Reviews

Herman (RET)

Leuke ervaring, mooie teambuilding!

Lieselotte (NEP the Netherlands)

Kleiduif schieten was echt het hoogtepunt, ook was de lunch goed verzorgd! Complimenten voor de instructeurs!

Yasemin (IW Noord, Oost en Flevoland)

Wij hebben met monsterevents een hele fijne en leuke dag gehad! Begeleiding van de instructeurs was super geregeld en de instructeurs hadden humor! Zeker dat wij vaker bij monsterevents gaan boeken.

Bronwasser (Centric)

De locatie had een leuke omgeving en we werden super goed opgevangen!

Erik (Trekpleister)

Lekker ontspannen competitief programma!

Meer reviews

Johan (Luyt Groep)

Leuk gevarieerd programma, voor het kleiduif schieten en zwaar kaliber schieten!

Anne (Noton BV)

Leuke activiteiten en zeer goed te doen met een grote groep.

Barry (vrijgezellenfeest)

Schieten in alle varianten was leuk en werd goed begeleid.

Wim (Cisko)

De 2 dagen hebben plaatsgevonden op een hele goede locatie met vriendelijke mensen en gastvrij onthaal op een hele mooie locatie met prachtig weer. Eten en drinken was ook heel goed verzorgt en voldoende aanwezig, kamers voor overnachtig ook prima.

Koen (van Dijk - Inpijn)

Een ontzettend leuke dag met leuke, afwisselende activiteiten en zeer goed verzorgd eten en drinken.

Bronwasse (Centric)

Zeer divers en leuk teambuilding activiteit onder deskundige en sympathieke begeleiding. Ook was de communicatie aan de voorkant met de organisatie erg professioneel en helder!

Stephanie (Nep)

Alles was uitstekend georganiseerd!

Rene (Bakker & Schilder Transport)

Erg gaaf om te doen! Samen met quad rijden en 4x4 rijden hebben wij echt een topdag gehad!

Shooting Range: Kleiduif schieten, scherpschieten en boogschieten

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Avontuurlijk schieten

Monsterevents heeft in het midden van Nederland een unieke schietbaan. Op deze locatie bieden wij een aantal arrangementen aan voor uw bedrijf, vriendengroep, vrijgezellendag of familiedag. Bent u benieuwd naar het ultieme gevoel van het schieten met een geweer? Of bent u meer een avonturier en wilt u alles leren van het schieten met een pijl en boog. Bij ons is het mogelijk!

 

De activiteitenprogramma’s

Kleiduif schieten

Deze spannende en sensationele sport zelf ervaren? Laat u verrassen door het speciale gevoel dat het kleiduif schieten u geeft. Bent u aan het einde van de dag die ene collega die alle vliegende schijfjes uit de lucht heeft geschoten? Al na een paar keer schieten wilt u niet meer stoppen!

Boogschieten

Heeft u het in zich om de boog strak genoeg te spannen en de pijl midden in de roos te schieten? Het lijkt makkelijk, maar is dat ook zo? Krijg deze speciale techniek onder de knie en u schiet alle pijlen op het bord om de hoogste score te behalen. Wie weet wordt u de Robin Hood van de groep!

Kogel schieten

Op zoek naar een enorme kick? Schiet met een groot of klein kaliber op uw doel. Op de schietbaan kunt u terecht voor het oefenen met verschillende geweren of om een keer te ervaren hoe het voelt om te schieten met een geweer.

 

Archery

Deze nieuwe manier van kleiduivenschieten brengt heel wat spanning en sensatie met zich mee. Door middel van een pijl en boog schiet u schuimrubberen schrijven uit de lucht. Timing is hierbij essentieel. Weet u de schijf op tijd uit de lucht te schieten voordat deze de grond raakt? Ga de uitdaging aan en schiet alle schijven uit de lucht!

 

Lange- en korte baan schieten

Op ons terrein bevinden zich tevens ook een lange- en een korte baan. Gaat u voor de kort baan. Dan zult een afstand van maximaal 22 meter moeten overbruggen om uw doel te raken. Wilt u liever een nog grotere uitdaging? Kies dan voor de lange baan en schiet over een afstand van 100 meter recht op uw doel.

Jachtopleiding

Voor de echte liefhebbers biedt Monsterevents een jachtopleiding aan. Tijdens deze opleiding wordt u de basis geleerd voor het jagen met een geweer. Ook wordt tijdens deze cursus aandacht bestaat aan het theorie-examen voor de jacht.


Voorbeeldprogramma:
 (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 14.00 uur     Ontvangst met koffie, thee en krentenmik

• 14.30 uur     Aanvang activiteitenprogramma (kleiduif schieten, lange baan schieten, quad rijden)

• 16.30 uur     Borrel (onbeperkt bier, wijn en fris)

• 17.30 uur     Einde programma

 

Optioneel

• 18.00 uur     Aanvang BBQ/Buffet

• 21.00 uur     Vertrek gasten **


Al onze activiteiten worden uitgevoerd onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur. Zij helpen u waar nodig en waarborgen de veiligheid van alle deelnemers.

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan over de tijden, prijzen of verschillende mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Djembe workshop

2. Cocktail workshop

3. Pubquiz

 

Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Shooting Range: Kleiduif schieten, scherpschieten en boogschieten

v.a. € 49.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.