Lasergamen op Kantoor

Bedrijfsuitje

Lasergamen op Kantoor

v.a. € 27.50 p.p.
  • 120 minuten
  • Indoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 1000 personen

Bedrijfsuitje

Lasergamen op Kantoor

Lasergamen op kantoor staat garant voor een dag vol beleving, actie en teamgerichte dag.

Voor één van de tofste bedrijfsuitjes hoef je de deur niet uit! Want voor het lasergamen op kantoor bouwen wij jullie kantoorruimte om tot een super spannende lasergame area. In twee of meerdere teams ga je de strijd aan met jouw collega’s. Ineens blijkt het kopieerhok een ideale schuilplek en lig je onder de balie bij de receptie om je te verstoppen voor je collega’s en te voorkomen dat je geraakt tijdens dit hilarische personeelsuitje.

Met een paar simpele handelingen toveren wij jullie kantoor met systeemplafonds en tl-verlichting om tot uitdagende lasergame arena vol schuilmogelijkheden, lichten en muziek. Het is een unieke mogelijkheid om op een totaal andere manier gebruik te maken van het kantoor waar je normaal serieus aan het werk bent. Ons lasergame master zorgt voor alle materialen, instructie, teamindeling, strategische uitleg en de verschillende scenario’s die gespeeld zullen worden.

Lasergame locatie
De locatie waar wij het lasergame kunnen brengen moet voldoende ruimte bevatten voor het aantal deelnemers om diverse scenario’s goed te kunnen spelen. Mocht jullie kantoorruimte van binnen niet geschikt zijn dan kunnen we ook uitwijken naar buiten en organiseren wij een spannende arena in bijvoorbeeld, de kantoortuin, de parkeerplaats of op het industrieterrein.

Onze lasergame installatie is zowel geschikt om bij daglicht of in het donker te spelen.
Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje Lasergamen op Kantoor volledig aan jouw team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Rick (ING)

Dit uitje was weer eens een hele andere twist, met 80 personen lasergamen op ons kantoor was geweldig. Wij hebben 5 verdiepingen met liften en verschillende zalen en kamers welke optimaal werden gebruikt. Ook de afsluiting met bbq chefs op locatie was super!

Marianne (PWC)

Lasergamen is altijd een hit zeker met een grote groep op ons eigen kantoor. Top avond gehad.

Iris (Cisco)

Strak georganiseerd, fijn personeel en een unieke ervaring op ons kantoor. Ook de mogelijkheid tot catering op locatie was zeer prettig. Verder snel en duidelijk contact met het hoofdkantoor, tot volgend jaar!

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.30 Ontvangst op locatie
14.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuilding programma
14.15 Start activiteit
16.15 Einde activiteit
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy