Bedrijfsuitje

Shooting Range: Kleiduif schieten, scherpschieten en boogschieten

v.a. € 49.50 p.p.
 • 180 minuten
 • In & outdoor
 • Locatie op aanvraag
 • 10 - 1000 personen
 • 180 minuten
 • In & outdoor
 • Locatie op aanvraag
 • 10 - 1000 personen

Bedrijfsuitje

Shooting Range: Kleiduif schieten, scherpschieten en boogschieten

Avontuurlijk schieten
Monsterevents heeft in het midden van Nederland een unieke schietbaan. Op deze locatie bieden wij een aantal arrangementen aan voor uw bedrijf, vriendengroep, vrijgezellendag of familiedag. Bent u benieuwd naar het ultieme gevoel van het schieten met een geweer? Of bent u meer een avonturier en wilt u alles leren van het schieten met een pijl en boog. Bij ons is het mogelijk!

De activiteitenprogramma’s:

Kleiduif schieten
Deze spannende en sensationele sport zelf ervaren? Laat u verrassen door het speciale gevoel dat het kleiduif schieten u geeft. Bent u aan het einde van de dag die ene collega die alle vliegende schijfjes uit de lucht heeft geschoten? Al na een paar keer schieten wilt u niet meer stoppen!

Boogschieten
Heeft u het in zich om de boog strak genoeg te spannen en de pijl midden in de roos te schieten? Het lijkt makkelijk, maar is dat ook zo? Krijg deze speciale techniek onder de knie en u schiet alle pijlen op het bord om de hoogste score te behalen. Wie weet wordt u de Robin Hood van de groep!

Kogel schieten
Op zoek naar een enorme kick? Schiet met een groot of klein kaliber op uw doel. Op de schietbaan kunt u terecht voor het oefenen met verschillende geweren of om een keer te ervaren hoe het voelt om te schieten met een geweer.

Archery
Deze nieuwe manier van kleiduivenschieten brengt heel wat spanning en sensatie met zich mee. Door middel van een pijl en boog schiet u schuimrubberen schrijven uit de lucht. Timing is hierbij essentieel. Weet u de schijf op tijd uit de lucht te schieten voordat deze de grond raakt? Ga de uitdaging aan en schiet alle schijven uit de lucht!

Lange- en korte baan schieten
Op ons terrein bevinden zich tevens ook een lange- en een korte baan. Gaat u voor de kort baan. Dan zult een afstand van maximaal 22 meter moeten overbruggen om uw doel te raken. Wilt u liever een nog grotere uitdaging? Kies dan voor de lange baan en schiet over een afstand van 100 meter recht op uw doel.

Jachtopleiding
Voor de echte liefhebbers biedt Monsterevents een jachtopleiding aan. Tijdens deze opleiding wordt u de basis geleerd voor het jagen met een geweer. Ook wordt tijdens deze cursus aandacht bestaat aan het theorie-examen voor de jacht.

Al onze activiteiten worden uitgevoerd onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur. Zij helpen u waar nodig en waarborgen de veiligheid van alle deelnemers.

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan over de tijden, prijzen of verschillende mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Wat anderen zeggen

Meest recente reviews

Reviews

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan uw team aanpasbaar

Uw uitje
Genoeg uitdagende opdrachten waarbij u misschien ook een andere kant van uw collega's kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan uw team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
14.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
14.15 Start activiteit
16.15 Einde activiteit
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende OFFERTE

Vraag offerte aanWij wijzen u op ons privacy beleid

Creating Experiences

 • Kleine details maken een groot verschil
 • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
 • De recensies zijn het bewijs
 • De hoogste kwaliteit is onze standaard
 • Maatschappelijk verantwoord
 • Uw persoonlijke eventmanager