Personeelsuitje

Militaire dienstplicht met een knipoog

v.a. € 56.50 p.p.
 • 300 minuten
 • In & outdoor
 • Op Aanvraag
 • 15 - 500 personen
 • 300 minuten
 • In & outdoor
 • Op Aanvraag
 • 15 - 500 personen

Personeelsuitje

Militaire dienstplicht met een knipoog

Militaire dienstplicht met een knipoog
Dit actieve en uitdagende programma bestaat uit een militaire training met een knipoog!

(Her) beleef de dienstplicht met uw collega’s en/of vrienden en ga de uitdaging aan tijdens een van onze militaire dienstplicht programma’s. Het bedrijfsuitje Militaire dienstplicht met een knip oog is zo ingericht dat werkelijk iedereen gelijkwaardig aan alle activiteiten kan deelnemen.

Activiteiten
Op onze unieke locatie in het midden van het land bieden wij talloze activiteiten aan zoals; oversteken ravijn, parcours militair, schieten geweer of pistool, kaartnavigatie, verkenning, slackline parcours, bouwen geschutstuk, overbrugging, militaire meerkamp, veldoefening, radio oefening, etc. Nogmaals: iedereen kan overal aan meedoen. Niets is te zwaar. Wij bieden maarliefst 6 programma’s aan waarin allerlei verschillende (militaire-) activiteiten gecombineerd kunnen worden. Leuk, spannend, uitdagend en altijd gevarieerd! U kunt bij ons terecht voor ochtend, dag, middag of een avond programma. Ook kunt u kiezen uit diverse thema’s zoals; teambuilding, competitie, challenge of gewoon een gezellige dag onder elkaar!

Iedereen, ongeacht fysieke gesteldheid of conditie, kan aan dit programma deelnemen. De nadruk bij alle activiteiten ligt op een combinatie van plezier, samenwerken en doelgericht en oplossend denken.

Voor wie?
Man of vrouw, jong of oud, groot of klein, goed of slechte conditie; onze instructeurs zorgen ervoor dat alle deelnemers met heel veel plezier zullen terug denken aan een zeer geslaagde dag. Dat is toch immers de essentie van een bedrijfsuitje? Al onze militaire programma’s worden geleid door oud-beroepsmilitairen van het Korps Mariniers en de Koninklijke Landmacht die u een onvergetelijke dag willen bezorgen.

Onze militaire Bivak
Onze outdoor locatie in het midden van land heeft een eigen militair bivak met uitstekende permanente voorzieningen en eigen catering. Het bivak is gelegen op het maar liefst 60 hectare grote en bosrijke vlakbij Utrecht en Amersfoort. Op het bivak staan grote legertenten, er is ruime opslag, een kantine unit en eigen sanitair. Er is ruimte voor maar liefst 200 personen.
Vergaderen & Catering
Op onze bivak wordt u ontvangen met koffie/thee en koek en indien gewenst met een overheerlijke lunch. Om uw bedrijfsuitje goed af te sluiten kunt u bij ons geheel in stijl van het leger diner. Onze chef kok zal uw verwachtingen ruimschoots overtreffen! Vraag naar onze uitgebreide menukaart. U kunt op ons bivak uiteraard ook ontbijten, lunchen en prima vergaderen. De legertenten hebben een verharde ondergrond, zijn voorzien van elektra en verlichting en kunnen ook worden verwarmd. Back to basic, maar wel goed en zeker anders!

Wat anderen zeggen

Meest recente reviews

Reviews

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan uw team aanpasbaar

Uw uitje
Genoeg uitdagende opdrachten waarbij u misschien ook een andere kant van uw collega's kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan uw team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

12:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
12.00 Ontvangst op locatie
13.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
13.15 Start gezamelijke activiteit
16.15 Pauze
18.15 Einde gezamelijke activiteit
18.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende OFFERTE

Vraag offerte aanWij wijzen u op ons privacy beleid

Creating Experiences

 • Kleine details maken een groot verschil
 • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
 • De recensies zijn het bewijs
 • De hoogste kwaliteit is onze standaard
 • Maatschappelijk verantwoord
 • Uw persoonlijke eventmanager