Bedrijfsuitje

Escape Room Box op locatie

v.a. € 39.50 p.p.
  • 90 minuten
  • In- & Outdoor
  • Heel Nederland
  • 30 – 250 personen

Bedrijfsuitje

Escape Room Box op locatie

Dynamiek, fanatisme en vooral veel fun. Deze mobiele escaperoom staat klaar om teams van 25 tot 500 personen elkaar weer te laten ontmoeten en écht teams te laten zijn.

Met een focus op verbinding en teambuilding vanuit plezier, ontcijfer je de meest uitdagende, verrassende en creatieve puzzels. Iedereen kent het fenomeen escaperoom. Maar wat is dan een mobiele escaperoom? Uniek aan dit product is dat we 30 verschillende boxen hebben die tegelijkertijd ingezet kunnen worden.

Elke box heeft een eigen gameplay en duurt 15 minuten, waarna je in razend tempo naar een volgende box snelt om die te ontcijferen. Kleine teams van 3-5 personen lopen door elkaar en zien hoe fanatiek de spellen worden gespeeld én hoe de teams zich tot elkaar verhouden. Creativiteit, diversiteit en vooral dynamiek staan centraal.

Elke box is anders waardoor het voor elke speler weer opnieuw een verrassing is -en dus iedereen scherp en betrokken blijft. Overal inzetbaar Op het strand of midden in de fabriek, de mobiele escaperoom is op elk gewenste plek te spelen. Voorzien van een eigen accu, kunnen de koffers op alle denkbare locaties worden geplaatst.

De escape boxen kunnen wij bijvoorbeeld midden in het hart van het bedrijf neerzetten, wat maakt dat je de teambuilding echt naar je medewerkers kunt brengen. Of je neemt ze juist mee naar buiten, op het strand of in bosrijk gebied: veel is mogelijk.

Dagplanning & Wensen:

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen wij volledig naar wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende het personeelsuitje. De begin -en of eindtijd of gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeldprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.00 Ontvangst op locatie
15.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
15.15 Start gezamenlijke activiteit
16.45 Pauze
18.15 Einde gezamenlijke activiteit
18.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy