Bedrijfsuitje Apeldoorn

Apeldoorn is de grootste stad en tevens het kloppende hart van de Veluwe. Deze stad in de provincie Utrecht is het ideale speelgebied voor jullie bedrijfsuitje in Amersfoort. Voor de liefhebbers van gemotoriseerde activiteiten is er genoeg te doen in deze omgeving. Ga met je collega’s de uitdaging aan tijdens de Veluwe Adventure Day, een totaal spektakel tot op maat kan worden samengesteld. Ook de Veluwe Airsoft is één van ons meest populaire uitje in deze omgeving. Aan adrenaline geen gebrek. Ben je op zoek naar een echte teambuildingsactiviteit voor jullie bedrijfsuitje in Amersfoort? Fort Boyard is een combinatie van sportieve en actieve activiteiten waar samenwerken het keyword is! Liever een mooie wandeling maken over de Veluwe? Combineer dit met de Veluwe Dropping en vindt als snelste team de weg terug.

Naast activiteiten op de Veluwe bieden we ook stadsspellen aan in het centrum van Apeldoorn. Tijdens deze spellen gaan jullie de stad in om verschillende opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden. Wees de andere teams te snel af en verzamel de meeste punten. Monsterevents biedt een breed scala aan stadsspellen. Zo kun je kiezen voor Help! De directeur is ontvoerd, Ik hou van Holland, Ontmasker de Mol, Een dag vol goede daden, de iPad City Battle of kies voor één van onze nieuwste uitjes: Hunted – The City game.

Naast bedrijfsuitjes in Apeldoorn biedt Monsterevents ook personeelsuitjes, teambuildingsactiviteiten en teamuitjes aan in Amersfoort. Ben je op zoek naar een creatief bedrijfsuitje in Apeldoorn, dan is de Bob Ross schilderworkshop één van de meest gekozen. Ook kun je kiezen uit een workshop Haka dansen of Salsa dansen. Neem vooral contact op met onze adviseurs. Zij staan voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen en organiseren van jouw bedrijfsuitje. We spreken je snel!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Een groot aanbod aan bedrijfsuitjes

  Voor een bedrijfsuitje heb je bij Monsterevents keuze uit veel activiteiten. Dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een bedrijfsuitje vinden wij erg belangrijk. Wij doen dan ook ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Door ons grote aanbod is er voor elk bedrijf en elke afdeling een geschikt uitje te vinden.

  Hebben jullie een sportief en competitief team en houden jullie ervan om de uitdaging aan te gaan? Tref elkaar dan op het strand tijdens de sportieve Expeditie Robinson. Gaan jullie liever wat rustiger te werk? Kies dan voor het leukste uitje op het water met de Sloepen Game door Amsterdam. Of hebben jullie liever een dag met actie en avontuur? Boek dan onze 4×4 Off road Adventures.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt bedrijfsuitje voor het bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het bedrijfsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het bedrijfsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Bedrijfsuitjes door heel Nederland

  Monsterevents organiseert bedrijfsuitjes door heel Nederland. Wil je een bedrijfsuitje in Utrecht organiseren of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland.

  Top 5 bedrijfsuitjes

  Om je op weg te helpen bij de keuze voor een geschikt bedrijfsuitje, vind je hier onze top 5 bedrijfsuitjes.

  1. Sloepen game

  Samenwerking en een spannende competitie staan centraal bij de Sloepen Game. Tijdens de Sloepen Game kom je op de mooiste plekken van Nederland. Je vaart op de grachten van Amsterdam, maakt op een unieke manier kennis met de highlights van Utrecht of vaart een route over de Rotterdamse wateren.

  2. 4×4 Offroad adventure

  4×4 Offroad Adventure is een bedrijfsuitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven en waarbij rijvaardigheid, behendigheid en creativiteit uitvoerig worden getest.

  3. Expeditie robinson

  Expeditie Robinson, het spannende spelprogramma van TV, zit vol met teambuilding, spanning en sensatie. Ga op de verschillende expeditie onderdelen de competitie aan met je collega’s. Zorg voor individueel, maar vooral ook voor goede teamprestatie.

  4. Help, we zijn gehackt

  Een professioneel hackerscollectief neemt de volledige macht over van de systemen. De cyber- criminelen willen geld zien, alle betalingsverkeer wordt platgelegd. De vraag is: krijg je weer de controle over de onderneming?

  5. Bouw je eigen windmolen

  Bij de Competitie Windmolen Bouwen zul je samen met je team de uitdaging aangaan om zelf een windmolen te bouwen en hier vervolgens daadwerkelijk energie mee op te wekken. In de finale zal blijken welk team de beste molen heeft gebouwd en die het meeste energie opwekt.

  De juiste datum voor je bedrijfsuitje

  Zorg ervoor dat er zoveel mogelijk collega’s meegaan met het bedrijfsuitje. Het aantal deelnemers zal tegen de 100% zijn wanneer deze op een werkdag is. Nu nog een geschikte datum prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen beschikbaar voor. Zo kun je gebruik maken van een datumprikker of je kunt een WhatsApp-groep maken.

  Veelzijdig Apeldoorn

  Fraaie plantsoenen en stadsparken fleuren zowel het centrum als de wijken van Apeldoorn op. Ook liggen in Apeldoorn de oudste grafheuvels van Nederland! Deze stad is dus uiterst geschikt voor een bedrijfsuitje dat zich buiten afspeelt! Uiteraard organiseren wij ook diverse bedrijfsuitje in één van de gezellige horeca gelegenheden.

  Bedrijfsuitje Apeldoorn Paleis het Loo Tuin

  Natuurlijk mag de Apenheul niet worden vergeten! Apeldoorn kent eveneens een zeer veelzijdig cultureel leven. Dus wat u ook zoekt, Apeldoorn heeft het en er is voor ieder wat wils! Kortom, Apeldoorn is dé stad voor uw bedrijfsuitje!

  Bedrijf Uitje Apeldoorn Apenheul Dierentuin Apen

  Bekijk ons volledige overzicht aan bedrijfsuitjes in Apeldoorn en organiseer het leukste bedrijfsuitje!

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes


  Vanaf hoeveel personen kunnen wij een bedrijfsuitje doen?
  Groepen vanaf 10 personen kunnen bij ons terecht voor een bedrijfsuitje.
  Is je groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kunnen we bij Monsterevents terecht met een klein budget?
  Een bedrijfsuitje boeken kan ook met een klein budget. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!

  Wij willen graag een bedrijfsuitje organiseren in ons eigen bedrijf. Is dit mogelijk?
  Niet alle bedrijfsuitjes zijn geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties zoals schilderen met Bob Ross, de Improvisatie Workshop of het bloedstollend Favela Cartel.

  Hebben jullie ook bedrijfsuitjes met teambuilding?
  Veel van onze bedrijfsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze activiteiten zijn erop gericht om de sfeer en communicatie in het team te verbeteren.

  Kies bijvoorbeeld Help, de directeur is ontvoerd!, iPad City Challenge, Bekend van BNN Crazy 88. De nadruk wordt gelegd op samenwerking.

  Neem eens een kijkje op onze pagina met teambuilding uitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen je graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.