Undercover in de stad

Bedrijfsuitje

Undercover in de stad

v.a. € 32,50 p.p.
  • 150 minuten
  • Outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 1000 personen

Bedrijfsuitje

Undercover in de stad

Ondergedoken in een wereld van intrige en gevaar, wordt het spel Undercover een meedogenloze uitdaging waar niemand te vertrouwen is. Dit spel, geïnspireerd op de bloedstollende Netflix-serie, plaatst jou en je team in de schoenen van de undercoveragenten die infiltreren in de duistere criminele bende van Ferry Bouman.

Terwijl jullie afdalen in de schaduwrijke onderwereld, verkennen jullie de stad vanuit een onheilspellende hoek en is het doel om jullie eigen criminele organisatie op te bouwen. Maar wees gewaarschuwd, in jullie midden verschuilt zich een meesterlijke undercoveragent. Deze geheime speler werkt in het duister en heeft als doel om zoveel mogelijk crimineel geld in te nemen, waardoor de spanning tot het kookpunt stijgt.

Bloedstollend, interactief en snelheid
Undercover doet denken aan het beroemde televisieprogramma Wie is de Mol, waar één persoon op slinkse wijze opdrachten saboteert. De grote vraag die boven de criminele bende hangt: Wie is de undercoveragent? In deze wereld van bedrog en misleiding is niets wat het lijkt. Durf jij de waarheid te ontdekken en de infiltrant in jullie midden te ontmaskeren? De strijd om de criminele macht is begonnen, en alleen de slimste zullen overleven.

Elke groep betreedt de onderwereld gewapend met een iPad, klaar om 25 zinderende missies uit te voeren. Vergeet het conventionele, want deze opdrachten zijn doordrenkt met criminaliteit, variërend van scherpzinnige vragen tot angstaanjagende mini-games en spannende foto- en video-opdrachten.

Teamwork, strategie en spanning
Deze digitale misdaden vereisen een gevarieerde aanpak. Sommige missies vereisen samenwerking, terwijl andere opdrachten door één persoon uitgevoerd moeten worden, waarbij elke deelnemer wordt uitgedaagd op basis van zijn of haar specifieke rol. In dit spel vol misleiding heeft iedereen een eigen bijdrage.

Elke geslaagde missie levert jullie de zo begeerde buit op, maar let op: een mislukking betekent niet alleen verlies van geld, maar ook een meedogenloze confrontatie met de consequenties. Net als in de rauwe realiteit, vereist elke investering in drugs of wapens een risico voordat de beloning kan worden geoogst. De missies variëren in moeilijkheidsgraad, van een enkele opdracht tot een uitdagende reeks van drie. Het is een logisch spel van risico en beloning, waarbij het smokkelen van wapens over de grens veel lucratiever is dan het bezorgen van wiet.

Klaar voor de uitdaging?
Kies wijselijk jullie pad door de stad, want jullie zijn niet alleen. Politieagenten patrouilleren, en een te opvallende criminele activiteit kan jullie in de boeien slaan en geld kosten. Het is een kat-en-muisspel waarbij de Undercover Agent talloze mogelijkheden heeft om doelgericht chaos te veroorzaken. Durven jullie het risico te nemen, de stad te doorkruisen en jullie criminele meesterbrein te bewijzen?

De klok tikt, de stad wacht. De keuze is aan jullie.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Ramon (Ikea)

Super leuke dag! Interactief, competitief en goed voor de groepsdynamiek. Alles goed geregeld met leuke begeleiders die er echt wat van maken.

Simone (Juridisch Loket)

Alles goed geregeld! Gewoon een top dag!

Jan (NS)

Leuke citygame om samen met je collega’s te doen. Interactief en leuke teamopdrachten. Ook een leuk fotoalbum na het event. Guido en Dominic bedankt voor de leuke middag.

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.00 Ontvangst met koffie/thee (optioneel)
13:20 Kennismaking + uitleg programma
13.25 Indeling teams
13.30 Tijd voor actie, teams naar buiten met iPads
15.30 Teams terug op de eindlocatie (prijsuitreiking)
16.00 Aanvang borreluurtje (optioneel)
17.00 Aanvang bbq/buffet/diner (optioneel)
19.00 Einde programma (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy