Bedrijfsuitje Drenthe

Bij Monsterevents boek je het ideale bedrijfsuitje in Drenthe voor jouw onderneming. We hebben het leukste en meeste gevarieerde aanbod van activiteiten in jouw regio. Ontdek onze workshops, avonturen, challenges en actieve events. Laat ons jouw bedrijfsfeest of -diner verzorgen. Of ga een weekend lang met ons survivallen. En zie hoe je team naar elkaar toe groeit terwijl jullie samen de uitdagingen het hoofd bieden. Ontdek ons assortiment en kies meteen jouw volgende bedrijfsuitje in Drenthe.

 

Welk uniek bedrijfsuitje in Drenthe boek jij voor je team?

Is jouw team toe aan een middagje sport en actie? Aan een komische en creatieve workshop? Of ga je voor een mysterieus avontuur waarbij je je hoofd en je lijf moet gebruiken om te winnen? De keuze is enorm en er is altijd een bedrijfsuitje in Drentje dat ideaal is voor jouw bedrijf.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Bedrijfsuitjes in Drenthe: ons aanbod

  Wij hebben verschillende actieve, leuke en ontspannen bedrijfsuitjes in Drenthe voor jouw team. Met ons grote aanbod zorgen wij ervoor dat elk team een onvergetelijke ervaring beleeft en dat er voor iedereen een leuke activiteit is.

  Ons bedrijfsuitje Expeditie Robinson is perfect voor teams die sportief en competitief ingesteld zijn. Als alternatief bieden we een schilderworkshop van Herman Brood aan. Voor degenen die op zoek zijn naar meer actie en spanning, is de Shooting Range een leuk teamuitje, met activiteiten zoals kleiduifschieten, scherpschieten en boogschieten.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Bij Monsterevents kun je gericht zoeken naar een perfect bedrijfsuitje voor jouw team, dankzij onze filters kun je je wensen aangeven. Er zijn verschillende thema’s, je kunt het budget selecteren en een locatie kiezen. De bedrijfsuitjes zijn beschikbaar in steden als Assen, Emmen, Groningen en Zwolle.

  Ons team staat altijd klaar om jou te ondersteunen. Als je hulp nodig hebt bij het maken van een keuze, zijn wij er om de complete organisatie van je teamuitje op ons te nemen. Samen zullen we de planning doornemen en jouw wensen bespreken, zodat we een bedrijfsuitje kunnen samenstellen dat goed aansluit op de behoeften van jouw bedrijf.

  Als jullie vragen hebben of advies willen, kunnen jullie contact opnemen met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Bedrijfsuitjes in Drenthe

  Wij organiseren verschillende bedrijfsuitjes in Drenthe. De Alleskunner is het ultieme teamuitje voor elk bedrijf! ‘De Alleskunner’ is een teambuildings spel gebaseerd op het gelijknamige tv-programma.  Een ander leuk bedrijfsuitje in Drenthe is om met de E-chopper of E-Fatbike op tour gaan door bijvoorbeeld Assen. Er is bij ons heel veel mogelijk!

   

  Top 5 bedrijfsuitjes in Drenthe

  Met onze top 5 van bedrijfsuitjes in Drenthe helpt Monsterevents jou bij het maken van de juiste keuze.

  1. Shooting Range: Kleiduif schieten, scherpschieten en boogschieten

  Bij ons bedrijfsuitje “Shooting Range” kun je op onze schietbaan kleiduif schieten, scherpschieten en boogschieten, waardoor je het ultieme gevoel van schieten met een geweer kunt ervaren en kunt leren schieten met een pijl en een boog.

  2. Wreck smash your car

  Stel je voor dat je de kans krijgt om al je opgekropte frustratie los te laten door kapotte auto’s te slopen. Dat is precies wat ons bedrijfsuitje “Wreck smash your car” biedt. Heb je er wel eens aan gedacht om zoveel mogelijk schade aan te richten voordat de auto definitief wordt afgevoerd naar de sloop? Dan is dit teamuitje iets voor jou!

  3. Militaire dienstplicht met een knipoog

  Durf de uitdaging aan te gaan tijdens ons bedrijfsuitje “Militaire dienstplicht met een knipoog”. Plezier en teamwork staan hierbij centraal. Je kunt deelnemen aan diverse activiteiten, waaronder het oversteken van een ravijn, schieten met een geweer, kaartnavigatie en een veldoefening.

  4. Expeditie Robinson

  Ontdek tijdens ons bedrijfsuitje “Expeditie Robinson” de avonturen van dit populaire televisieprogramma. Laat je uitdagen door diverse opdrachten en beleef onvergetelijke momenten die de teambuilding binnen jouw team versterken.

  5. Workshop verf gooien

  Ontdek een unieke schildertechniek tijdens onze workshop “Verf gooien”, die je waarschijnlijk nog niet eerder hebt uitgeprobeerd. Deze workshop biedt eindeloze mogelijkheden zonder beperkingen. Het belangrijkste is dat de verf uiteindelijk op het doek belandt.

  De juiste datum voor je bedrijfsuitje in Drenthe

  De juiste datum is een datum waarop zo veel mogelijk collega’s aanwezig kunnen zijn, daarom is een werkdag een slimme keuze. Om deze datum vast te stellen, kun je gebruikmaken van verschillende methoden, zoals een datumprikker of het aanmaken van een WhatsApp-groep. Zo kun je de beschikbaarheid van alle collega’s makkelijk bekijken en een datum kiezen die voor de meeste mensen past.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes in Drenthe

  Hoeveel deelnemers zijn er welkom bij jullie uitjes?

  Hoe groot je onderneming ook is: we hebben altijd activiteiten voor je beschikbaar. Onze programma’s zijn geschikt voor 20 tot wel 500 personen.

  Wat is de locatie voor mijn bedrijfsuitje?

  Veel activiteiten van Monsterevents zijn al beschikbaar in de steden Assen, Emmen, Groningen en Zwolle. Voor sommige stoere bedrijfsuitjes heten we je graag welkom op locaties in de natuur.

  Op welke kosten kunnen we rekenen?

  De meeste van onze uitjes boek je al voor € 20,- tot € 50,- per deelnemer.

  We willen graag blijven overnachten – kan dat?

  Dat is mogelijk! Wij kunnen een accommodatie op maat voor jullie boeken. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en je weet snel meer.