Personeelsuitje

Militaire dienstplicht met een knipoog

v.a. € 57.50 p.p.
  • 240 minuten
  • In & outdoor
  • Op Aanvraag
  • 20 – 500 personen

Personeelsuitje

Militaire dienstplicht met een knipoog

Dit actieve en uitdagende programma bestaat uit een militaire training met een knipoog!

(Her) beleef de dienstplicht met uw collega’s en/of vrienden en ga de uitdaging aan tijdens een van onze militaire dienstplicht programma’s. Het bedrijfsuitje Militaire dienstplicht met een knip oog is zo ingericht dat werkelijk iedereen gelijkwaardig aan alle activiteiten kan deelnemen.

Activiteiten
Op onze unieke locatie in het midden van het land bieden wij talloze activiteiten aan zoals; oversteken ravijn, parcours militair, schieten geweer of pistool, kaartnavigatie, verkenning, slackline parcours, bouwen geschutstuk, overbrugging, militaire meerkamp, veldoefening, radio oefening, etc. Nogmaals: iedereen kan overal aan meedoen. Niets is te zwaar. Wij bieden maar liefst 6 programma’s aan waarin allerlei verschillende (militaire-) activiteiten gecombineerd kunnen worden. Leuk, spannend, uitdagend en altijd gevarieerd! U kunt bij ons terecht voor ochtend, dag, middag of een avond programma. Ook kunt u kiezen uit diverse thema’s zoals; teambuilding, competitie, challenge of gewoon een gezellige dag onder elkaar!

Iedereen, ongeacht fysieke gesteldheid of conditie, kan aan dit programma deelnemen. De nadruk bij alle activiteiten ligt op een combinatie van plezier, samenwerken en doelgericht en oplossend denken.

Voor wie?
Man of vrouw, jong of oud, groot of klein, goed of slechte conditie; onze instructeurs zorgen ervoor dat alle deelnemers met heel veel plezier zullen terug denken aan een zeer geslaagde dag. Dat is toch immers de essentie van een bedrijfsuitje? Al onze militaire programma’s worden geleid door oud-beroepsmilitairen van het Korps Mariniers en de Koninklijke Landmacht die u een onvergetelijke dag willen bezorgen.

Onze militaire Bivak
Onze outdoor locatie in het midden van land heeft een eigen militair bivak met uitstekende permanente voorzieningen en eigen catering. Het bivak is gelegen op het maar liefst 60 hectare grote en bosrijke vlakbij Utrecht en Amersfoort. Op het bivak staan grote legertenten, er is ruime opslag, een kantine unit en eigen sanitair. Er is ruimte voor maar liefst 200 personen.

Vergaderen & Catering

Op onze bivak wordt u ontvangen met koffie/thee en koek en indien gewenst met een overheerlijke lunch. Om uw bedrijfsuitje goed af te sluiten kunt u bij ons geheel in stijl van het leger diner. Onze chef kok zal uw verwachtingen ruimschoots overtreffen! Vraag naar onze uitgebreide menukaart. U kunt op ons bivak uiteraard ook ontbijten, lunchen en prima vergaderen. De legertenten hebben een verharde ondergrond, zijn voorzien van elektra en verlichting en kunnen ook worden verwarmd. Back to basic, maar wel goed en zeker anders!

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Ellen (Etos)

De activiteiten waren voor een ieder goed te doen! Met name voor dames en deelnemers die fysieke ongemakken hebben. Ook waren de activiteiten goed om met elkaar de opdrachten uit te voeren. Is ook goed om samen iets uit te voeren, wat niet met werk te maken heeft. En dat we met elkaar op een andere manier kunnen samenwerken in plaats van werk gerelateerd.

Jan-Dirk (Van Hattum infra B.V.)

Een gezellige dag met gezellige mensen/instructeurs die altijd in zijn voor een grapje, het is allemaal goed georganiseerd, het eten is perfect, zeker een aanrader!

Kees (DB keukengroep)

Een schitterend, goed verzorgd programma om te werken aan teamgeest en samenwerking!

Aldo (KTBA)

Enthousiaste organisatie, leuke locatie. Leuke activiteit, Militaire dienstplicht is een competitieve activiteit die voor de meesten goed te doen is. De leiding is enthousiast en kan dit overbrengen op de groep!

Jochem (Ahold)

Het programma heeft bijgedragen aan een ongedwongen en ontspannen sfeer van de groep. Ieder kon zijn gang gaan om de opdrachten goed uit te kunnen voeren. Als een opdracht niet helemaal gevolgd kon worden, werden we op weg geholpen door de instructeur(s).

Paula (MAS ICT)

Het was een mooie dag met een goed programma, waarbij teamwork goed tot uiting kan komen. Is ook een mooi evenement voor privé bijeenkomsten. Mooie omgeving, lekker in het bos geen last van verkeer of andere invloeden van buiten af. Geeft al een ontspannen sfeer.

Yvonne (Apac B.V.)

Leuke activiteiten waar iedereen (ook mensen die wat mankeren) aan mee kunnen doen!

Karin (Van Asselt adviseurs & accountants)

Ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad, perfecte organisatie, prima sfeer en lekker eten!

Emma en Janneke (First Consulting)

Strak geregeld, goed timemanagement, vriendelijke instructeurs! Erg origineel en een bijzondere ervaring zo in het bos.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

12:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
14.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuilding programma
14.15 Start gezamenlijke activiteit
16.15 Pauze
19.15 Einde gezamenlijke activiteit
19.30 Aanvang borrel (optioneel)
20.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy