Personeelsuitje Maastricht

Wilt u een sportief en bourgondisch bedrijfsuitje?  Maastricht heeft het allemaal. Maastricht is de hoofdstad van provincie Limburg en het is de tweede monumentenstad van Nederland!  In verschillende straten van Maastricht zijn nog steeds sporen te vinden van de Romeinse vesting, garnizoensstad als als vroege industriestad.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Door heel Nederland

  Monsterevents organiseert personeelsuitjes door heel Nederland. Wil je een personeelsuitje organiseren in Den Haag? Of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland zoals Drenthe, Overijssel, Brabant of Utrecht wij regelen het graag voor je.

  Personeelsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt personeelsuitje voor je bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het personeelsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het personeelsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Top 5 personeelsuitjes

  Om je een klein beetje te helpen bij de keuze voor een geschikt personeelsuitje, vind je hier de top 5 personeelsuitjes.

   1. Sloepen Game Amsterdam
    De Sloepen Game is een spannende competitie waarbij samenwerking centraal staat. Je vaart in een eigen privésloep met je collega’s of vrienden als bemanning. Je leert op unieke wijze kennis maken met Amsterdam vanaf het water.
   2. 4×4 Offroad Adventure
    Een uitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven.
   3. Zeilen op echte racers
    Enorme zeilen, lijnen zo sterk als staalkabels, de wind door je haren, stuurwiel in de handen: een echte zeilwedstrijd op het IJsselmeer.
   4. GPS City Battle
    Een competitief en interactief spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen, lef en gezond verstand. Overwin samen met het team de hindernissen en uitdagingen die jullie tijdens het spel tegenkomen.
   5. Ultieme Beachdag
    Ga de competitie met elkaar aan tijdens een sportieve en actieve dag op het strand. Samen met je team ondergaan jullie diverse leuke, uitdagende en semi-sportieve strandactiviteiten of diverse workshops naar keuze.

  De juiste datum kiezen

  Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk collega’s meegaan naar het personeelsuitje, is het belangrijk om een geschikte datum te prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen voor. Zo kun je een datumprikker gebruiken of een WhatsApp-groep aanmaken.

  Uit onderzoek is gebleken dat het deelname percentage aan personeelsuitjes tegen de 100% is wanneer deze op een werkdag plaatsvinden.

  De leukste plekjes van Maastricht

  Stadscafé LURE

  Wie de charme van Maastricht wil leren kennen moet haar zoeken op snijpunten van het verleden en het heden. Stadscafé LURE past in die zoektocht. Het oude stadscafé ligt, ingebed, in het verleden van de stad met haar rijke historie en haar tradities.

  Afbeeldingsresultaat voor stadscafe lure maastricht

  Grand Café D`n Ingel

  Een eerlijke keuken, waarin het seizoen en regionale producten de boventoon voeren: dat is D’n Ingel. Onder de Maastrichtenaren geniet het grand café een goede reputatie en ook bij toeristen staat het op de kaart. Ideaal om te combineren met uw uitje in Maastricht.

  Afbeeldingsresultaat voor grand cafe d'n ingel maastricht

  Den Ouden Vogelstruys

  Een lekker hapje eten in de huiskamer van Maastricht? Dat doe je bij Den Ouden Vogelstruys. Ook al is deze huiskamer in vierkante meters erg klein, er is verbazingwekkend altijd genoeg plaats voor welke partij dan ook.

  Brasserie Bon Homme

  Geniet van het uitzicht over de Maas en van de bourgondische sfeer. Drink een heerlijk kopje koffie terwijl u uitkijkt over de Maas, of geniet met uw collega’s of vrienden van de verrassende menu’s geserveerd door onze enthousiaste medewerkers.

  Café Clinic

  CafeCliniq.com is gevestigd in de pittoreske Platielstraat midden in het centrum van Maastricht. Op 5 minuten loopafstand van de Markt en Het Vrijthof. De ongedwongen, pretentieloze sfeer zorgt ervoor dat iedereen, van jong tot oud, er zich op zijn gemak voelt.

  Afbeeldingsresultaat voor cafe cliniq Maastricht

  Personeelsuitje organiseren bij Monsterevents

  • Grootste aanbod personeelsuitjes in Nederland
  • Voor groepen van 10 tot meer dan 1000 personen
  • Vanaf € 14,50 p.p.

  Bourgondisch uitje in Maastricht

  In Maastricht ziet u de hipste winkels, historische panden en u kunt de mooiste grotten bezoeken.. Terrassen vol gezelligheid, grote wijngaarden, heerlijke bourgondische menukaarten en nog veel meer. Dit allemaal samen in één stad! Het is niet alleen een stad van romantisch een weekendje weg, een dagje shoppen of voor de carnaval, maar juist ook super geschikt voor uw personeelsuitje!

  Personeelsuitje Maastricht Terras Avond Uit

  Ontdek Maastricht met een interactief stadsspel of een solex tour. Ook kunt u tussen een drie gangen menu een spel spelen zoals Wie is de Mol dinerspel, Ik Hou van Holland dinerspel of Wie of wat ben ik!? Kortom Maastricht is een stad die aan al uw wensen voldoet.

  Ik hou van Holland Dinerspel Maastricht Personeelsuitje

  Is uw bedrijf gevestigd in Maastricht of heeft u altijd al eens naar Maastricht willen ontdekken samen met uw personeel? Waar wacht u op? Neem snel een kijkje hiernaast op de pagina en organiseer een super leuk personeelsuitje!

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen

   

  Hoe groot moet onze groep zijn voor een personeelsuitje?
  U kunt bij ons terecht voor een personeelsuitje met groepen vanaf 10 personen. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?
  Absoluut. U kunt bij ons al personeelsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!

  Wij willen graag een personeelsuitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?
  Dat kan zeker. Vanzelfsprekend zijn niet alle personeelsuitjes geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


  Hebben jullie ook personeelsuitjes met teambuilding?

  Jazeker, veel van onze personeelsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze uitjes zijn gericht op het verbeteren van de sfeer en communicatie in het team. Tevens wordt er nadruk gelegd op samenwerking. Neem eens een kijkje tussen onze teambuildinguitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.