E-Fatbike tour Amsterdam met gids

Bedrijfsuitje

E-Fatbike tour Amsterdam met gids

v.a. € 57.50 p.p.
  • 180 minuten
  • Outdoor
  • Amsterdam
  • 20 – 500 personen

Bedrijfsuitje

E-Fatbike tour Amsterdam met gids

Op zoek naar een unieke manier om Amsterdam te verkennen? Ontdek het prachtige Amsterdam op een E-fatbike tour samen met een lokale gids. Een ideaal leuk, actief en MVO-bedrijfsuitje of personeelsuitje voor jou en je collega’s of vrienden. Geniet van de vrijheid op deze unieke elektrische fiets!

Samen met een rasechte Amsterdammer ga je op tour door Amsterdam en ga je langs de leukste hotspots en highlights van Amsterdam. Tijdens de tour krijg je de unieke weetjes over de stad te weten en ontdek je alle mooie plekken en hoogtepunten die Amsterdam te bieden heeft. Je fietst langs plekken zoals De Dam, Artis, de Jordaan, het Vondelpark, de Zeedijk, het Rijksmuseum en de magere Brug. Tijdens de E-Fatbike tour is er genoeg tijd om even af te stappen en foto’s te schieten. Deze E-Fatbike tour is geen standaard tour zoals de meeste rondleidingen door Amsterdam. Je gaat langs de actualiteiten, onbekende plekken en zelfs een paar verborgen parels van Amsterdam die bijna niemand kent!

Ben jij klaar om Amsterdam op twee wielen te gaan verkennen? Dan ben je aan het juiste adres

Extra informatie
Voor de E-Fatbike tour heb je geen rijbewijs nodig, daarom is het geschikt voor jong en oud! Deze elektrische fiets gaat 25 kilometer per uur, een beetje fietservering is echt een must en je moet minimaal 1,50 meter zijn. De E-Fatbike tour is mogelijk in het Nederlands en in het Engels. Afhankelijk van het aantal deelnemers, hoe rijvaardig zijn jullie, hoe comfortabel voelen jullie je in het verkeer in Amsterdam etc. bepaalt de Amsterdamse gids welke highlights en het aantal hotspots er bezichtigt kunnen worden tijdens de E-Fatbike tour.

Wil je je teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje nog uitbreiden? Eindig de tour dan met een heerlijke kaasproeverij, diner of heerlijke barbecue! Geniet van de Nederlandse delicatesse onder het genot van een of twee drankjes naar keuze.

USP E-Fatbike tour Amsterdam

• Ontdek de mooiste plekjes van Amsterdam in no-time
• MVO-bedrijfsuitje op een stoere elektrische E-Fatbike
• Een echte Amsterdamse gids met mooie verhalen
• Amsterdams tour ook mogelijk met een gewone e-bike
• E-Fatbike tour voor jong en oud
• Teambuilding & Fun

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Sjaak (ABN AMRO)

De E-Fatbike tour is weer een keer iets anders dan bowlen of karten. Veel gezien in een korte tijd met een leuk en gezellig Amsterdamse gids. Peter bedankt.

Johan (booking.com)

Een fantastische dag beleeft in Amsterdam samen met mijn collega’s. Echt veel gezien en te weten gekomen over Amsterdam. Peter wist ons veel te vertellen over alle highlights. Ook voor de echte Amsterdammers een aanrader.

Ruud (Gemeente Amsterdam)

Nooit verwacht dat dit zo leuk zou kunnen zijn. Super leuke gids met veel kennis over Amsterdam en heeft ons met zijn alleen een top dag bezorgd. Zeker voor herhalings

Johan (RET)

Super leuke tour door Amsterdam. Veel gezien en een gids met veel kennis en leuke weetjes over Amsterdam. Een echte aanrader!

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.30 Ontvangst op locatie
13.40 Kennismaking met de begeleider, introductie programma en e.v.t. indeling teams
14.00 Aanvang E-Fatbike tour Amsterdam
17.00 Einde Sloepengame en prijsuitreiking
17.00 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy