Bedrijfsuitje

De Alleskunner het ultieme teamuitje

v.a. € 29,50 p.p.
  • 120 minuten
  • Indoor
  • Heel Nederland
  • 25 – 120 personen

Bedrijfsuitje

De Alleskunner het ultieme teamuitje

Ontdek De Alleskunner: Het ultieme teamuitje voor elk bedrijf!
Ben jij klaar voor dé ultieme teambuilding-ervaring die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zal stuwen? Wij presenteren met trots ons sensationele teambuilding spel, ‘De Alleskunner’, omgetoverd van het gelijknamige tv-programma naar een onvergetelijk bedrijfsuitje!

Competitief en Onvergetelijk
Dit teambuilding spel is speciaal ontworpen voor elk bedrijf dat streeft naar samenwerking, communicatie en onvergetelijke momenten. Bereid je voor op een reeks uitdagende rondes, variërend van fysieke proeven tot breinbrekende puzzels. Het is een race tegen de klok en een test van jullie collectieve vaardigheden!

Teamwork staat centraal
Vorm een krachtig team van maximaal 5-6 spelers en ga de strijd aan in een serie van boeiende uitdagingen. Alleen door samen te werken, slim te denken en strategisch te handelen, kunnen jullie de ultieme titel van ‘Alleskunner van het Bedrijf’ opeisen.

Klaar om de grove motoriek te testen? Het groot materieel wordt bij ronde 3 uit de kast getrokken. Let wel op: het formaat van de spellen wordt altijd aangepast op de mogelijkheden van de locatie.

Wie wordt de Alleskunner?
Na elke spannende ronde worden punten toegekend aan het winnende team. Verzamel de meeste punten over alle uitdagingen heen en verdien de eer om jezelf de officiële Alleskunner van het bedrijf te noemen! Het competitieve element zal niet alleen de teamgeest versterken, maar ook zorgen voor hilarische en onvergetelijke momenten.

Wie wordt De Alleskunner en krijgt de eeuwige roem op kantoor?!

Begeleiding door professionals
Onze ervaren en enthousiaste gamemasters staan klaar om het evenement soepel te laten verlopen, terwijl ze zorgen voor een energieke sfeer en het enthousiasme binnen het team aan te wakkeren.

Flexibel en aanpasbaar
Dit bedrijfsuitje kan op verschillende locaties plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur en de beschikbare ruimte. We kunnen het programma ook aanpassen aan specifieke thema’s of bedrijfswaarden om de ervaring nog persoonlijker te maken.

Unieke ervaringen, hilarische herinneringen: Breng een dosis plezier en opwinding in de werkomgeving door een evenement vol adrenaline en competitie te organiseren.

Verbeterde communicatie: Leer effectiever communiceren en samenwerken door middel van uitdagende opdrachten die een beroep doen op verschillende vaardigheden.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Johan (RET)

Superleuk programma met allemaal leuke activiteiten, echte aanrader. Ook een leuke en enthousiaste quizmaster die zorgde dat alles goed verliep. Gewoon leuk om met je collega’s te doen en daarna lekker eten.

Thieu (Kondor Wessel)

We hebben een fantastische middag gehad, veel gelachen en enorm genoten. Leuke activiteit om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Tot de volgende keer!

Ruud (ABN AMRO)

Super leuk gedaan, afwisselend, leuke mini-games en goede begeleiding. Gewoon weer een topmiddag!

Jolien (UMC Amsterdam)

Weer een keertje iets anders dan een pubquiz! Gewoon een leuke activiteit waar iedereen aan kan meedoen! Veel variatie in de activiteiten en goede begeleiding. Niks meer aan doen!

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

14.30 Ontvangst op locatie met drankje naar keuze (optioneel)
14.50 Kennismaking met Quizmaster, uitleg + teamindeling
15.00 Ronde 1 De Alleskunner
15.45 Pauze
16.15 Ronde 2 De Alleskunner
17.00 Einde programma + ludieke prijsuitreiking
17.00 Aanvang borrel + diner/bbq/buffet (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy