijnen zo sterk als staalkabels, de wind door je haren, stuurwiel in de handen: een echte zeilwedstrijd op het IJsselmeer.
   4. GPS City Battle
    Een competitief en interactief spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen, lef en gezond verstand. Overwin samen met het team de hindernissen en uitdagingen die jullie tijdens het spel tegenkomen.
   5. Ultieme Beachdag
    Ga de competitie met elkaar aan tijdens een sportieve en actieve dag op het strand. Samen met je team ondergaan jullie diverse leuke, uitdagende en semi-sportieve strandactiviteiten of diverse workshops naar keuze.

  De juiste datum kiezen

  Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk collega’s meegaan naar het personeelsuitje, is het belangrijk om een geschikte datum te prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen voor. Zo kun je een datumprikker gebruiken of een WhatsApp-groep aanmaken.

  Uit onderzoek is gebleken dat het deelname percentage aan personeelsuitjes tegen de 100% is wanneer deze op een werkdag plaatsvinden.

  De leukste plekjes in Zwolle

  Bistro de Buik van Parijs

  Een knusse bistro in de Franse stijl aan de rand van het centrum van Zwolle. Geniet van de Franse keuken met uw collega’s, binnen in het restaurant of buiten op het terras met een heerlijk wijntje na een bedrijfsuitje.

  Vaca Negra

  Een heerlijke en authentieke Argentijnse restaurant. Geniet van de perfecte steak gemaakt op houtskool. Een gezellig steak en grill restaurant in Zwolle! Bent u geen steak liefhebber? Geen zorgen, na uw teambuilding kunt u hier ook genieten van andere Argentijnse gerechten.

  ZòXander

  Een werelds restaurant in het centrum van Zwolle. Geniet van overheerlijke gerechten van over heel de wereld met uw collega’s. ZòXander heeft het certificaat van uitmuntendheid Tripadvisor 2016. Dus geniet van uitmuntende gerechten na met uw bedrijfsuitje.

  Gelagkamer Hoogh

  In hartje Zwolle ligt dit gezellige Europese restaurant. Geniet van een heerlijke hapje en drankje tijdens uw groepsuitje in de oude herberg van Zwolle. Een restaurant in een pand vol rijke historie.

  Os en Peper

  Een restaurant waarbij de klant de ster is. Geniet van de Franse keuken dicht bij de Peperbus met uw bedrijfsuitje. Os en Peper staat op de tweede plaats van Iens top 10. Dus geniet van een heerlijk culinair hapje en drankje in Zwolle!

  Personeelsuitje organiseren bij Monsterevents

  • Grootste aanbod personeelsuitjes in Nederland
  • Voor groepen van 10 tot meer dan 1000 personen
  • Vanaf € 14,50 p.p.

  Prachtige stad Zwolle

  Bent u in voor een cultureel personeelsuitje? Geniet samen met uw personeel van het mooie Zwolle en wandel door de stad en bezoek een gezellig restaurantje. U zult versteld staan van de heerlijke gerechten op de kaart. Wandel daarna langs de musea die Zwolle heeft en neem een kijkje in Stedelijke Museum Zwolle, Zwolse Theaters en Filmtheater Fraterhuis of bezoek de Museum de Fundatie.

  Wilt u liever een actief, sportief, avontuurlijk of een culinair personeelsuitje. Wat dacht u van een heerlijke en leuke cocktail workshop? Heeft u een idee voor uw personeelsuitje? Organiseer samen met Monsterevents een personeelsuitje die niemand snel zult vergeten.

  Vijf Zwolse feitjes

  1. De Nederlandse zanger en schilder Herman Brood is geboren in Zwolle.

  2. Een spotnaam voor de Zwollenaren is blauwvingers.

  3. De meest duurzame IKEA winkel ligt in Zwolle.

  4. Zwolle werd verkozen tot de groenste stad van Europa in 2006

  5. Tijdens carnaval heet Zwolle Sassendonk

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio