Bedrijfsuitje

Wreck & smash your Car!

v.a. € 47.50 p.p.
  • 90 minuten
  • Outdoor
  • Amsterdam
  • 20-100 personen

Bedrijfsuitje

Wreck & smash your Car!

Pak een sloophamer, trek een overall aan en doe handschoenen aan! Het is tijd om een auto te slopen! Een uitje dat niet alleen goed is voor anger management, maar ook voor heel veel plezier.

Ben je het thuis zitten zat, wordt je gek van je partner of kun je de kids langzamerhand wel achter het behang plekken, dan is dit het perfect activiteit. Wreck a Car is ideaal voor iedereen die opzoek is naar een activiteit waarbij je frustraties kwijt kunt. Jullie krijgen de kans om ongegeneerd een auto in elkaar te slaan. Dit nieuwe, leuke activiteit is perfect voor een team building en zal zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Je kunt jezelf helemaal laten gaan op een autokerkhof vol met auto’s die kapot geslagen kunnen worden. Het is een hemel op aarde voor iedereen die wel eens een auto aan diggelen heeft willen meppen. Hoeveel schade kan jij aanrichten voordat de auto naar de sloop gaat?

De ervaren begeleiders zullen zorgen dat alles soepel verloopt tijdens jullie uitje en dat jullie met een grote glimlach weer naar huis gaan.

Wreck a Car is inclusief
• Auto’s die klaar zijn om door jullie gesloopt te worden
• Verschillende sloopgerei: hamers, knuppels, golfclubs, hockeysticks en meer
• Begeleiding van een ervaren instructeur
• Veiligheidskleding en bescherming: overalls, veiligheidsbril en handschoenen
• After-movie als herinnering

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

John

“Even om te laten weten dat we een fantastische tijd hebben gehad. Een grote dank aan de begeleider die ervoor gezorgd heeft dat alles leuk en veilig was!

Gerard

Een geweldige ervaring. De perfecte invulling van ons vrijgezellenfeest. Sommige dingen zaten toch vaster dan we hadden verwacht, gelukkig waren er goede slopers onder ons!

Niels

Het was super, iedereen heeft genoten. Onwijs goede begeleiding en goede organisatie. Het was de meest bijzondere locatie waar ik ooit ben geweest.

Hans

Wat een lol hebben we gehad. Altijd al een keer los willen gaan op een auto en dat kon op deze locatie perfect. Onze begeleider maakte er een groot feest van!

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.00 Ontvangst op locatie
14.30 Omkleden en veiligheidsbriefing
14.45 Start ‘Wreck a Car’
16:15 Einde ‘Wreck a Car’
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
17.30 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy