Reviews

Claudia (VSNNV)

Erg leuk, iedereen was enthousiast!

Lisette (Whyz)

We hebben met ons Team van Whyz een zeer leuke avond gehad met het Ontmasker de Mol dinerspel. We hebben genoten van de afwisseling van het eten en van het spel. De acteur die erbij was deed het ook erg goed, hij wist ons de juiste aandacht te geven en hij articuleerde goed en praatte hard.

Laura (PostNL)

Het programma was goed in elkaar gezet, het eten en de spellen wisselde elkaar goed af! Een spannend en afwisselend spel waar ineens niemand meer te vertrouwen was.

Suzanne (MRI Centrum)

Wij hebben als bedrijfsuitje het 'Ontmasker de mol' spel gespeeld, terwijl we dineerden. We hebben ontzettend gelachen tijdens het spelen daarvan en daarover nog flink nagepraat.

Elise (Gem Zeist)

Hilarisch! In te vullen zoals je het zelf zou willen/kunnen, niet al te moeilijk gedoe, gewoon leuk!

Meer reviews

Ilona (Euronext)

We hebben een erg gezellige avond waarbij we veel hebben gelachen

Angelique (Rabobank)

"Activiteit aan tafel waardoor iedereen betrokken is.
Onze eventplanner heeft haar best gedaan om dit voor ons mogelijk te maken. Bedankt hiervoor."

Ontmasker de Mol aan tafel... !? - Dinerspel

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Ontmasker de Mol aan tafel... !? - Dinerspel


De meest betrouwbare personen binnen jouw afdeling of groep zijn vanavond stuk voor stuk verdacht. Het is niet te voorspellen vanavond, of kan jij dat wel? Je bent alleen zeker van jouw eigen rol vanavond… ben jij de Mol?! Weet jij de Mol te ontmaskeren? Wie van jouw collega’s kan je nog vertrouwen?

 

Het nieuwste dinerspel, waarbij teams aan tafel elkaar proberen af te troeven door middel van list en bedrog. Hoogmoed, afgunst, dubbelspel en wantrouwen wisselen elkaar in rap tempo af tijdens dit dinerspel. Het heerlijke 3 gangen diner is het enige waar je zonder wantrouwen van kunt genieten. Vanavond ben je gescheiden van bed en brood. De helft van jouw collega’s zijn jouw tegenstanders aan de overkant van de tafel. De teams proberen, tijdens de diverse opdrachten, hun collega’s & vrienden verdachte acties te ontlokken om zo doende het spel te kunnen winnen.

 

Hoe kom je erachter wie de Mol is en hoe zet je hem buiten spel? Bij Ontmasker de Mol aan tafel zijn de teams vooraf bekend en de mollen zijn door ons persoonlijk ingelicht over het verloop van de avond. Onze acteur kent alle details en natuurlijk de mollen. De opzet van het dinerspel wordt door de acteur ontvouwen. Streng doch rechtvaardig worden de regels uitgelegd. Het is een spel dat op het scherpst van de snede wordt gespeeld.

 

No mercy is het credo! Elimineer jij de mol in jouw team?

Om een idee te krijgen hoe jouw eigen Ontmasker de Mol dinerspel eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld programma:


Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 18.00 uur     Ontvangst/Uitleg 
• 18.30 uur     Spelonderdeel 1 
• 19.00 uur     Voorgerecht 
• 19.15 uur     Spelonderdeel 2 
• 19.45 uur     Hoofdgerecht 
• 20.15 uur     Spelonderdeel 3 
• 20.45 uur     Dessert 
• 21.15 uur     Einde 

Dit dinerspel is ook te boeken als stadsspel Ontmasker de Mol...!? Stadsspel. Jij vraagt wij draaien!


Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Le Tour de Eend

2. Help, we zijn Gehacked!

3. Improvisatie Workshop


Wil jij een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Ontmasker de Mol aan tafel... !? - Dinerspel

v.a. € 55.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.