Bedrijfsuitje Amsterdam

Amsterdam is een van de bekendste hoofdsteden ter wereld en beroemd door al het moois wat de stad te bieden heeft. Je vindt er het Anne Frank Huis, het Museumplein met het Rijksmuseum met de Rembrandt’s Nachtwacht, het Van Gogh Museum met Van Gogh Zonnebloemen en het Stedelijk Museum. Dit zijn slechts enkele van de honderden toeristische attracties die Amsterdam rijk is. Naast de musea vind je er de Heineken Experience en het prachtige Vondelpark.

Middenin de stad ligt de Dam met daarop het Koninklijk paleis, de Nieuwe Kerk en Madame Tussaud’s. Amsterdam heeft ook de mooiste grachtengordel ter wereld en de bekende Wallen ook wel bekend als het Red Light District. De oude binnenstad heeft biedt naast de grachten ook een thuis aan andere bekende stadsdelen als de Jordaan en de Pijp. Monsterevents heeft als gerenommeerde evenementenorganisator een groot aanbod aan speciale evenementen om de stad op een unieke manier te leren kennen.

Ontdek de Amsterdamse grachten met onze Sloepen Game, de spannende Tuk Tuk Rally of ga op culinaire tour tijdens het Walking Dinner Amsterdam. Of boek deze of een van onze andere uitjes om Amsterdam op jouw manier te ontdekken!

Getoond 1–50 van 1751234